Hur bettar jag på Sverige i EM 2020? » Betting på Fotbolls-EM 2020
Sverige EM 2021
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Hur bettar jag på Sverige i EM 2021?

EM 2021 5 februari 2020

Ska du betta på EM 2021 kommer du snabbt inse att spelbolagen gör en rejäl kraftansträngning för att tillfredsställa alla typer av spelare. Här ger vi dig rätt guidning för att hitta rätt i djungeln av spelbolag.

💰 Spelbolag för betting på Fotbolls-EM 2021

För att du som spelare ska gynnas av att spela på Fotbolls-EM 2021 så rekommenderar vi att du jämför dom olika bettingsidorna och letar fram de bästa bonusarna, kampanjerna, boostade odds eller andra erbjudanden som spelbolagen kommer ta fram till sommarens stora höjdpunkt. 

Sverige Grupp E EM2021 Fotboll
I Bettingstugans EM-guide hittar du inte bara allt det senaste om lagen, grupperna eller spelschemat för mästerskapet. Utan även en stor genomgång av alla spelbolag som satsar på Fotbolls-EM

Detta gör du bäst genom att besöka vår spelbolagsguide för Fotbolls-EM. Den kommer vi hålla uppdaterad under hela mästerskapet och där ger vi dig allt det senaste vad gäller spelbolagsnyheter.

Betfair

Betfair

Spela för 100 få 100 SEK gratis

Spelbolaget Betfair är ett av världens ledande spelbolag och har lång erfarenhet på marknaden. Det som har gjort Betfair till det världsledande spelbolag som man är idag är spelbolagets höga odds på stora marknader. På mästerskap som fotbolls-EM 2021 kan du räkna med att alltid få marknadsledande odds på 1x2 och över/underspel. Hos Betfair får du möjligheten att spela på en s.k spelbörs, där du kan spela mot andra spelare istället för mot spelbolaget. Du får också möjligheten att sätta dina egna odds. Allt för att du som spelare ska kunna få ett högre odds.


Betard

Bethard

Gigantiskt utbud utan registrering

Bethard är ett relativt nytt svenskt spelbolag på marknaden som snabbt etablerat sig som en stor aktör efter att bland annat tagit in Zlatan i sitt team. En stor del av Bethards snabba framfart har dock varit pga spelbolagets grymma odds på stora marknader. På stora matcher som fotbolls-EM kan Bethard i princip alltid matcha marknadens bästa odds. Dessutom riktar sig Bethard mot den nordiska marknaden och med en snygg och smidig plattform är Bethard ett bra val inför fotbolls-EM.


LeoVegas

100 SEK gratisspel direkt in på kontot

LeoVegas är ett svenskt spelbolag som har gått All in på att erbjuda odds från mobilen. Även om det fungerar utmärkt att spela hos LeoVegas från sin dator så är betting från mobilen LeoVegas nisch. Här får du samma stora utbud av odds med en app som både har en modern design men som framförallt är väldigt enkel och smidig att använda. Oddsleverantör är Kambi och LeoVegas har spänt bågen rejält inför Fotbolls-EM. Ett måste att ha i sin betting-arsenal.

Hämta 100 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.


Övriga spelbolag med odds på Fotbolls-EM 2021

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Hämta 99 freespins Utan omsättningskrav!

 2. Upp till 1250 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 3. 100% upp till 100 SEK

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

 4. 100% upp till 100 SEK

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

 5. 100 SEK i ett Freebet

 6. Få 100 SEK i ett GRATISSPEL

 7. 100 SEK i Gratisspel

 8. 100% upp till 100 SEK

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

 9. Ett väletablerat casino + bra sportsbetting

 10. 100% upp till 100SEK

 11. Legolasbet är inte längre verksamma - Läs om andra spelbolag!

 12. 100% upp till 100 SEK Spela utan registrering!

  18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

 13. 100% upp till 100 SEK

 14. 100% upp till 100 SEK

❓FAQ - Spelbolag till Fotbolls-EM 2021

👍Vilket spelbolag är bäst till Fotbolls-EM 2021?

Hur långt är ett snöre? Det är jättesvårt att säga vilket spelbolag som är bäst eftersom vissa bettingsajter passar vissa typer av kunder. Vi på Bettingstugan anser dock att följande spelbolag är bäst:

 • Betfair- Högst odds, grym spelbörs & bra välkomstbonus.
 • Snabbare- Pay & Play
  -bolag som erbjuder snabb betting!
 • Bethard- Stor variation på spel och utbud, bra odds

Tips är att du läser våra recensioner på Bettingstugan för att ta reda på vilket bettingsida som passar just dig.

💥 Vilka spelbolag är nya på nätet?

Med den nya spellicensen i Sverige är det en hel del nytt som har hänt i branschen. Det är inte längre lika enkelt att erbjuda spel till svenska spelare utan numera krävs det spellicens, något inte alla spelbolag får.

5 nya spelbolag för 2021:

🎁 Vilka spelbolag har bäst välkomstbonus till Fotbolls-EM 2021?

Majoriteten av spelbolag erbjuder idag en välkomstbonus till nya spelare. Dom spelbolag som har bäst oddsbonus till fotbolls-EM 2021 (enligt oss) är

 • Tipwin - 100% upp till 1000 kronor bonus!
 • No Account Bet - 100% bonus upp till 100 kr utan omsättningskrav
 • Unibet - 100 kronor gratisspel utan omsättnigskrav

🤷‍♂️ Vad är viktigt att tänka på när man väljer ett spelbolag till Fotbolls-EM 2021?

Viktigt att tänka på är att sidan har en bra bonus, att utbudet är bra och att sidan är användarvänlig. Dessutom behöver sidan kunna fungera bra med mobilen om du spelar som majoriteten av spelarna på nätet - ifrån mobilen. Samtliga krav är svåra för ett och samma bolag att uppfylla men visst finns det bolag som inte blir underkända på någon av dessa kategorier.

Bet365 är ofta ett av de bolag som uppfyller många av spelarnas önskemål. Även Unibet och Betsson. Har du möjlighet att starta flera konton kan exempelvis Betfair Exchange vara ett väldigt bra bolag till Fotbolls-EM. Du kommer märka att de har riktigt höga odds i jämförelse.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Odds på Sverige i Fotbolls-EM 2021

EM 2021 16 april 2021

Sommarens stora fest kommer närmare och närmare! Vi pratar förstås om Fotbolls EM 2021 som kommer bli en rysligt spännande turnering, inte minst med svenska ögon. Vårt landslag ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer