• Hem
  • Nyheter
  • Intervju med Bettingstugans VM-Ambassadör Anders Limpar
Pascal Vossen Bettingstugan 18 Cropped
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Intervju med Bettingstugans VM-Ambassadör Anders Limpar

Fotboll 2 juni 2018

Igår släpptes nyheten om att Anders Limpar kommer vara Bettingstugans VM-Ambassadör i sommar och under Fotbolls-VM 2018. Hör vad som fick honom att ta sig an uppdraget och vad hans förväntningar är på Sverige i VM.

Hej Anders, hur är läget?
- Jo, men det är bra! Riktigt taggad inför den kommande månaden, med både match mot Real Madrids legendarer och VM.

Real Madrids legendarer?
- Jo, jag ska spela med Arsenals legendarer mot Real Madrids på Bernabeu nästa vecka. Pires och Anelka. Petit. Möta spelare som Ronaldo, Raul och Xabi Alonso. Ska bli riktigt roligt!

Sen är det också ett jäkla skönt gäng med familjär stämning och det är alltid kul att komma in till kontoret för att snacka fotboll.

Hur kommer det sig att du valt att bli VM-ambassadör för Bettingstugan.se?
- Jag valde att jobba med Bettingstugan för deras kompetens när det gäller odds och spel. Sen är det också ett jäkla skönt gäng med familjär stämning och det är alltid kul att komma in till kontoret för att snacka fotboll.

Bettingstugans slogan är “Sveriges hem för spel”, och de vill vara välkomnande för alla, oavsett nivå på betting. Känner du att du passar in i den bilden?
-Bettingstugan är professionella att förmedla ut odds och betting till såväl nybörjare som vana spelaren. Jag känner att jag passar in i den bilden när det gäller att få spelare att förstå vad betting innebär. Att prata om det i enklare termer.  

Som gammal landslagsspelare med två VM som spelare, vad har du för förväntningar på Sverige i år?
- Mina förväntningar är väldigt stora på dagens landslag och nyfiken på vad dem kan åstadkomma i årets VM. Jag tycker att man har valt ett bra motstånd i sista landskampen före VM (Peru).

Sverige träningsspelar mot Danmark på lördag, hur går den matchen?
 -Jag tror på vinst med 2-1!

Till sist - var kan man hitta dig under VM?
- Främst på Bettingstugan.se såklart. Men också på min Twitter - @Anders_Limpar