• Hem
  • Nyheter
  • Bundesliga är tillbaka - vi har trippeln!
Bundesliga Dortmund Frankfurt Freiburg Leipzig Schalke Mönchengladbach
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Bundesliga är tillbaka - vi har trippeln!

Bundesliga 12 maj 2020

På lördag drar Bundesliga igång igen! Efterlängtad comeback som kräver att man läser på innan man lägger några spel. En som läst på ordentligt är Bettingstugans tipster Johan Söderman. Han levererar tre speltips som även bildar en fin trippel inför helgen. Ta del av hans tankar och analyser kring matcherna vi har att se fram emot.

Kampanj - 10x pengarna på Dortmund!

Sancho Dortmund Schalke Bundesliga

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer

Välkomstbonus från Betway

Betway

500 kr gratisspel i ett kombinationsspel

Betway storsatsar nu på fotboll när den startar om i Europa. Med fina odds och roliga kampanjer. Med Betway får du en bonus på 100% upp till 1000 kronor. Du måste sätta in minst 100 kronor och sen omsätta summan x6 till minimioddset 1.75.

Hämta 500 kr bonus

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.


⏰ 15:30 Dortmund - Schalke

⏰ När: Lördag 15:30
🏙 Stad: Dortmund
🏟 Arena:
 Signal-Iduna-Park
📊 Tabelläget:
Dormund 2a, Schalke 6a
⭐️ Håll koll på:
 

  • Haaland (Dormund)
  • Götze (Dormund)
  • Sancho (Dormund)
Sancho Dortmund Schalke Bundesliga

Sancho har haft en rolig säsong hittills

Johan Söderman analyserar
Johan Söderman

Johan Söderman

Märkligt att bevittna det mäktiga Ruhrderbyt inför tomma läktare. Här är Dortmund givetvis storfavorit mot lillebror Schalke. Visst ska segerchanserna vara goda för hemmalaget, men nog underskattas ändå Schalke här. Gästerna har usel form och har 7 raka ligamatcher utan vinst. Målfabrikationen har även varit under all kritik. Men hur vet vi var Dortmund står efter detta långa uppehåll?

Schalkes trupp är intakt

Schalke som har samtliga spelare till förfogande och ändå ligger sexa med häng på Europaplatserna borde kunna såra hemmalaget minst en gång då Dortmund är allt annat än vattentäta bakåt. Schalke brukar även allt som oftast näta mot Dortmund när dessa lag möts. Oddsen på att båda lagen gör mål lockar.

Johan spelar

Leipzig – Freiburg

⏰ När: Lördag 15:30
🏙 Stad: Leipzig
🏟 Arena:
Red Bull Arena
📊 Tabelläget:
Leipzig 3a, Freiburg 8a
⭐️ Håll koll på:

  • Werner (Leipzig)
  • Forsberg (Leipzig)
  • Sabitzer (Leipzig)
Johan Söderman analyserar
Johan Söderman

Johan Söderman

Ligatvåan tar emot ligaåttan och om Leipzig har den forna fina formen konserverad efter det långa uppehållet så bör detta sluta med en trygg hemmavinst. Men frågan är vart Leipzig står. Känslan är att offensiven kan komma att vara lite trubbig men att Leipzig ändå har kvar det fina defensiva grundspelet. Innan uppehållet var Leipzig ruskigt täta bakåt där man under de sju senaste matcherna hållit nollan i hela sex. Däribland mot Bayern München och i dubbla CL-möten med Tottenham.

Det stinker målsnålt

Gästande Freiburg är ett stabilt mittenlag och åkte och mötte Dortmund borta innan uppehållet där man ”bara” förlorade med 1-0. Nollades mötet innan hemma mot Fortuna Düsseldorf. Jag tycker detta stinker målsnålt och en 1/2-0-vinst till hemmalaget. Med under 3,5 mål som spel kan vi även kamma in pengar om hemmalaget klantar bort ett 0-0 eller 1-1-resultat.

