• Hem
  • Nyheter
  • Zlatan med till EM 2021? JA tror spelbolagen!
Zlatan EM 2021
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Zlatan med till EM 2021? JA tror spelbolagen!

EM 2021 10 december 2020

Fotbolls-EM 2021 närmar sig med stormsteg. En plats som alltid kommer diskuteras är Zlatans vara- eller ickevara i den svenska truppen. Inte en minut i landslaget på över fyra år - ändå är inte dörren helt stängd efter samtal med Janne Andersson. Vi tar tempen på oddset som nu är riktigt lågt!

Vad säger oddset hos Unibet - 2020-12-10

Inte en landskamp på över fyra år sedan Zlatan senast tackade nej till landslaget. Sedan dess har ett VM-spel och ett EM-kval genomförts utan vårt lejon på topp. Många säger att truppen blivit bättre medan andra säger "tänk vad bra Zlatan hade varit med de här lagkamraterna.

Dörren stängdes men är på glänt igen?

Zlatan har haft några kontroversiella utspel och en eventuell överraskning i truppen kändes helt uteslutet när han hoppade på Janne Anderssons laguttagningar. Sedan dess har han, i sann Zlatan-stil, återigen gläntat lite på den dörren med ett uttalande efter comebacken i Milan.

Zlatan Milan landslaget Fotbolls-EM 2021

Zlatan är tillbaka i Milano, en återkomst som kan följas av en annan?

Efter comebacken i Milan gjorde Zlatan ett nytt utspel om landslaget till TV4.

Jag tror att jag är i en helt annan sits nu

Uttalandet gjorde många förvånade och sänkte förstås oddset på en comeback i landslaget hos spelbolagen. Det är dock inte enbart upp till Zlatan utan hur ser landslagsledningen på de nya uttalandena - och enligt Janne Andersson var Zlatan välkommen att höra av sig om han ändrat sig.

Och även om han inte personligen hörde av sig till Janne så öppnade han hela dörren i en uppmärksammad intervju med Erik Niva. Efter den intervjun åkte Janne Andersson ner och träffade Zlatan. Lägg även till hans grymma form (10 mål på 6 matcher i Milan) så är det nog inget snack om att Zlatan skulle göra nytta i truppen.

Där står vi nu alltså, och inväntar nyheter. Vill man haka på så är det nog nu man ska placera spelet. 1.72 betyder att spelbolagen tror vi får se Zlatan i EM 2021!

Unibet

500 SEK gratisspel

Unibet är ett av de största spelbolagen i Sverige med en bra kundtjänst, tryggt och säkert spel via Bank ID och en mycket brett utbud av odds på Fotbolls-EM. Med en av marknadens högsta odds är Unibet ett lika självklart val att ha i sin bettingarsenal som hammaren är i verktygslådan.


Frågor och svar om Zlatan till EM 2021

⚽️ Hur många mål har Zlatan gjort i landslaget?

62 mål på 116 landskamper.

🦁 Platsar Zlatan i den svenska truppen?

I Sveriges trupp finns det tre givna anfallare i dagsläget. Robin Quaison, Alexander Isak och Marcus Berg. Lägg till att Kulusevski också kan spela på topp. Normalt sett tar man med fyra anfallare vilket öppnar upp en plats för en fjärde forward. Johan Guidetti, Sebastian Andersson eller möjligtvis Jordan Larsson har nämnts i förhandssnacket att ta den sista platsen. Men med Zlatans form är det nog mest upp till honom själv om spel i EM 2021.

🇪🇺 Vart kan jag läsa mer om Fotbolls-EM?

Bettingstugan har skrivit en fullproppad EM-guide där man kan läsa in sig på lagen och grupperna. Även se TV-schema, spelschema och se vilka spelbolag vi rekommenderar.