• Hem
  • Nyheter
  • Ladda ner nya LeoVegas-appen och spana in LeoAlerts!
Unnamed
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Ladda ner nya LeoVegas-appen och spana in LeoAlerts!

20 februari 2020

LeoVegas kommer med en ny uppfräschad app som ger dig möjlighet att slå på och av aviseringar på den marknad du spelat på. Enkelt, smidigt och väldigt roligt!

🎁 Skapa konto hois LeoVegas och få en bonus

Upp till 500 SEK gratisspel

  • + Bra odds
  • + Bra välkomstbonus
  • + Egen statistik i matcherna
  • + Livestreams
  • + En bra app till mobilen
Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


📲 Vad är LeoAlerts?

Skaffa dig full koll genom LeoVegas app och LeoAlerts

Med nya appen till LeoVegas kan du välja att slå på eller av aviseringar på de matcher du vill följa. På detta sätt missar man inget av det som händer i de matcher man bevakar. Du har med andra ord full koll på det som händer! Med applikationen och påslagna aviseringar kan du ta del av notiser i realtid. 

Enkelt och genialt på samma gång.

Du har även möjlighet att slå på avisering när en match ska starta eller när det är halvtid. På det sättet kan du undvika att inte missa när de hetaste matcherna ska dra igång. Appen ger dig även möjlighet att bevaka och låsa odds. Du sätter helt enkelt en avisering på det odds du vill ha, och när det finns får du en avisering. Enkelt men genialt!

LeoVegas LeoAlerts
Hur laddar jag ner LeoVegas app?
  1. Klicka här och hämta bonusen från LeoVegas
  2. Gå till App store med din Iphone eller Google Play (om du har en Android mobil)
  3. Sök på LeoVegas
  4. Ladda ner
  5. Sätt in pengar och börja spela med LeoVegas nya app

FAQ - LeoVegas nya app

🎁 Har LeoVegas någon välkomstbonus och är den bra?

LeoVegas har en generös bonussumma på 100% upp till 2000 kronor. Omsättningskravet är högre än hos många av konkurrenterna (8x till minsta odds 1.80) men inte med mycket. Ska du ta del av LeoVegas välkomstbonus är det bra att vara medveten om att du måste spela upp din första insättning innan du får dina bonus pengar.

Hämta bonusen här

📲 Är den nya appen bra?

Ja!

LeoVegas har tagit fram en riktigt bra produkt för mobilspelare. Du kan antingen ladda ner LeoVegas app eller spela direkt från internet på mobilen. Vi på Bettingstugan håller LeoVegas som det spelbolag som erbjuder bäst mobilupplevelse och med nya LeoAlerts är den fulländad.

🤷‍♂️ Vad är LeoAlerts?

I LeoVegas nya app kan man sätta på aviseringar. Detta gör att man inte missar något. Dessutom kan man bevaka matchstarter eller odds vilket är nytt och fräscht.

Starta konto här och ladda ner nya appen