Championsleague Small

Speltips till Champions League

Missa inte chansen att ta del av Bettingstugans speltips på Champions League. Hämta inspiration från analyserna eller rygga speltipsen rakt av från våra spelexperter. Våra tips är alltid gratis att ta del av!

Senaste speltipsen till Champions League

Mina tankar till CL-finalen mellan City & Chelsea

Match/Event:Spel:Odds:Spelstopp:
Manchester City - ChelseaÖver 5.5 hörnor City 2.02 (Casumo)29 maj 21:00

Det har äntligen blivit dags för Champions League-final 2021! Räknar man in seriespelet som är året innan för att ta sig in i denna turnering så har dessa lag lagt ner ...

Hjärnan säger en sak, hjärtat en annan

Match/Event:Spel:Odds:Spelstopp:
Manchester City - ChelseaManchester City vinner 1,95 (Bethard)29 maj 21:00

Estadio do dragao, Porto. Matchernas match. Med publik.Det känns verkligen som att fotbollen är på väg tillbaka på riktigt och när världens största klubblagsmatch ska ...

Speltips till Champions League

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
29 maj
21:00
Manchester City - Chelsea
Champions League
Spel: Över 5.5 hörnor City
 
29 maj
21:00
Manchester City - Chelsea
Champions League
Spel: Manchester City vinner
 
29 maj
21:00
Manchester City - Chelsea
Champions League
Spel: Man City vinner matchen
 
5 maj
21:00
Chelsea - Real Madrid
Champions League
Spel: Över 22.5 lagfauls
 
4 maj
21:00
Manchester City - PSG
Champions League
Spel: PSG +1,5 hörnor hcp
 
4 maj
21:00
Man City - PSG / Chelsea - Real Madrid
Champions League
Spel: PSG över 10 VP / Real Madrid över 4.5 hörnor
 

Vanliga frågor om speltips till Champions League 2020/21

Det är idag oerhört populärt att betta på Champions League. Hos Bettingstugan kan du läsa analyser och tips inför varje omgång av kval och gruppspel till den aktuella säsongen. Nedan kan ni ta del av svar kring vanliga frågor för speltips till Champions League.

🤔 Erbjuder ni speltips till Champions League 2020/21?

Ja. Vi försöker täcka större delen av utbudet när det kommer till Champions League. Vi kan däremot inte erbjuda speltips till varje match i Champions League men vår ambition är att erbjuda mer än två rekar per omgång.

Speltipsen hittar du på vår hemsida Bettingstugan.se

🤷‍♂️ Erbjuder ni kampanjer till Champions League 2020/21?

Vi erbjuder kampanjer till varje omgång av Champions League.

Här kan man läsa våra senaste kampanjer

📕 Går det att köpa andelar till Champions League?

Absolut! Matcherna kan komma med både på Bomben, Topptipset eller på Europatipset. På vår ombudssida hittar ni alla våra andelar till de specifika matcherna.

Till Bettingtugans ombuddsida

🏆 Vilket spelbolag är bäst för Champions League 2020/21?

Alla bolag har sin nisch och sina specialspel så det beror helt på vad man vill spela. Även oddsen kan skilja så vårt bästa tips är att ha flera bolag och jämföra oddsen noggrant.

Läs gärna vår guide för bästa spelbolag för Champions League.

🕵️ Vart hittar jag fler betting tips till Champions League?

I vår Facebookgrupp. Där kan du både ta del av speltips samt dela med dig av dina egna rekar.

🗞 Vilka skriver speltips till Champions League?

Det gör de tipsters vi har som är specialiserade på fotboll.

Ni kan läsa mer om alla våra tipsters här.

Speltips på Champions League 2020/21 hos Bettingstugan

Våra tipsters i Bettingstugan kommer leverera speltips till samtliga omgångar i Champions League. Förra säsongen blev det bra med plus för alla som tog rygg på dessa speltips och även om vi inte kan garantera gröna siffror denna säsong så kan vi garantera väl genomtänkta analyser. 

Våra spelexperter har som krav att skriva väl analyserade speltips och även om vi inte kan garantera vinster så kan ni alltid hitta inspiration och spelidéer hos oss.

