Championsleague Small

Odds & Betting
Champions League

Höj spänning till Champions League ytterligare och tippa t.ex. på vilket lag som vinner Champions League eller vem som vinner skytteligan!

Vanliga frågor om odds för Champions League 2020/21

Champions League är den största av alla klubblagstävlingar och självklart slåss bolagen om att erbjuda de bästa oddsen. Nedan kan du ta del av svar kring vanliga frågor om odds för den kommande Champions League-säsongen.

💯 Var hittar jag bäst odds för Champions League 2020/2021?

Det är en svår fråga att svara på. Varje spelform behöver analyseras på olika bolag. Vårt tips är att ha flera konton och jämföra oddsen hela tiden. Det tar lite mer tid men långsiktigt blir vinsterna mycket större eftersom det ibland kan skilja väldigt mycket i odds på de olika bolagen.

Är du en hobbyspelare så kan det inte heller vara en viktig faktor om spelbolagen skiljer sig med några decimaler men för er som spelar mer frekvent förstår ni vikten av att välja ett spelbolag med högst odds på Champions League. Det man kan säga är att det finns fem spelbolag som alltid levererar höga odds för Champions League:

  1. Betfair
  2. Bet365
  3. Betsafe
  4. Betsson

🥇 Vilka är favoriter till att vinna Champions League 2020/21?

🙋‍♂️ Vilket spelbolag har stört utbud av odds på olika marknader i Champions League 2020?

Är det inte höga odds utan mer speciella spel du letar efter på Champions League kan vi rekommendera Bethard och Betway. Här hittar du allt som oftast det du söker både vad gäller hörnspel, kortspel eller vem som vinner avsparken eller har mest boll.

🏆 Vilket spelbolag är bäst för livebetting på Champions League 2020/21?

Nästintill alla spelbolag erbjuder idag en riktigt bra produkt för livebetting på Champions League. Att svara på vilket spelbolag som är bäst för livespel på Champions League är därför svårt, speciellt då varje spelare värderar funktioner och marknader på olika sätt. Bettingstugan anser dock att följande spelbolag är i framkant när det kommer till att betta live på Champions League:

Läs mer om spelbolag när du bettar på Champions League 2020/2021

⚽️ Vem är favorit till skytteligaseger i Champions League 2020/2021?

Oddsen på vem som gör mest mål i Champions League 2020/21 har inte kommit ännu. Men vi håller utkik och uppdaterar så snart vi har fått dem.

Läs mer om spelbolag när du bettar på Champions League 2020/2021

🎁 Finns det något spelbolag med bra välkomstbonus när jag vill spela på Champions League?

Casumo har fina odds på Champions League. Dessutom ger de ut 300 kronor i ett riskfritt spel om man skapar konto hos dem. En bra deal!

Speltips till Champions League

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
29 maj
21:00
Manchester City - Chelsea
Champions League
Spel: Över 5.5 hörnor City
 
29 maj
21:00
Manchester City - Chelsea
Champions League
Spel: Manchester City vinner
 
29 maj
21:00
Manchester City - Chelsea
Champions League
Spel: Man City vinner matchen
 
5 maj
21:00
Chelsea - Real Madrid
Champions League
Spel: Över 22.5 lagfauls
 

Vinnare - Champions League 2020/2021 Odds

Det har visat sig vara väldigt populärt att betta på Champions League och inte minst att spela långtidsspel. Till exempel vilken klubb som får lyfta den storörade trofén eller vilken spelare som gör flest mål i turneringen. Du kan betta på vinnare av Champions League redan innan gruppspelet och därefter hela vägen fram till finalen.

Vinnare - Champions League 20/21 odds

Skytteligan - Champions League 2020/2021 Odds

Det mest populära långtidsspelet på Champions League är såklart vilket lag som vinner titeln. Men att betta på vem som vinner skytteligan är också ett oerhört populärt spel som är roligt att jobba in under hela säsongen. 

Nu har vi flera spelare som står på samma antal mål inför avslutningen. Spännande!

Odds Skytteligan Champions League

Ronaldo och Messi turas om oftast om med att vinan skytteligan i Champions League

Skytteligavinnare - Champions League 20/21 odds