Vi välkomnar en ny tipster till Bettingstugan - Sebastian Nehring »…
 • Hem
 • Vi välkomnar en ny tipster till Bettingstugan - Sebastian Nehring
Bettingstugan tipsterintervju sebastian
Intervju

Vi välkomnar en ny tipster till Bettingstugan - Sebastian Nehring

26 oktober 2020

Bettingstugan förstärker med en tennisexpert till hemsidan. Sebastian Nehring har briljerat med klockrena tips i vår facebookgrupp och har även ett stort följe på twitter. Inte undra på det när man delar med sig av sin kunskap på det sätt som Sebastian gör. Hör vår intervju med honom här.

Intervju Sebastian Nehring

Välkommen till Bettingstugan Sebastian! 

Tackar så hjärtligt!

Berätta lite om dig själv vad du gör när du inte skriver speltips?

Tja, jag är en person som gillar att ha många bollar i luften samtidigt. När jag inte skriver speltips följer jag allt som oftast ett eller flera sportevent intensivt, då idrott är min största passion. Det kan handla om alltifrån fotboll till längdskidor, golf och MMA. Jag tycker även om långa promenader med gott sällskap, läsning, träning samt att lära mig nya saker.

Vilka sporter kommer du inrikta dig på?

Mitt främsta expertområde är inom tennisen, och det är också där de flesta av mina spel kommer plockas ifrån! Tennisens korta offseason matchar dock perfekt med PDC World Darts Championship, så dart är den andra sporten jag kommer fokusera på när det inte spelas tennis.

Skarmavbild 2020 10 15 kl 10 30 34

Sebastian är aktiv på Twitter och delar med sig av spel till över 4000 följare

Hur mycket tennis tittar du på varje vecka?

Oj! Ja, det är en bra fråga det. Det handlar om timtals varje tag, och säkerligen över 30 timmar i veckan. Även när jag inte analyserar alltifrån spelare och matchups till underlag, form och väder så är tennis en av mina absoluta favoritsysslor på fritiden. En dag när jag inte följer ett tennisevent på något vis är ännu inte kommen, och känns synnerligen avlägsen.

Är du aktiv själv i nån sport?

Då jag varit en sportfanatiker sedan barnsben har jag provat på en hel del. Testade gymnastik, vilket jag snabbt tröttnade på då jag ville volta när de andra killarna lärde sig kullerbyttor. Jag har även brottats i tre år, vilket sammanföll med en av mina största passioner - fotboll. Spelade under tretton års tid denna vackra sport, först som utespelare, och sedan ungefär fjorton års ålder målvakt. Kom upp tidigt till seniorerna i mitt lokala lag Vänersborgs IF, och varvade elitsatsningar i både fotboll och tennis, som jag efter tre års tid lade ner för att satsa helhjärtat på fotbollen. Fick dessvärre lägga ner karriären för två år sedan på grund av återkommande skador, men hittade då tillbaka till tennisen. Numera spelar jag mest tennis, i övrigt har jag gjort som många andra och hakat på den nya flugan: Padel!

Skarmavbild 2020 10 15 kl 11 51 20

Sebastian spelade fotboll som målvakt i Vänersborgs IF

Motivera varför våra läsare ska följa dig?

För det är svårt att slå kombinationen av en passionerad sportfantast och en vinnarskalle! Lever mig in i varje ögonblick, och analyserar allt som pågår både på och utanför spelplanerna in i deras minsta beståndsdelar. Våra läsare kan räkna med djupgående analyser, där spännande och mindre känd fakta grävs upp, tillsammans med flertalet vinnande speltips. Dessutom älskar jag att knyta nya kontakter, vilket jag haft turen att göra ofta i denna bransch. Många av mina bästa vänner har jag mött genom bettingen, och ser alla våra läsare som en ny potentiell vän.

Vilka är dina bästa bettingtips?