Johan Söderman spelar

Eintracht Frankfurt – Borussia Mûnchengladbach

⏰ När: Lördag 18:30
🏙 Stad: Frankfurt am Main
🏟 Arena:
Commerzbank-Arena
📊 Tabelläget: Eintracht Frankfurt 12a, Borussia Mûnchengladbach 4a
⭐️ Håll koll på:

  • Silva (Ein. Frankfurt)
  • Thuram (Bor. Mûnchengladbach)
  • Wendt (Bor. Mûnchengladbach)
Thuram Gladbach Frankfurt Bundesliga

Marcus Thuram är en spelare att ha koll på i Mûnchengladbach

Johan Söderman analyserar
Johan Söderman

Johan Söderman

Frankfurt charmade Europa förra säsongen när man gick långt i Europa League. Denna säsong har inte alls varit lika rolig. Man ligger på plats 12 med blott sex pinnar ner till nedflyttningsplats. Formen är även riktigt risig med tre raka ligatorsk- där man släppt in hela tio mål på de tre matcherna. Och en av förlusterna har inträffat på hemmaplan mot bortasvaga Union Berlin. Jag tror man får otroligt svårt att besegra ligafyran Mönchengladbach. Gladbach avslutade det ofrivilliga Coronauppehållet med kalasform där man bara torskade en av sju matcher. Förlusten kom mot Dortmund. Gästerna löser minst ett kryss i denna fight mot svaga Frankfurt! X2 blir mitt spel i denna match.

Johan spelar

Bundesliga trippel - JohanS tipsar

Om du vill spela JohanS trippel på Betway - klicka här och få dessutom 100% upp till 1000 kronor i välkomstbonus

  • Dortmund- Schalke BLGM (1.80)
  • Leipzig – Freiburg u 3,5 mål (1.50)
  • Frankfurt – Gladbach X2 (1.40)

Totalt odds: 3.78 💰

Betway boostar!

Ett roligt spel som Betway valt att boosta till lördag är att vi får se över 1.5 mål i samtliga matcher sex matcher. Spelet ger oddset 3.50 men Betway väljer nu att boosta det till 4.00.

Fler odds på Bundesliga

  • Över 1.5 mål i samtliga matcher på lördag

    4.00

Bundesliga live - så gör du

Bundesliga går att se via Viasats sport. Men har man inget konto där finns det möjlighet ändå genom Bet365 som sänder Bundesliga på sina livestreams. Skapa konto hos oss och få 1250 kronor i spelkrediter. Dessutom fri tillgång till livestreams.

Skapa konto och se Bundesliga live

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

Bundesliga - vi har speltipsen

Hos Bettingstugan kommer du kunna få speltips till flera av matcherna från Bundesliga! Håll koll på hemsidan och alla våra skickliga tipsters som lägger ner stort jobb för att ni som läsare ska gå plus i längden. Alla våra tipsters har sin ROI fullt synlig och våra resultat är i topp.

Speltips från Bundesliga

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
16 maj
15:30
RB Leipzig - SC Freiburg
Bundesliga
Bet: Leipzigvinst & u 3,5 mål i matchen
 
16 maj
15:30
Dortmund - Schalke 04
Bundesliga
Bet: BLGM
 

Bundesliga tabell

Skarmavbild 2020 05 12 kl 13 18 53

Nyheter om Bundesliga

Sancho Dortmund Schalke Bundesliga

Så ser du Bundesliga gratis i helgen!

Bundesliga 11 maj 2020

Äntligen öppnar de europeiska stora ligorna upp för fotboll igen! Först ut är Bundesliga som drar igång redan i helgen. Schemat är fullspäckat med matcher för både lördag och ... Läs mer

Manchester United Liverpool Premier League

Listan som gör dig glad - då öppnar ligorna!

Fotboll 30 april 2020

Det är fortfarande stor osäkerhet i samhället vilket förstås även ger en osäkerhet vad gäller sportevenemang. Nu börjar vi kunna se några få ljusglimtar och några datum att i alla ... Läs mer

Topp fem solomål i Bundesliga 2019/2020

FAQ - Bundesliga med Betway

🎁 Har Betway någon välkomstbonus?

Ja! Betway har en 100% bonus upp till 1000 kronor att ta del av.

⚽️ Har Betway några oddsbooster?

Ja! Betway har regelbundna oddsbooster på sin sida. Till lördag har man boostat oddset över 1.5 mål i samtliga sex matcher till 4.00 i odds (3.50).

🇸🇪 Har Betway svensk licens?

Ja, Betway har en svensk licens.