• Hem
  • Nyheter
  • Idol 2020 - vem vinner enligt spelbolagen?
Idol 2022 odds
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Idol 2020 - vem vinner enligt spelbolagen?

Idol 21 oktober 2020

Det är dags för fina i Idol 2020. Till en början var det 13 deltagare men vecka efter vecka har antalet deltagare minskat och spelbolagen har ändrat oddsen rejält sedan starten. Caspar var storfavorit att ta hem titeln som årets Idol 2020 men fick lämna tävlingen i semifinalen och nöja sig med en tredjeplats. Nu står det mellan Nadja och Paulina.

Spela hos Casumo

Casumo

100 SEK i Gratisspel

Startar du konto hos Casumo kan du spela på finalen av Idol 2020 till fina odds. Dessutom väntar en bonus på 100 kr i ett Freebet.

Här kan du läsa mer om gratisspel


Final Idol 2020 - Vem vinner Idol

På fredag den 4:e december ska årets Idol-vinnare koras. Efter en rafflande semifinal då både Nova och Caspar fick lämna står det nu mellan Nadja och Paulina. Två deltagare som levererat bra insatser tävlingen igenom och som välförtjänt tagit sig till finalen av Idol 2020. Anmärkningsvärt är dock att Caspar var favorit till att vinna tävlingen men som alltså fick lämna i förra fredagsfinalen. Vem som nu är favorit till att vinna Idol 2020 kan ni se nedan. 

Vem vinner Idol 2020 - Odds

Idol 2020 - Odds & Betting

Vi har en rafflande final framför oss och för dig som gillar att öka spänningen ytterligare så kan vi rekommendera att placera ett spel på vilken idol som vinner tävlingen i år. Inte alla spelbolag erbjuder betting på Idol 2020 men det finns ett par bettingsidor. Bland annat Casumo som vi presenterar odds från ovan. Andra spelbolag som har odds på Idol-finalen är: 

Odds Idol 2020 - Semifinal

Idolhösten rullar vidare och startfältet har minskat med deltagare. Produktionen har fått jobba för att kunna genomföra tävlingarna och än så länge fungerar det bra. Även om publiken har saknats. 

Fredagsfinal

På fredag är det återigen dags för ny fredagsfinal och då har vi endast fyra deltagare kvar. Här är samtliga vinnarodds från Betsson:

Idol 2020 - vinnare odds

Idol 2020 - Bettingstugans expert Jonas Weimer kommenterar

Innan fredagsfinalerna drog igång kom Bettingstugans expert Jonas Weimer med tips till tävlingen. Rekar som i dagsläget ser riktigt bra ut. Vi kollar vad han säger idag om tävlingen.

Du tippade Caspar som topp 3 till oddset @4 och vinna till oddset @14. Bra tippat än så länge?

Ja, som jag skrev i min rek tyckte jag det var ett otroligt fint odds och jag sa ju även att oddset på Nadja var bra. Det var mina topp 2 och det står jag fast vid. 

Vilka står i finalen?

Jag är som sagt rätt säker på att Caspar kommer vinna. Han är helt outstanding och har varit det sedan första audition. Skulle han eller Nadja på något sätt råka ha en dålig vecka tror jag även vi får se juryn använda sin livboj*. Så en final mellan Nadja och Caspar är det vi har att vänta.

Spelar du något i tävlingen nu?

Jag ska fundera lite. Kanske ett lite större bet på Caspar till lågt odds eller en chanspeng på Nadja är väl det man ska fundera på tycker jag!

Läs Weimers tips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Bet: Caspar topp 3
 

Vem åkte ur Idol lördag 17 oktober

Senast fick Mattias Nederman lämnade efter att ha sjungit . Det stod i slutändan mellan honom eller Niklas Hultberg om vem som skulle få lämna tävlingen.

– Det är skittråkigt, har haft så sjukt kul på den här resan och jag har lärt mig jättemycket.

Mattias Nederman till expressen.

Idol 2020 - TV-tider

De kommande fredagsfinalerna:

  • 27:e november - Semifinal
  • 4:e december - Final

Idol 2020 - FAQ

Vem vinner Idol 2020?

Enligt spelbolagen har vi en klar favorit och en utmanare:

Se alla odds på Idol hos Casumo

Vem åkte ut förra fredagen?

Fredagen den 13 november åkte Herman ut.

Spela på Idol 2020 på Casumo och få 100 kr freebet

När är Idolfinalen 2020?

Idolfinalen 2020 kommer vara den 4 december. Troligtvis utan publik.

Spela på Idol 2020 på Casumo och få 100 kr freebet 

Vem vann Idol 2019?