Speltips CS:GO

På Bettingstugan hittar du de bästa speltipsen för CS:GO

Alla CS:GO speltips

SpelstoppSpeltips
12 okt
15:00
Vega Squadron - Fragsters
Counter-Strike
Bet: Vega Squadron
 
12 okt
09:00
Optic - Renegades
Counter-Strike
Bet: Optic
 
20 sep
16:15
BIG - Na'Vi
Counter-Strike
Bet: Över 2.5 kartor
 
12 sep
17:00
MIBR - TYLOO
Counter-Strike
Bet: MIBR -4,5 rundor
 
12 sep
11:00
G2 - Hellraisers
Counter-Strike
Bet: Hellraisers vinner
 
9 sep
17:00
Vega Squadron - North
Counter-Strike
Bet: Vega Squadron +1.5 kartor
 
6 sep
23:00
Space Soldiers - Complexity
Counter-Strike
Bet: Complexity -3.5 rundor
 
5 sep
12:30
Virtus Pro - NiP
Counter-Strike
Bet: NiP -3.5 rundor
 
5 sep
11:00
Space Soldiers - Rogue
Counter-Strike
Bet: Rogue vinner
 
30 aug
19:00
mousesports - MIBR
Counter-Strike
Bet: Över 2.5 kartor
 

Kampanjer och nyheter för CS:GO

Bettingstugans Veckosummering

Ishockey 10 september 2018

Vi summerar veckan som har gått och lyfter fram dom speltips som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Vilka Tipsters har imponerat och vem tar hem priset som Veckans Tipster? Läs mer

Inför Dreamhack Masters Stockholm

Counter-Strike 27 augusti 2018

Världens bästa Counter-Strike-lag samlas nu i veckan i Stockholm för att slåss om $250 000 i Dreamhack Masters Stockholm. Eventet börjar med gruppspel under onsdagen, för att ta ... Läs mer

Tipster-intervju med Janek Bergman

Fotboll 4 augusti 2018

Nästa Tipster att bli intervjuad är vår duktige CS- och fotbollsexpert Janek Bergman. Hör vad den 29-årige Tipstern har att säga om den kommande säsongen i Serie A samt vad man ska ... Läs mer

Veckosummering på Bettingstugan

Övrigt 12 februari 2018

Vi går igenom veckan som gått och lyfter fram dom speltips som vi anser förtjänar mest uppmärksamhet dessutom utser vi Veckans Tipster! Läs mer

Veckosummering på Bettingstugan

Övrigt 22 januari 2018

Förra veckan bjöds vi på mängder av speltips från våra Tipsters! Men vilka speltips förtjänar mest uppmärksamhet och vem blir Veckans Tipster? Läs mer

CS GO betting och speltips

Counter-Strike är en klassiker, och var länge den e-sport som dominerade marknaden. Med åren har flera andra sporter etablerat sig, men CS står sig fortfarande starkt, sedan införandet av CS:GO 2012.

I sann dator-anda är det inte konstigt att CS GO har blivit populärt inom betting, och med spelbolagens utveckling av onlineverksamheten har det vuxit sig väldigt stort. Även mindre ligor och matcher går att spela på hos de allra flesta bettingsidor.

Bästa spelbolag för CS:GO

 1. 100% upp till 1500 SEK

 2. Upp till 1000 SEK i Spelkrediter

 3. 200% upp till 1000 SEK

 4. 100% upp till 1250 SEK

 5. 100% upp till 1000 SEK

 6. 100% upp till 2000 SEK

 7. Ingen välkomstbonus

 8. 100% upp till 1000 SEK
  + 250 SEK Riskfritt spel

Speltips CS GO

I Bettingstugan får du speltips från många olika sporter, bland dem e-sport och ofta CS GO. Våra rekare är alltid pålästa inom CS GO och gör därmed alltid sina bedömning utifrån relevanta fakta. Dessutom är speltipsen alltid från pålitliga spelbolag och våra rekare letar alltid upp så bra odds de kan.

Självfallet kan Bettingstugan inte garantera vinnande speltips, men det vi kan garantera är väl underbyggda och välscoutade speltips.

Hur spelar man på CS GO?

CS GO har flera olika spelformer och marknader, precis som vilken annan sport som helst. Det finns möjlighet att spela på turneringsvinnare och enskilda matcher, men också på många specialare som om en spelare gör ett “ace” (dödar alla i motståndarlaget under en runda) eller hur stor procent av en spelares “kills” som är via headshots.

Normalt sett finns klart färre marknader än på till exempel fotboll, och specialspel är vanligtvis enbart tillgängliga på större evenemang inom Counter-Strike. Men på de allra flesta matcher erbjuds både “moneyline” (vinnare), handikappspel och över/underspel på antal kartor eller rundor.

 1. Välj ett spelbolag som erbjuder CS:GO.
 2. Logga in eller skapa ett konto.
 3. Leta upp en match du vill spela på.
 4. Välj vilken typ av spel du vill placera.
 5. Lägg ditt bet.

För att lyckas inom CS:GO betting krävs att man har koll. Men om man väl sätter sig in i sporten finns mycket att hämta. Ofta skräller underdogs mot storlag och med bra odds på dessa underdogs kan även hobbyspelaren göra sig en fin slant. Dessutom är CS GO fortfarande väldigt ungt inom betting och spelbolagen har inte alltid superkoll på lagen. Det innebär att spelare med insikt i sporten verkligen har fina möjligheter. Följ gärna våra rekare på Bettingstugan för tips från experter inom både betting och CS:GO.

VIlka spelbolag är bäst för CS GO?

De allra flesta spelbolag erbjuder betting på Counter-Strike Global Offensive nuförtiden. Men skillnaden i utbudet är ändå markant. Vissa spelbolag erbjuder bara spel pre-match, medan andra erbjuder både pre-match och väl utbyggda livesektioner med cash-out-funktion.

De spelbolag som vi tycker är bäst för betting på CS:GO är Betway, Bet365 och Unibet. Dessutom finns flera andra som också håller hög klass.

Betway

Betway har verkligen nischat sig mot E-sport i allmänhet och CS:GO i synnerhet. Man är huvudsponsor till svenska jätten Ninjas in Pyjamas och har ofta väldigt fina erbjudanden när det gäller CS:GO. Dessutom är man ledande när det gäller specialspel och udda marknader, vilket gör att deras utbud är marknadsledande.

Oddsen är också bra, men inte allra högst bland spelbolagen när det gäller CS:GO.

Bet365

Bet365 är ett stort spelbolag och har därmed ett utbud som täcker det mesta, inklusive Counter-Strike. Vid sidan av Betway har man det största utbudet på CS GO, men med en enligt oss marknadsledande cash out-funktion har man även en spets som de andra bettingsidorna saknar.

Oddsen är generellt sett bra, och ungefär i nivå med Betways odds.

Unibet

Svenskgrundade Unibet har gjort en fin satsning på CS GO och även sponsrat event inom sporten. Utbudet är inte riktigt lika stort som hos Betway eller Bet365, men ändå i toppskiktet inom branschen. Dessutom finns bra möjligheter till livespel hos Unibet.

"Gilla" om du älskar CS:GO