Inte nog med att det alltid kommer finnas speltips tillgängliga till Champions League kvällarna kommer det också att erbjudas tips till poolspel. Vanligtvis är det topptipset hos Svenska Spel som analyseras till Champions League på tisdagar och onsdagar. 

Under Champions League-dagarna är det alltid fullt drag i vår Facebookgrupp där alla får dela med sig av speltips och allmänt snack om matcherna. I gruppen erbjuds även roliga tävlingar och grymma erbjudanden i samband med Champions League-matcherna.

Facebooksida och Andelssida

Gå med i vår Facebook-grupp och ta del av livesnack, speltips och tävlingar i samband med Champions League matcherna.

Betta på Champions League 2020/21

Champions League är fotbollseuropas allra mest prestigefyllda klubblagsturnering och utbudet inom betting är enormt där samtliga spelbolag har en stor variation när det gäller spelformer. Innan Champions League startar finns det mängder av långtidsspel på allt från segrare, gruppvinnare, skytteligavinnare till hur långt ett visst lagt tar sig i turneringen. 

Spela på allt från matchvinnare till specifika händelser i matcherna

Till varje enskild match har du så gott som alla spelformer att tillgå, allt från matchvinnare, resultatspel över- och underspel till mer specialspel på enskilda spelare eller händelser. Det finns också en uppsjö av liveodds att spela på genom hela turneringen, från de första kvalomgångarna till finalen.

Fulltidsresultat och Draw no Bet - Vi hjälper dig att förstå

Det vanligaste spelet på Champions League-matcher är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet (1, X eller 2) eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Ett annan populär spelform är den som kallas Draw no Bet, eller ”Oavgjort inget spel”. Den spelformen går ut på att du spelar på hemma- eller bortaseger och helt enkelt får insatsen tillbaka ifall matchen skulle sluta oavgjort.

Speltips Champions League betting

Bettingstugan erbjuder speltips till varje omgång av Champions League

Livebetting på Champions League 2020/2021

Livebetting är en av de mest populära funktionerna hos spelbolagen. Under en Champions League-match är liveutbudet enormt stort och det går att betta på det mesta under matchens gång. Det förhöjer spänningen och gör att en match kan leva i 90 minuter trots att vem som vinner matchen kanske redan är avgjort.

Under en match i Champions League är även statistikfunktionerna i matcherna maximerade och du får det mesta du behöver veta kring bollinnehav, anfall, skott ja till och med inkast och insparkar för lagen hos vissa bolag. Målen går även att se i repris på bolagens ”liveradar” på många av matcherna.

Livebetting Champions League

Bästa spelbolagen för livebetting på Champions League 2020/2021

Alla spelbolag erbjuder nuförtiden livebetting. Det skiljer sig dock mycket både vad gäller användarvänlighet, odds och utbud på de olika sidorna. När det gäller Champions League finns ett enormt utbud där bolagen slåss om att erbjuda bäst odds. Vilket betyder att det finns mindre att vinna på att jaga höga odds jämför med att snabbt kunna lägga det man vill. Vi på Bettingstugan har jämfört världens största spelbolag för att ta reda på vilka som egentligen är bäst på livebetting under dessa Champions League-matcher. De flesta spelbolag har sina styrkor och svagheter men följande tre spelbolag anser vi vara bäst lämpade för dig som gillar livebetting och då framförallt under stora matcher som Champions League.

  Bettingsidor för Champions League

  Bet365

  Upp till 1250 SEK i spelkrediter

  Världens största spelsajt är även bäst på livebetting när det kommer till Champions League. Med en ursnabb app med en överskådlig layout blir du matad med liveradar, streams och odds som är konkurrenskraftiga.

  Hämta 1250 kr bonus

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


  Betsson

  100 kronor gratisspel

  Har länge legat i framkant vad gäller livebetting och på Champions League sticker de ut. Här får vi en mängd spelmöjligheter att välja på och dessutom går appen snabbt att navigera igenom.

  Hämta 100 kr bonus

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.


  Unibet

  Sätt in 100 SEK och spela för 200 SEK

  Unibet har tagit fram en livesida som överträffar våra förväntningar. Bra utbud, bra odds och snabb och smidig betting där man inte behöver irritera sig på att spelet inte går igenom. Världsklass.