• Hem
  • Nyheter
  • Han vinner skytteligan i Allsvenskan 2021
Skyttekung allsvenskan 2021
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Han vinner skytteligan i Allsvenskan 2021

Allsvenskan 8 april 2021

Det är dags för Allsvensk premiär och, förutom matcherna, är det förstås intressant att spana in profiler och framtida stjärnor. Något som alltid är hett att diskutera innan en säsong drar igång är vem som ska bli skyttekung i Allsvenskan. Det finns flera kandidater och spelbolagen har gett oss sina odds för vem de tror kommer ta hem titeln som Allsvenskans skyttekung 2021.

Betta på Allsvenskan 2021

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

LeoVegas är ett av de spelbolag som erbjuder allra flest odds till Allsvenskan 2021. Ta del av deras generösa välkomstbonus och börja spela på Allsvenskan du med!

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Vinnare av skytteligan i Allsvenskan 2021

De allsvenska lagen är i full gång med de sista förberedelserna inför Allsvenska starten 2021 som nu är riktigt nära. Spelarna vässar formen och anfallarna drömmer om mål! Att bli Allsvensk skyttekung är något som få spelare pratar om men innerst inne är det förstås något åtråvärt och något som spelarna jagar.

Selmani väntas producera mål i mängder hos Hammarby 

Oddsen från LeoVegas är släppta till detta och som favorit har vi i Alexander Jeremejeff. Nyförvärvet i Häcken har haft en fantastisk försäsong med matcherna i Svenska cupen. På fyra matcher har det blivit fem mål från Jeremejeff som är rykande het!

Ett annat nyförvärv som det snackas mycket om är Astrit Selmani i Hammarby. Det är inte så konstigt. Hammary är målfarliga och Selmani gjorde 15 mål för Varberg förra säsongen och hamnar nu alltså i ett lag som brukar vara offensiva och producera mycket mål. Det kan bli en riktigt kärlekshistoria.

Odds flest mål Allsvenskan 2021

Kan Nyman hitta formen blir han största utmanare till Jeremejeff

Bland utmanarna finns den mer rutinerade spelaren Christoffer Nyman från Norrköping. Småskadad och tveksam form gör dock att vi får 10.00 för Pekings spjutspets. Det här är en spelare som i sina bästa stunder konkurrerar om en plats i svenska landslaget så det vore inte konstigt om han är med i kampen om titeln hela vägen.

Andra spelare att hålla koll på är Djurgårdens Kalle Holmberg som är van att hitta målet. I Malmö FF finns flera kandidater, bland annat Ola Toivonen som står i hela 26.00 pengarna.

Kan Chilufya omsätta sin snabbhet i mål har vi en livsfarlig spelare 2021

Vill man dra iväg ett långskott kanske Djurgårdens vindsnabba zambier Chilufya kan vara ett alternativ till 21 x pengarna eller varför inte AIK:s argentinare och hemvändare Stefanelli till 15 x pengarna? Stefanelli vet i alla fall hur man hittar målet på Friends! En skyttekung som AIK längtar efter.

Skyttekung Allsvenskan 2021 Vinnare

Stefanelli är tillbaka i AIK-dressen igen

Läs våra speltips till den allsvenska premiären

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
10 apr.
17:30
Örebro SK - IFK Göteborg
Allsvenskan
Bet: Örebro 1X
 

Han vinner skytteligan i Allsvenskan 2021

Bettingstugans expert tipsar*
Jonas Weimer

Jonas Weimer

*Denna text skrevs i mars 2021

Något man lärt sig när det handlar om att betta på en skyttekung är att inte välja spelare som kan lämna en klubb. Skulle en ung lovande spelare göra en fin vår kan vi räkna med att klubbarna kommer få svårt att behålla spelaren. Därför drar jag mig lite för att spela på exempelvis Selmani eller Adegbenro.

Annat att titta på är hur målfarliga lagen är. Här kan förstås Nyman vara ett bra spel till 18 x pengarna. Får han upp ångan kan det bli rätt många mål från Tottes fötter under 2021.

Mitt tips: Toivonen till 18 x pengarna

Något annat som är viktigt är att spelarna är med och slår frisparkar eller straffar. Kanske är det därför jag nog lutar allra mest åt Toivonen ändå. Han kommer göra mycket mål för Malmö under 2021 är jag rätt säker på. Visst, han är 34 år men han är också bra på huvudet, slår fasta, är den som ska ligga på topp i Malmö och det är alltså i ett lag som troligtvis vinner guld i år. 18 x pengarna, det lägger jag en slant på.

Per Frick spelar tyvärr i ett lite för svagt lag tror jag. Annars är han är spännande spelare. AIK kommer bli mer offensiva under 2021 med Grzelak men Gotiom är lite för gammal och det är en riks att Stefanelli mer agerar inhoppare under våren tills Allsvenska formen är helt igång.

Målen sprids ut i Djurgården

Ett lag som jag tror kommer gå bra är Djurgården men här tror jag det blir så att målen blir utspridda på fler spelare. Holmberg, Chilufya, Kujovic, Asoro, Ademi, Magnus Eriksson och Bärkroth lär alla göra en del mål.

Frågor och svar om skyttekungen för Allsvenskan 2021

🏆 Vem är favorit att vinna skytteligan 2021?

Jermejeff i Häcken har fått lägst odds och är således favorit att vinna skytteligan 2021.

Ta del av samtliga odds på Allsvenskan här

🎁 Kan jag få en välkomstbonus om jag bettar på Allsvenskan 2021?

Absolut! Spelbolagen kommer med många fina bonusar. LeoVegas som vi har hämtat oddsen från här har exempelvis 100 kronor i bonus.

Ta del av samtliga odds på Allsvenskan här

🤷‍♀️ Vem tror Bettingstugan kommer vinna skytteligan?

Skytteligan är svår att förutse men spelare som Nyman och Toivonen lär göra en he del mål och kommer med största sannolikhet inte bli köpta under sommaren.

Ta del av samtliga odds på Allsvenskan här

🙋‍♂️ Vilka är favoriter att bli bästa Stolholmslag i Allsvenskan 2021?

Djurgårdens IF är knappa favoriter enligt Unibet följt av Hammarby. AIK får högst odds att bli bäst i stan.

Ta del av samtliga odds på Allsvenskan här