Bet Builder » Bästa spelbolag för att skapa ditt spel | Bettingstugan
 • Hem
 • Spelbolag för “Skapa ditt spel”

Bästa spelbolag för “Skapa ditt spel”

Lista på vilka spelbolag som erbjuder bäst "Skapa ditt spel"

Bästa spelbolag för “Skapa ditt spel”

Att skapa egna spelkuponger med spel på flera matcher har sedan länge varit oerhört populärt bland spelare hos spelbolag. Vanliga spelkuponger innehåller dock begränsningar som ofta handlar om att det endast går att lägga ett spel per match i en kupong. Med den nya funktionen “Skapa ditt spel” eller Bet Builder som det också heter är begränsningarna borta och möjligheterna många! I denna guide förklarar vi hur funktionen fungerar samt vilka spelbolag som erbjuder funktionen och jämför vilket spelbolag som har den bästa lösningen.

Hur fungerar “Skapa ditt spel”?

Att skapa ditt spel är en väldigt enkel funktion och det är vad namnet säger att det är. Du kombinerar minst två spel från en eller flera matcher i en spelkupong. Funktionen att skapa ditt spel fungerar lite olika beroende på vilket spelbolag du spelar hos. Men generellt sett fungerar funktionen liknande hos alla spelbolag som erbjuder “Skapa ditt spel”.

 1. Välj en eller flera matcher du vill spela på
 2. Välj minst två spel på samma eller olika matcher på din kupong
 3. Oddsen på dina spel multipliceras och du får möjligheten att bekräfta och placera ditt spel.

Samtliga spelbolag som erbjuder funktionen “Skapa ditt spel” har också en bra förklaring om hur funktionen fungerar på just deras plattform. Nedanför ger vi ett exempel på hur det kan se ut när du skapar ditt spel.

 1. Chelsea - Liverpool & Göteborg - Hammarby
 2. Chelsea att vinna (2.50) x Liverpool att få flest hörnor (1.90) x över 2.5 mål i Göteborg - Hammarby (1.80)
 3. 2.50 x 1.90 x 1.80 = 8.55
 4. Placera 100kr och få tillbaka 855 kr på ditt spel du byggt
Skapa Ett Spel Bet365

Skapa ett spel i bet365-appen.

Spelbolag som erbjuder “Skapa ditt spel”

Alla spelbolag erbjuder idag funktionen att kombinera spel i flera matcher i en kupong. Men att kunna skapa ditt spel från grunden och kombinera flera spel på samma match är en ny funktion som långt ifrån alla spelbolag erbjuder. Här är spelbolagen som idag erbjuder funktionen “Skapa ditt spel” och Bet Builder.

 • Betsson - “Bet Builder”
 • Betfair - “Bygg ett spel”
 • Coolbet - “Skapa ditt spel”
 • Bet365 - “Skapa ett spel”
 • NordicBet - “Bet Builder”
 • Betsafe - “Bet Builder”

Bäst i test “Skapa ditt spel”

För den som gillar funktion att kunna skapa sitt egna spel rekommenderar vi något av spelbolagen ovan nämnt. Vi har även gjort “Bäst i test” för funktionen där vi djupdyker i spelbolagens funktion och jämför vilket spelbolag som är bäst på vad gällande den roliga funktionen. Värt att notera är att Betsson, NordicBet och Betsafe har samma odds och funktion vilket innebär att vi endast rankar ett av spelbolagen (Betsson i det här fallet). Vi rankar funktionen genom kriterierna användarvänlighet, utbud och odds där vi delar ut poäng från ett till tio.

Betsson

Hos det svenska spelbolaget Betsson heter funktionen Bet Builder och Betsson var tidiga med att lansera sin funktion. Spelbolaget har en egen sida för Bet Builder där du hittar dagens utvalda ligor och matcher att bygga din kupong på. Funktionen fungerar väldigt smidigt och du kan välja spel på allt från vilka som vinner till hur en spelare kommer att göra mål. Den stora fördelen med Bet Builder hos Betsson är användarvänligheten då funktionen fungerar väldigt snabbt och enkelt vilket uppskattas. Ska vi hitta något att klaga på skulle Betsson kunna erbjuda sin Bet Builder på ännu fler matcher och ligor vilket drar ned betyget på utbud något.

 • Användarvänlighet: 10/10
 • Odds: 8/10
 • Utbud: 7/10

Betfair

Spelbolaget Betfair satsar stort på sin funktion som heter “Bygg ett spel” vilket märks. Betfair erbjuder funktionen på väldigt många ligor och matcher samt erbjuder väldigt många olika spel för varje enskild match att bygga sitt spel på. Användarvänligheten går verkligen inte att klaga på utan funktionen fungerar snabbt och smidigt. “Bygg ett spel” går endast att använda hos Betfairs sportavdelning och går alltså inte att använda på spelbolagets spelbörs. Det är på spelbörsen du som spelare får de bästa oddsen och oddsen på Betfairs oddsavdelning är inte marknadsledande vilket drar ned betyget på odds något. Men sammanfattningsvis är Betfair ett bra alternativ för dig som vill bygga egna spel.

 • Användarvänlighet: 8/10
 • Odds: 7/10
 • Utbud: 9/10

Coolbet

Det nytänkande spelbolaget Coolbet var först ut med att lansera funktionen som hos Coolbet heter just “Skapa ditt spel”. De andra spelbolagen har “snott” idén från Coolbet som dock fortfarande erbjuder den bästa funktionen. Coolbet erbjuder fyra olika spelformer på funktionen som alla är väldigt underhållande att spela. Stat, H2H, Trios och Quick Pick Accumulators. Hos Coolbet kan du spela avancerade statistikspel och du kan göra grovjobbet och gräva efter statistik hos spelbolaget själva. Här kan du exempelvis spela på vilken spelare som nuddar bollen flest gånger, i två olika matcher! Användarvänligheten är bra för både nybörjare och erfarna spelare och Coolbet har en bra sida som förklarar exakt hur funktionen fungerar. Toppbetyg för Coolbet!

 • Användarvänlighet: 9/10
 • Odds: 8/10
 • Utbud: 10/10

Bet365

Världens största spelbolag vill inte vara sämre än andra och Bet365 var snabba med att lansera sin funktion “Skapa ett spel”. Bet365 har en budget få andra spelbolag kan mäta sig med och när Bet365 lanserar en ny funktion innebär det alltid hög kvalité. Bet365 har en väldigt bra användarvänlighet både från dator och mobil vilket har gjort att många spelare uppskattar spelbolaget. Utbudet är störst i världen och du kan skapa ditt egna spel både innan match och på matcher som är live. Bet365 får som vanligt toppbetyg!

 • Användarvänlighet: 9/10
 • Odds: 9/10
 • Utbud: 10/10