• Hem
  • Nyheter
  • Intervju med säsongens främsta Tipster på Bettingstugan
Bettingstugan Tipsterintervju Sanel
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Intervju med säsongens främsta Tipster på Bettingstugan

Fotboll 4 juni 2019

Sanel har haft stora framgångar som Tipster på Bettingstugan denna säsong och har precis tangerat 200 skrivna speltips. Vi passade på att ta ett snack med vår hörn- och kortspecialist för att fråga om hur denna period varit för Sanel samt om han är nöjd med sina resultat.

Hej Sanel! Hur står det till?

Hej! Det är kanon tack! Sommaren börjar närma sig och det är min favoritperiod under året då man får njuta av fint väder och förhoppningsvis någon trevlig resa.

Först måste jag säga, riktigt bra jobbat, du har levererat 200 spel på mindre än ett år! Har du inte ont i fingrarna?

Tack! Haha, det kan man tro. Tangentborden har gått varma men fingrarna är fortfarande intakt. Det har levererats massa spel under året och det har varit ett nöje. Att reka har jag sett som ett sätt att ventilera, få ut mina tankar. Samtidigt blir det en extra kick att jobba en match när man exponerar sig utåt där fler får ta del av ens tips. Man vill ju inte vara helt ute och cykla.

Din ROI har varit smått fantastisk och i skrivandets stund är du på ca 114%. Det är nästan topp fem bland alla spreadsheets som ligger ute på Sharps.se. Hade du trott det på förhand?

- Kul att höra! Ska jag vara ärlig så tänkte jag inte alls på ROI när jag började skriva för Bettingstugan. Jag hade ett genuint intresse för sport och har alltid uppskattat att skriva. Nu fick jag möjligheten att skriva om sport. En win win helt enkelt. Det ska dock sägas att jag på senare tid har börjat se ROI som en rejäl utmaning. Framförallt då man har häng på de mest framgångsrika spreadsheetsen på Sharps. Det ger mig ett extra driv att klättra på deras ranking och på något sätt göra det med Stugans fana i handen. Det är ett bra sätt att visa vilken fin nivå det är på våra tipsters.

Skarmavbild 2019 06 04 kl 10 32 35

Sanels kurva detta år!

Vilket spel av dina 200 är du mest nöjd över?

- Den frågan kan tänkas vara väldigt svår men det finns ett speciellt spel jag genast tänker på. Det är en match tagen från VM 2018 där Saudiarabien mötte Uruguay. Ett Saudi som hade blivit totalt överkörda av Ryssland i första matchen och det var troligtvis inte många som hade mkt respekt för dem. Jag hade dock en fin känsla om bollinnehav och spelade Saudi att vinna bollinnehavet till hela 5 ggr insatsen. Ett på förhand vågat spel då jag kraftigt gick emot marknaden. Jag litade dock på min instinkt och spelet gick som tur är in.

Skarmavbild 2019 06 04 kl 10 40 07
Mitt personliga mål är ju lite grann att försöka nå den magiska gränsen på 120% i ROI.

Du har ju fått lite erfarenhet nu. Om du skulle kunna gå tillbaka i tiden och ge dig själv ett tips där i juni när du skulle börja. Vad skulle det vara?

- Oj, det här är faktiskt en klurig fråga och svaret kommer att bli något annorlunda. Innan Stugan lirade jag på 2-3 av de vanligaste siterna. Vad som hänt efter att jag börjat här är att jag har upptäckt så många fler siter som stugan representerar. Det innebär fler marknader men även olika odds på samma spel. Ibland kan det skilja upp mot 100 punkter på exakt samma spel beroende på vilken site man väljer. Att hitta det bästa värdet på ett spel blir därför mitt svar på denna fråga.

Hur ser framtiden ut? Gör vi en intervju om dina 400 spel nästa sommar?

Mitt personliga mål är ju lite grann att försöka nå den magiska gränsen på 120% i ROI. Därefter fortsätta jakten i Sharps toppskikt. Förhoppningsvis hinner vi göra en intervju om det innan vi gör en intervju om 400 spel ;)

Det låter som en bra deal! +700 units har du gått sen du startade. Vad gör du med alla pengarna?

- Kul fråga! Jag älskar att resa och lägger därför med nöje en och annan unit på just det.

Om Sanel
  • Ålder: 35
  • Bor: Linköping
  • Från: Sölvesborg
  • Favoritlag: Parma
  • Favoritspelare: Hernan Crespo