• Hem
  • Nyheter
  • Alla bolag har stängt spelen på Hammarby ikväll!
BB200826 JZ004
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Alla bolag har stängt spelen på Hammarby ikväll!

Europa League 27 augusti 2020

Vill man spela på Hammarby ikväll får man vänta in oddsen. Just nu är matchen stängd för spel och troligtvis handlar det om osäkerheten kring vilket lag som Puskas ställer upp med efter att hela ligan drabbats av nya sjukdomsfall.

Boostat odds på Malmö FF

Malmö MFF Thelin Rieks

MFF boostas av Betway i en trippel!

Europa League 27 augusti 2020

TORSDAG - Denna torsdag är det Europaleague-kval med svenskt deltagande! Malmö FF ska ta sig an Cracovia och vill man höja spänningen och ha koll på fler matcher har Betway satt ... Läs mer

Hammarby - Puskas Academy

Det råder osäkerhet kring laget som Puskas skickade till Sverige igår. På en bild i den Ungerska tidningen "Hungary today" ser vi laget som kommit iväg och på lagfotot ser vi bland annat flera ungdomsspelare som normalt sett huserar i den tredje divisionen samt en 35 åring som inte spelat fotboll på flera år. Oddset hann gå ner under 1.20 innan alla bolag med svensk licens stängde matchen.

Om det råder osäkerhet i Puskas så är det harmoni i Bajen. Hammarby har i stort sett hela laget tillgängligt där även Kacaniklic och Magyar är tillgängliga. Bland spelare som missar matchen hittar vi exempelvis Junior, Björklund och Amoo.

Här är matchtruppen som tränare Stefan Billborn tagit ut:

1. David Ousted
4. Richard Magyar
5. David Fällman
6. Darijan Bojanic
7. Imad Khalili
8. Jeppe Andersen
9. Paulinho
11. Vladimir Rodic
13. Mads Fenger
14. Tim Söderström
16. Gustav Ludwigson
17. Abbe Khalili
20. Alexander Kacaniklic
22. Muamer Tankovic
23. Aron Johannsson
25. Davor Blazevic
30. Mohanad Jeahze
31. Aimar Sher
35. Axel Sjöberg

Malmö FF - Cracovia Krakow

Malmö FF spelar hemma mot Cracovia Krakow och det är en serieledare som är favoriter till vinst! Bäst odds på Malmö FF hittar vi på Betway som ger hela 1.57 på Malmö FF vinna. Det är bra mycket högre än de flesta andra bolag på matchen.

Odds på Malmö FF