• Hem
  • Nyheter
  • Fotbolls-EM 2021 - Alla grupper och odds inför EM!
Fotbolls-EM 2021 alla grupper
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Fotbolls-EM 2021 - Alla grupper och odds inför EM!

EM 2021 10 maj 2021

Fotbolls-EM 2021 är på allas läppar och något som det spekuleras vilt kring är vilka som överlever det heta gruppspelet. Sex grupper ska skicka vidare totalt 16 lag men det är även 8 lag som kommer lämna turneringen efter de tre inledande matcherna. Vi har kollat upp samtliga odds för gruppspelet i Fotbolls-EM 2021!

Spela på Fotbolls-EM 2021 med Expekt

Expekt

Upp till 1500 SEK gratisspel

Expekt är ett av de ledande spelbolagen när det kommet till stora mästerskap som Fotbolls-EM 2021. Här kan du betta på det mesta och det bästa och din sommar kommer garanterat bli spännande. Just nu får du även en bonus om du startar ett konto via vår länk.

Hämta 1500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Favoriter att vinna sin grupp

Odds till gruppspelen i Fotbolls-EM 2021

Vi har minst sagt ett spännande europamästerskap framför oss med flera otroligt jämna grupper och vill du betta på gruppspelen i EM 2021, kan du ta del av odds nedan. Att se hur spelbolagen sätter odds på gruppspelen i Fotbolls EM 2021 är även ett utmärkt sätt för att få en uppfattning vilka lag som tippas gå lång i sommarens mästerskap. 

Grupp A - EM 2021

Odds vinnare Grupp A - Fotbolls-EM 2021

Om Grupp A - EM 2021

Matcherna i Grupp A kommer spelas på Olympiastadion i Rom samt i Baku, Azerbajdzjan. Förutom att tippa på matcherna i gruppspelet kan man även tippa på mycket annat, som vem som vinner skytteligan i EM 2021. En av spelarna i Grupp A som spelbolagen kan få ett extra roligt mästerskap är anfallaren Immobile. 

18 gånger pengarna

Vill man spela Immobile som bästa målskytt i EM har Unibet ett fint odds på 18 x pengarna. En outsider är Seferovic i Schweiz som står i 41 gånger pengarna. 

En anledning till att Italien vinner sin grupp i EM 2021 är pga att man har tre gruppspelsmatcher på hemmaplan.

Odds EM grupper fotboll

Immobile får jubla i Fotbolls-EM 2021?

Odds att vinna skytteligan från Grupp A - Fotbolls-EM 2021

Vanliga frågor om Grupp A i Fotbolls-EM 2021

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp A i - EM 2021?

Italien är värdnation i Grupp A och spelar sina matcher på Olympiastadion i Rom. Övriga matcher spelas i Baku, Azerbajdzjan.

🥇 Vilka är favoriter att vinna Grupp A i - EM 2021?

Italien är stora favoriter. Dels genom sitt fina kvalspel och att man är värdnation och därmed får tre hemmamatcher. Men förstås även på grund av den kvalité som finns i laget.

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp A - EM 2021?

Turkiet har ett mycket spännande lag. Att de ska gå vidare från Grupp A står i 1,57 hos Unibet och känns som ett spännande spel.

Grupp B - EM 2021

Odds vinnare Grupp B - EM 2021

Om Grupp B - EM 2021

I Grupp B av Fotbolls EM 2021 spelar både Danmark och Ryssland som värdnation. Det är alltså två hemmalag varav Danmark dragit vinstlotten med tre hemmamatcher på Parken. Ryssland får två matcher i St Petersburg vilket förstås spetsar Rysslands möjligheter gå vidare från Grupp B. 

Det är dock ett annat lag som är favoriter i gruppen - Belgien, och även favoriter kring att göra flest mål i FotbollsEM 2021. Två spelare i Belgien ligger före någon annan konkurrent i gruppen.

Betting Fotbolls-EM 2021 Gruppspel

Får Lukaku det att stämma i EM 2021?

Lukaku är förstås en av de stora favoriterna till att vinna skytteligan i hela EM 2021. Även Mertens nämns som kandidat och det kanske inte är så konstigt med tanke på den offensiva spetsen man har i Belgien samt att man får möta Finland som ses lite som en slagpåse i gruppen.

