Vem blir skyttekung i Fotbolls-EM 2021 » Favoriter, Analys & Odds
  • Hem
  • Nyheter
  • Fotbolls-EM 2021 - Vem vinner skytteligan?
BB180715 ZZ032
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Fotbolls-EM 2021 - Vem vinner skytteligan?

EM 2021 11 december 2019

En av de mest prestigefyllda individuella priserna man kan vinna som spelare är skytteligan i ett stort mästerskap. Spelare som Patrick Kluivert, Milan Baros och Alan Shearer är för evigt inskrivna i historieböckerna som skyttekungar i ett europamästerskap. Vem tar chansen i sommar? Spelbolagen har sina favoriter klara.

Favoriter till att vinna skytteligan i Fotbolls-EM 2021

Skyttekung Fotbolls-EM 2021 - vad säger oddsen?

Det finns väl få individuella titlar som spelare som kan mäta sig med en skyttetitel i någon av de stora mästerskapen. Det är helt enkelt något som är mycket prestige i att vinna.

EM 2021 Betting skyttekung

Regerande skyttekung när det kommer till europamästerskap är Antoine Griezmann som gjorde 6 mål när Frankrike gick till final 2016. Griezmann valdes också till turneringens spelare och gjorde även flest poäng. Ett fint mästerskap alltså av fransmannen som säkerligen kommer taggad även 2021. Han står dock inte lägst i odds att vinna.

Favoriter till att vinna skytteligan i Fotbolls-EM 2021

Vem gör flest mål i EM 2021?

1. Harry Kane, 26

Harry Kane spelar i ett offensivt England där han spelar som nummer 9. Dessutom tar han frisparkar och straffar i ett England som kommer spela de flesta matcherna hemma. 7.80 på Kane är ett odds som känns lockande.

Fotbolls EM 2021 Skyttekung Harry Kane England

Harry Kane är favorit att ta hem titeln hos spelbolagen

2. Kylian Mbappé, 20

Mbappés Frankrike är de som, tillsammans med England, nämns som favoriterna att vinna mästerskapet. Går Frankrike långt kan vi räkna med en hel del mål från Mbappe som öser in mål i PSG.

3. Romelo Lukaku, 26

Hade det tungt i Manchester United men har verkligen fått fart i Inter. Har ett förhållandevis lätt schema i EM med Danmark, Finland och Ryssland och det är ett Belgien som söker revansch efter senaste EM. Offensiven i Belgien är kanske den bästa i hela turneringen och Lukaku är den som ska göra målen.

Övriga kandidater till att vinna skytteligan i Fotbolls-EM 2021

Skyttekung Fotbolls-EM 2021 - övriga kandidater

CampoBet har odds på spelare upp mot 150 i odds. Ronaldo nämns förstås jämt i sånna här sammanhang men nu har Portugal fått en riktigt svår grupp vilket man förstås måste ha med i beräkningen. 

Vi hoppas på ett sämre mästerskap från Lewandowski

I Frankrike är Mbappe favorit före Griezmann och det är inte så konstigt då Antoine ofta droppar ner lite lägre i planen. Något vi verkligen får hoppas är att Robert Lewandowski inte vinner skytteligan. Det betyder antagligen att Polen gått långt på Sveriges bekostnad. 

Nordiska favoriter till att vinna skytteligan i Fotbolls-EM 2021

Vem gör flest mål i Fotbolls-EM 2021? - Norden

Inte helt oväntat att vi inte får några låga odds på våra nordiska spelare. Även om Tomas Brolin delade på titeln 1992 hör det inte till vanligheten att nordiska spelare finns med där uppe. Man behöver gå långt i turneringen och spela en offensiv fotboll om chansen ska finnas. 

Isak en het kandidat

Sveriges Isak får lägst odds av CampoBet. Skuggar gör förstås den finländska målsprutan Pukki. Hos Danmark finns det en rad spelare som rankas högt men ingen riktig storfavorit.

Alexander Isak skyttekung EM 2021

Alexander Isak kan vara värt en peng som skyttekung i Fotbolls-EM 2021

Läs mer om vinnare Fotbolls-EM 2021

Vem vinner em 2021 fotbollsem

Vem vinner EM 2021?

EM 2021 20 november 2019

Sverige är klara för Fotbolls EM-2021 och genast börjar nedräkningen till sommarens stora höjdpunkt! Portugal är regerande mästare men vilka vinner EM denna gång? Vi ger dig odds, ... Läs mer

Läs mer om fotbolls-EM 2021

Vi på Bettingstugan älskar Fotbolls-EM och har därför sett till att skapa en fulländad EM-Guide. I vår guide till Fotbolls-EM 2021 hittar ni fakta om varje lag, grupp, match samt hur ni ska maximera er betting till sommarens europamästerskap.

Em Guide 2021 Fotbolls EM

Läs om bäst spelbolag till Fotbolls-EM 2021

Topp 10 bettingsidor för Fotbolls-EM 2021

Topp 10 bettingsidor för Fotbolls-EM 2021

EM 2021 28 april 2021

Fotbolls-EM 2021 börjar närma sig och det är dags att ta tempen på de tio bästa spelbolag till Europamästerskapet. Att spela på ett bra spelbolag under Fotbolls-EM är viktigt om ... Läs mer

Fotbolls-EM 2021 - Frågor och svar om skyttekungar i EM

🤷‍♂️ Hur spelar jag på en skyttekung i Fotbolls-EM 2021?

Det beror på vilket spelbolag du ska betta på. Vi har i denna text tagit odds från Campobet. För att hitta odds för vem som vinner skytteligan i EM 2021 gå till Fotboll-Europa-EM och vidare till Fotbolls-EM 2021, därefter skrollar du ner till odds för skyttetitel.

Till CampoBet odds för skytteligavinnare

💥 Vem är favorit till att vinna skytteligan till Fotbolls-EM 2021?

Hos CampoBet är nu både Harry Kane och Kylian Mbappe favoriter till att vinna skytteligan i EM 2021.

💰 Vad är viktigt att tänka på när man spelar på en skyttekung?

När du ska spela på vem som vinner skytteligan i EM 2021 så är det viktigt att du tänker på är att;

  • spelaren spelar i ett bra lag
  • att spelaren får spela
  • att laget har ett förhållandevis lätt spelschema

Läs på inför Fotbolls-EM 2021 i vår EM-guide

🤴 Vilka spelare har vunnit skytteligan i Fotbolls-EM tidigare?

  • 2004 vann Milan Baros (Tje).
  • 2008 vann David Villa (Spa).
  • 2012 var det sex spelare som delade titeln.
  • 2016 vann Antoine Griezmann (Fra).

Läs vilka lag och spelare som är med i EM 2021

Fler spelnyheter & kampanjer

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 21 oktober 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer

Chelsea vs Malmö FF - Superboost till Champions League!

Champions League 19 oktober 2021

ONSDAG: Äntligen dags för Champions League igen och återigen dags för Malmö FF att kliva in i hetluften igen. Efter två inledande förluster skulle det smaka väldigt bra med en ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 11 oktober 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 har startat och det börjar utkristallisera sig vilka deltagare som är favoriter i tävlingen. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas och det finns ... Läs mer