• Hem
  • Nyheter
  • Åkesson levererar onsdagens dubbel hos Bettingstugan
Akessons onsdagsdubbel
Nyhet

Åkesson levererar onsdagens dubbel hos Bettingstugan

Ishockey 12 oktober 2020

Mattias Åkesson har levererat nästan 500 speltips åt Bettingstugan sedan han startade som tipster 2018. Vi är många som tagit del av hans fina tips på framförallt hockey och trav där hans ROI ligger på stabila 104%. Nu kommer han även leverera en dubbel åt oss i veckan. Häng med på resan med Åkesson och Bettingstugan.

Skapa konto hos Betsson

Betsson

100% upp till 500 SEK
+ 100 freespins

Betsson är en favoritsida för Åkesson som troligtvis kommer vara den sida som används till dessa. Skapa konto idag och ta del av en bonus på 100 kronor.

Hämta 500 kr bonus

18+ år, Regler och villkor gäller - Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Sweet Bonanza | 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se


Veckans dubbel med Åkesson

Från den 7 oktober kommer Åkesson leverera en dubbel i veckan på Bettingstugan.se. För er som känner Åkesson sedan tidigare vet att han ofta kommer med ishockeytips och det är även där han väljer att fokusera sina dubblar på. Så här kommenterar han sitt val av sport och spelform:

"Jag kommer sikta på spel från Hockeyettan, då jag har rätt bra koll på den ligan. Jag kommer försöka hitta två säkra matcher och spela hög unit.
hockeyettan

Hockeyettan i fokus

Oddsen kommer enligt Åkesson ligga mellan ca 1.80-2.80. Även valet av spelbolag kommer variera men det finns ett spelbolag som ligger Mattias varmare om hjärtat och som troligtvis kommer vara det bolag som spelen domineras av - Betsson. Mattias:

"Betsson tycker jag dels har bra utbud vad gäller hockey och framförallt när man ska ner några divisioner. Dessutom har de bra möjlighet att göra fina kombinationer".

Läs Åkessons senaste dubbel

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
14 okt.
19:00
Dubbel: Sollentuna - Huddinge / Hammarby - Enköping
Ishockey
Bet: Huddinge och Enköping vinner
 
Skarmavbild 2020 10 12 kl 16 37 09

Åkessons första dubbel levererades förra veckan och satt fint direkt

Läs Åkessons första dubbel som satt direkt

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
7 okt.
19:00
Dubbel: Troja Ljungby - Mörrum / Dalen - Surahammars
Ishockey
Bet: Troja och Dalen vinner