Odds att vinna skytteligan från Grupp B - EM 2021

Vanliga frågor om Grupp B

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp B i EM 2021?

Matcherna spelas på Parken i Köpenhamn samt på Saint Petersburg Stadion i St Petersburg.


💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp B i EM 2021?

Att Belgien vinner Fotbolls-EM kan vara en rolig peng att sitta med inför avslutningen på EM 2021. Det är inget snack om att de har potential om de får allt att stämma. En finare trupp finns inte i detta mästerskap.

Grupp C - EM 2021

Odds vinnare Grupp C - EM 2021

Om Grupp C - EM 2021

I Grupp C står Nederländerna i lägst odds att vinna gruppen, något som inte är säskilt överraskande. Nederländerna genomförde en föryngring av landslaget för några år sedan och flera av dessa spelare har tagit stora kliv i utvecklingen.

EM i Fotboll gruppvinnare odds

Kan Österrikes unga trupp skrälla i EM 2021?

Oddsen att sluta tvåa i grupp C ser ut att stå mellan Österrike och Ukraina, Nordmakedonien ser dock ut att bli outsiders.

Går vidare från Grupp C - EM 2021

Vanliga frågor om Grupp C

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp C i EM 2021?

Matcherna i Grupp C kommer spelas på Amsterdam Arena i Nederländera samt på National Arena Bucharest i Rumänien. Fördel Nederländerna alltså även via hemmaplan.

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp C i EM 2021?

Nederländerna lär få ett ganska roligt gruppspel. Dels spelar man hemma och dels har man en överkomlig grupp. Österrike och Ukraina lär man kunna städa av samtidigt som Nordmakedonien inte ser allt för svår ut. De lär göra endel mål och en som är målfarlig är Depay. Han står i 18 x pengarna hos Expekt och det är inte alls dumt.

Grupp D - EM 2021

Odds för att vinna Grupp D i EM 2021

Om Grupp D i EM 2021

England är storfavoriter att vinna Grupp D, man är faktiskt favoriter till att vinna EM 2021. Kroatien förväntas knipa andraplatsen men Tjeckien kan absolut bli outsiders då dom levererade mot duktiga lag i EM-kvalet. 

I England vimlar det av spelare med spetskompetenser och framförallt har man en otrolig spets i laget. Harry Kane är den som står allra lägst i odds att vinna skytteligan i mästerskapet och tittar man vilka spelare som kan servera honom bollar så förstår man varför.

Alla grupper i fotbollsEM odds

Kane skjuter EM-bucklan till England i EM 2021?

Vinna skytteligan i Fotbolls-EM 2021

Vanliga frågor om Grupp D

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp D i EM 2021?

England har tre matcher hemma på Wembley stadium. Dessutom spelas semifinaler och final här. En enorm fördel för det engelska landslaget. Resterande matcher spelas i Glasgow Skottland.

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp D i EM 2021?

Antingen kan man spela England vinna EM till fina 6 x pengarna hos Expekt. Vi fastnar dock för skyttekungsspelet på 8 x pengarna på Harry Kane. Hemma har England en otroligt fin form och i deras 4-3-3 är Kane den som ska sätta bollarna. Han har fina fötter bredvid sig vart han än tittar och slår dessutom frisparkar och straffar. Ett kanonspel!

Läs om de bästa spelbolagen till Fotbolls-EM 2021

Topp 10 bettingsidor för Fotbolls-VM 2022

Topp 10 bettingsidor för Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 17 november 2022

Fotbolls-VM 2022 är här och det är dags att ta tempen på de tio bästa spelbolag till Världsmästerskapet. Att spela på ett bra spelbolag under Fotbolls-VM är viktigt om man vill gå ... Läs mer

Grupp E - EM 2021

Vinnare Grupp E i EM 2021

Om Grupp E i EM 2021

Sveriges gruppspel i EM 2021 blir av förklarliga skäl en mycket intressant grupp. Det ska dock sägas att det även är en jämn grupp med flera bra lag. 

Spanien har förstås favoritskapet även om Spanien inte ser lika starka ut i år som tidigare upplagor. Sverige spelade 1-1 så sent som i höstas och då var det känning på tre poäng. 

