Inför VM finalen 2018
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Inför VM finalen 2018

Fotbolls VM 2018 9 maj 2018

Fotbolls-VM 2018 i Ryssland har ännu inte börjat men spekulationerna i vilka som vinner är i full gång. För när allt kommer i kring så är det det enda det handlar om, att vinna. Vilka kommer vinna och kunna titulera sig världsmästare de kommande fyra åren?

Förra mästerskapet spelades i Brasilien och finalen gick av stapeln på stadion Maracanã mellan Tyskland och Argentina. Det var en jämn historia och matchen slutade 0-0 efter ordinarie tid. Det krävdes en förlängning innan Mario Götze kunde peta in 1-0 i 113:e minuten och Tyskland stod som vinnare av Fotbolls-VM 2014.

vm vinnare 2014

Tyskland firar vinsten i Fotbolls-VM 2014

Finalen i Fotbolls-VM 2018 spelas den 15 juli kl 17:00 (svensk tid) på Luzjnikistadion i Moskva. Hur finalen ser ut i år är det ingen som vet, men det vi vet är vilka spelbolagen tror kommer vinna. Ser man till oddsen så har Brasilien störst chans att stå som vinnare. De har nämligen lägst odds till att vinna, tätt följt av fjolårets vinnare Tyskland. Även Spanien, Frankrike och Argentina ser ut att ha goda chanser att ta sig till en final.

Odds vinnare Fotbolls-VM 2018

Sveriges chanser i mästerskapet är inte lika stora. På förhand har Sverige lottats i en svår grupp och är inte ens tippade att gå vidare från gruppen. Spelschemat är tufft och alla tre matcher spelas på olika orter, vilket gör att Sverige kommer få resa en hel del. Sverige spelschema Fotbolls-VM 2018 ser ut som följande:

  • Sverige-Sydkorea
    Datum: måndag 18 juni
  • Tyskland-Sverige    
    Datum: lördag 23 juni
  • Mexiko-Sverige
    Datum: onsdag 27 juni

Se fullständigt spelschema för turneringen här.

Sverige har aldrig tidigare vunnit ett världsmästerskap i fotboll, som bäst har man tagit ett silver 1958. Inte heller i år ser Sverige ut att kunna ta en första guldmedalj inte heller ta sig till VM-final.

Odds Sverige VM

Förutom dessa placeringsspel finns det en hel del roliga odds att spela på inför finalen av Fotbolls-VM. Här är ett axplock av några:

Finalspecialer Fotbolls-VM

  • Donald Trump, Kim Jong-Un och Vladimir Putin närvarar vid finalen tillsammans

    101.00

  • Ariana Grande sjunger en av finallagens nationalsånger

    501.00

  • Kim Kardashian och Kayne West närvarar vid finalen

    51.00