• Hem
  • Nyheter
  • Bettingstugan lanserar månadens spelbolag!
Bettingstugan manadens spelbolag
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Bettingstugan lanserar månadens spelbolag!

31 augusti 2019

September månad kommer bli startskottet för något som vi kallar för månadens spelbolag. Där ni kommer erbjudas en unik bonus med flertalet tävlingar, snöbollar, livespel och kampanjer för att maximera vinsterna. Detta vill ni inte missa!

Månadens spelbolag i September

Till september månad har vi fått en helt egen unik bonus från spelbolaget YoBetIt. De väljer att halvera omsättningskravet endast för våra spelare. 

Halverat omsättningskrav genom Bettingstugans länk

Startar man ett konto på YoBetIt med våran länk får man 150% bonus upp till 1500 kronor och omsättningen är endast 5 gånger insats + bonus mot normala 10 insats + bonus. Alltså en betydligt snabbare omsättning än YoBetIt normalt erbjuder.

Förutom en bra deal vid uppstarten kommer vi i speltipsgruppen på vår facebooksida och på hemsidan fokusera på att erbjuda ytterligare spelupplevelser hos YoBetIt.

Denna månad kommer Bettingstugan i samarbete med YoBetIt att erbjuda detta:

  • Unik bonus för Bettingstugan
  • Omsättning av vår bonus med våra spelexperter i en separat speltipstråd
  • Livespel med fokus på YoBetIt genom vår telegramkanal och med vår egna liveexpert
  • Snöboll med 20 000:- i prispotten
  • Livesnöboll
  • Tredagars minisnöboll
  • Fräckisgretzky

Dessutom kommer alla våra spelexperter och tipsters ha YoBetIt under uppsikt och leverera spel och odds när de ligger bäst på marknaden.

Detta vill ni inte missa så var med och ta del av denna spännande septembermånad! Håll ögonen öppna på måndag för länken ni ska använda.

/ Bettingstugan

Fakta om YoBetIt

YoBetIt grundades redan 2012, för att sedan nylansera spelsajten igen under våren 2018. I april 2019 fick YoBetIt svensk spellicens vilket betyder att spelarna nu slipper skatt och kan spela tryggt och säkert. YoBetIt är nu en av de aktörer som växer snabbast av de spelbolag vi ser ute i Europa.

Grundarna av Yobetit är ett antal personer som varit verksamma inom spelbranschen under en längre tid, både som spelare och som operatörer, och som därmed vet vad spelarna vill få ut av en spelsida idag. Det gör att spelarna kan spela i en trivsam spelmiljö där man finner ett bra utbud av oddsspel men även en hel del bonusar som ger spelarna lite mer att spela för och därmed än mer underhållning då de besöker Yobetit.

Yobetit fotboll

YoBetIt jobbar för trivsam miljö

Amazonas yobetit

Spelbolaget YoBetIt vill hjälpa till att rädda Amazonas regnskog

30 augusti 2019

Det är inte så ofta vi ser spelbolag göra aktiva insatser för miljön men här har vi ett undantag. Spelbolaget YoBetIt väljer att köra kampanjen ”Ett planterat träd för varje ... Läs mer