Det svenska landslaget är inte alls uträknade även om Spanien dessutom får hemmaplan. Enligt spelbolagen kommer Sverige, Polen och Slovakien kommer få slåss för att knipa en av platserna till slutspelet är vår gissning.

Odds Sverige EM 2021 Vinna gruppen

Polens startelva i Fotbolls-EM 2021 är vass

Odds på att hamna topp två i Grupp E - EM 2021

Vanliga frågor om Grupp E

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp E i EM 2021?

Matcherna i Sveriges grupp spelas i Sevilla Spanien och i Sankt Petersburg, Sverige.

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp E i EM 2021?

Även om Spanien kanske inte är lika starka längre har man ändå en relativt lätt grupp och har tre hemmamatcher att förvalta. 1.35 känns som ett bra odds och ränta för att vinna gruppen.Läs om alla odds i Fotbolls-EM hos Expekt

Läs mer om Sverige i Fotbolls-EM 2021

Sveriges spelschema em 2021

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2021

EM 2021 21 januari 2021

Det börjar närma sig Fotbolls-EM och som ni alla vet är Sverige ett av dom landslag som ska göra upp om att bli bästa fotbollslag i Europa. Nu börjar uppladdningen inför sommarens ... Läs mer

Sverige Fotbolls-EM 2021

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Grupp F - EM 2021

Vinnare Grupp F i EM 2021

Om Grupp F i EM 2021

Grupp F beskrivs som dödens grupp och det är inte så svårt att förstå när vi ser lagen. Frankrike, Tyskland och Portugal är alla lag som bör gå vidare. Här kan dock bara två av dem ta direktplatsen, med andra ord lär det bli en kamp om poängen i varje match. Otur för Ungern som tog sig till EM genom en bragd - de lär inte ha mycket att hämta här.

Flera potentiella skyttekungar i Grupp F

Tittar vi på potentiella skyttekungar finns det en mängd att välja på. Eller vad sägs till exempel om förra mästerskapets skyttekung Griezmann. Han är dock inte favorit från gruppen, inte ens i laget, utan det är Mbappe och även Gnabry som står lägre än fransmannen.

Frankrike EM gruppspel odds

Mbappé och Kane har samma låga odds för att vinna skytteligan i EM 2021

Odds att vinna skytteligan från Grupp F i EM 2021

Vanliga frågor Grupp F

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp F i EM 2021?

Tyskland spelar sina hemmamatcher i München och har således en fördel på de andra lagen. De övriga matcherna spelas i Budapest, Ungern och blir en fördel för Ungern.

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp F i EM 2021?

Svårtippad grupp när det är så jämt. Vi är tveksamma till att skyttekungen kommer komma från den här gruppen när det blev sån tuff grupp. Trots det finns fyra av de allra hetaste kandidaterna till just skytteligan här. Istället går vi på att Tyskland vinner gruppen till 2.30 x pengarna. Det finns hos Expekt.

Läs mer nyheter om EM 2021

Vem vinner em 2021 fotbollsem

Vem vinner EM 2021?

EM 2021 20 november 2019

Sverige är klara för Fotbolls EM-2021 och genast börjar nedräkningen till sommarens stora höjdpunkt! Portugal är regerande mästare men vilka vinner EM denna gång? Vi ger dig odds, ... Läs mer

Sveriges spelschema em 2021

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2021

EM 2021 21 januari 2021

Det börjar närma sig Fotbolls-EM och som ni alla vet är Sverige ett av dom landslag som ska göra upp om att bli bästa fotbollslag i Europa. Nu börjar uppladdningen inför sommarens ... Läs mer

Betta på Fotbolls EM 2021 » Välj rätt spelbolag & Bonus

Betta på Fotbolls EM 2021 » Välj rätt spelbolag & Bonus

EM 2021 11 februari 2020

I Sverige finns det en stark bettingkultur och faktiskt ett av dom länder som spelar mest av alla i hela Europa. Det är inte så konstigt att förstå eftersom det kan höja vilken ... Läs mer

vilka datum spelar sverige fotbollsem 2021

Fotbolls-EM 2021 - Vilka datum spelar Sverige?

EM 2021 29 januari 2020

Sverige avancerade som bekant från kvalspelet till huvudturneringen i Fotbolls-EM 2021! Men när drar egentligen matcherna igång för Sverige? Vi ger er informationen om alla ... Läs mer