• Hem
  • Nyheter
  • Anders Limpar blir Bettingstugans VM-Ambassadör!
Pascal Vossen Bettingstugan 27 Cropped Landscape
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Anders Limpar blir Bettingstugans VM-Ambassadör!

Fotbolls VM 2018 1 juni 2018

Med ett VM som ligger och väntar runt hörnet passar vi på att släppa en bomb. Anders Limpar kommer att vara VM-ambassadör här på Bettingstugan under hela mästerskapet!

I samband med att fotbolls-VM snart drar igång har Anders Limpar kritat på för oss på Bettingstugan. Limpar kommer att bli stugans ansikte utåt och vara med tävlingar där ni som läsare kan utmana honom. "Limpan" kommer bidra med sin erfarenhet och bland annat dela med sig av speltips under sommarens VM. För erfarenhet finns det med ett VM-brons, två FA-cup titlar, 58 landskamper och ligamästare i England. Förutom speltips kan vi räkna med en hel del anekdoter och hur känslan är att spela ett världsmästerskap.

Under hela mästerskapet kommer Limpan att tävla mot Bettingstugans tipster Wiking och sköldpaddan Nisse om vem som är den bästa tipparen. Tävlingen kommer att ske i videoformat under namnet VM-Stugan som kommer att sändas tio gånger under VM här i stugan.

Såhär kommenterar Limpan själv efter att ha kritat på för Bettingstugan

"Det ska bli riktigt kul att få följa VM tillsammans med Bettingstugan i sommar. Jag spelar oftast på magkänsla, men med tanke på min erfarenhet så vågar jag påstå att den är riktigt bra. Sedan ska det bli spännande att se om jag eller Nisse kan rå på Bettingstugans expert Wiking säger Anders Limpar."


Häng med oss i Bettingstugan tillsammans med Anders Limpar under hela mästerskapet för tävlingar, speltips och erbjudanden! Passa även på att gå med i vår Facebook-grupp för bra snack och ännu mer tävlingar!

Snabb fakta om Anders Limpar
  • Ålder: 52
  • Tidigare klubbar: BP, Örgryte, Young Boys, Cremonese, Arsenal, Everton, Birmingham, AIK, Colorado Rapids
  • Mål i klubblag: 66 mål på 399 matcher
  • Landskamper och mål: 58 matcher, sex mål
  • Meriter: Svensk mästare, Engelsk mästare, FA-Cupen (2), Engelska ligacupen, Cupvinnarcupen, Guldbollen, VM Brons.