 1. Bestäm dig för huruvida du söker något seriöst eller spelar mest för skojs skull. Anpassa dina insatser och målsättningar efter det. Ifall du är seriös, bestäm en spelkassa, och en fast insats för varje spel, max 1-5% av kassan, som du inte ruckar på.
 2. Betta baserat på värde, inte på hur "säkert" ett speltips är. Det finns inga garanterade vinster i denna industri, annars hade alla gjort det. Gör grundlig research och ta inte beslut enbart grundade på magkänsla.
 3. Spela singelspel, inte flervalskuponger. En stor kupong är alltid spännande, men vill du tjäna pengar är det smartare att fokusera på singelspel där din egna analys tar dig långt mot målet.
 4. Lär dig att acceptera förluster. Alla förlorar, till och med de professionella vinner inte långt över 50% av sina spel. Hur du hanterar ungefär hälften av dina resultat, förlusterna, är således viktigare än vinsterna. Knyt inga känslor till vinster eller förluster, påverkas du för mycket och hamnar i "tilten" kan det snabbt rinna iväg. Sänk hellre insatsen ifall varje spel påverkar ditt humör negativt. Betting skall vara roligt!
 5. Utvärdera dig själv. Analysera huruvida dina spel, vinnande eller förlorande, var bra eller dåliga. Hade du otur, eller var du helt fel ute? Sök efter lärdomar för att göra det ännu bättre nästa gång.

Bettar du mycket själv?

Absolut! Rör mig med hög volym och snittar säkerligen över 150 spel i veckan, under veckor med stort utbud långt över 200. Alla spel jag delar offentligt bettar jag också på själv, och det är inte många spel som läggs utöver det, då jag anser att om något är spelvärt nog ska det också delas med allmänheten!

Skarmavbild 2020 10 15 kl 10 30 06

Oktober blev en bra månad för vår nya tennisexpert

Vilka spelbolag bör man ha om man ska följa dina speltips?

 Bet365 har världens överlägset största spelutbud, och alltid ett spelbolag man vill ha i bakfickan. Och man bör alltid ha minst ett bolag med Kambi som oddsleverantör. Där ingår bland annat Casumo, Unibet och Leovegas.

Snabbfakta: Sebastian Nehring
 • Ålder: 22
 • Bor: Vänersborg, Sverige
 • Från: London, England
 • Favoritlag: Manchester City (Fotboll), Seattle Seahawks (Amerikansk fotboll), Färjestad BK (Hockey)
 • Favoritspelare: Gaël Monfils, Filip Krajinovic, Bianca Andreescu, Naomi Osaka (Tennis), Sergio Agüero (Fotboll), Russell Wilson (Amerikansk fotboll), Martin Adams (Dart)

Läs Sebastians första speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
27 okt.
11:00
Aljaz Bedene - Daniel Evans
ATP Tennis
Bet: Daniel Evans vinner matchen
 

Sebastians favoriter

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1250 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100 SEK gratisspel

  18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

 3. 100 SEK i Gratisspel

 4. Sätt in 100 SEK och spela för 200 SEK

 5. 100 SEK i ett Freebet

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till Tottenham vs Arsenal

Premier League 3 december 2020

Het match i Premier League på söndag när Tottenham och Arsenal ställs mot varandra. Till detta möte kan du som inte är kund hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett ... Läs mer

Prova Spelbörsen - gratisspel till Man United vs PSG

Champions League 1 december 2020

På onsdagskvällen väntar seriefinal i grupp H när Manchester United och PSG ställs mot varandra i en viktig Champions League-match. Till denna match kan du provs Betfair Spelbörs ... Läs mer

Gratisspel till Liverpool vs Ajax

Champions League 1 december 2020

Seriefinal i grupp D när Liverpool och Ajax ställs mot varandra. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Ny stor bonus hos Tipwin - 100% upp till 1000 kronor!

Fotboll 30 november 2020

Tipwin lanserades 2010 och har funnits i Sverige sedan 2018. Nu kommer man med en ny bonus i Sverige och det är inte vilken bonus som helst - 100% upp till 1000 kronor! Läs mer

Gratisspel till Chelsea vs Tottenham

Premier League 27 november 2020

Under söndagen utspelas en intressant match i Premier League när Chelsea & Tottenham gör upp om poängen. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer