• Hem
  • Nyheter
  • Betfair ger alla nya kunder SUPERLÅG kommission samt 100 kr i bonus!
Betfair Exchange Spelbörsen Kommission
Nyhet

Betfair ger alla nya kunder SUPERLÅG kommission samt 100 kr i bonus!

27 november 2020

Betfairs Spelbörs kan stoltsera med de klart högsta oddsen på marknaden. Det kan de göra eftersom det inte är något spelbolag som tar marginaler på spelen utan vi spelare som sätter ut oddsen och spelar mot varandra. Betfair har dock en avgift på spelen som nu sänks rejält för alla nya spelare!

Skapa konto hos Betfair - få bonus samt låg kommission

Betfairs Spelbörs

Testa gratis - 500 kr tillbaka i kontanter

Skapa ditt konto hos Betfairs Spelbörs och ta del av en bonus på 100 kronor i ett riskfritt spel. Skapar du det just nu får du även låga 2% kommission istället för deras vanliga 5% kommission. En grym deal!


All om Betfairs Spelbörs nya bonus

Betfairs Spelbörs är den största spelbörsen med svensk licens. Med ett stort antal kunder runt om i hela Europa blir också möjligheten att hitta de spel du letar efter större. Eftersom det inte är något "vanligt" spelbolag så tar heller inte Betfair någon marginal på sina spel. 

Spelbörsen är den enda sida där oddsen kan gå upp mot 100% i utdelningsprocent

När andra bolag har 1.90 mot 1.90 på ett två-vägsspel kan man hos Spelbörsen hitta odds som är nära 2.00 mot 2.00. Alltså i stort sett jämt upp.

Avgifter & Kommission Betfair spelbörs

Däremot har man byggt upp en bra sida som måste underhållas och utvecklas. Därför tar man en kommission på spelen. Sedan länge har den kommission varit på 5% men det ändras nu för alla nya kunder på Spelbörsen.

Ny låg kommission ger större vinster

Startar man ett konto idag får man låga 2% kommission på alla vinnande spel. En otroligt bra deal som ger större vinster och som i längden kan bli avgörande för hur mycket plus man går.

Fem anledningar till att spel på spelbörsen:
  1. Högst odds på marknaden
  2. Inga limiteringar
  3. Du kan även sälja odds
  4. Bäst cash out-funktion på marknaden
  5. Höga insatsgränser på stora matcher

Lär dig mer om Spelbörsen

Är du ny på spelbörsen?

Bettingstugan delar just nu spel 4-7 gånger i veckan på Spelbören genom vår expert som även svarar på alla dina frågor kring Spelbörsen. Allt för att man som ny kund ska få inspiration och hjälp att komma igång med sidan. Tråden hittar du inne i vår Facebookgrupp. Spelen kommer även upp i vår Youtube-kanal och de flesta på vår hemsida som speltips.

Dagens basta spel med jonas betfair exchange