EM-Kval 2020 » Analys inför Sveriges kommande matcher | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Läget i EM-kvalet - så kommer det att gå
Nations League Sverige Slutspel EM2020
Nyhet

Läget i EM-kvalet - så kommer det att gå

EM 2020 11 oktober 2019

EM-kvalet går in i sitt slutskede och i många grupper kommer nu helt avgörande matcher. Vi tar tempen på Sveriges grupp där mycket kan avgöras denna vecka. Det kommer bli kamp, det kommer bli hett det kommer bli spännande! Och framförallt - det finns en hel del bra speltips att köra.

EM-kval: Grupp F

LagMatcherPoäng
🇪🇸 Spanien618
🇸🇪 Sverige
________
6
_____
11
_____
🇳🇴 Norge610
🇷🇴 Rumänien69
🇲🇹 Malta63
🇫🇴 Färöarna60

Läget i tabellen

Vilket getingbo denna grupp är. Sverige har ena tån inne i EM-slutspelet men mycket återstår. Att ingen skulle rå på Spanien visste vi på förhand. Kampen skulle stå mellan Sverige, Rumänien och Norge. Inget av lagen har blivit avsågade utan alla tre har goda möjligheter att knipa andraplatsen. Rysligt spännande och det är denna vecka man ska visa att man är värd en plats i EM 2020! 

Sverige EM kval EM 2021 TV tider odds

Omgång 7 - Lördag 12/10

MatchTid
🇫🇴 Färöarna v Rumänien 🇷🇴18:00
🇳🇴 Norge v Spanien 🇪🇸20:45
🇲🇹 Malta v Sverige 🇸🇪20:45


Omgång 8 - Tisdag 15/10

MatchTid
🇸🇪 Sverige v Spanien 🇪🇸
20:45
🇷🇴 Rumänien v Norge 🇳🇴20:45
🇫🇴 Färöarna v Malta 🇲🇹20:45

För Norge är det verkligen två ödesmatcher med Spanien och Rumänien inom loppet av några dagar. Och press på Rumänien som i princip måste ta sex poäng här. Om detta hade varit ett formel 1 lopp sitter Sverige i pole position med sin målskillnad samt poäng. Men det räcker med en lite sämre kurva så är man omkörda. Men känslan - den säger att vi grejar detta!

Går vidare från Grupp F

Janne Andersson EM kval 2020 Odds

Huvudbry för Janne som måste få till alla bitar i sin Ferrari

Truppen

Sverige har annars en fin trupp till dessa matcher. Visserligen saknas Augustinsson efter sin operation och Durmaz lämnades utanför truppen. Men vi får säga välkommen tillbaka till Ken Zema och Oscar Lewicki. Skrällen i truppen var att Riccardo Gagliolo kom med. Gagliolo som till vardags spelar i Parma får alltså vara med i sin första samling. Se och lära för Riccardo då vi har flera mittbackar som troligtvis går före men absolut spännande inför ett möjligt EM 2020. Janne ser förstås något han tycker om hos den 29 åriga mittbacken och vi håller med efter att ha sett honom i Italien under hösten.

Det var en överraskning! Jag är hedrad och stolt!
Betting EM kval 2020 Sverige Malta

Riccardo Gagliolo till SVT-sport efter uttagningen 

Annars riktas förstås mycket blickar mot anfallspositionerna. Vanligtvis brukar Janne Andersson välja Marcus Berg tillsammans med Robin Quasion. Men i takt med Isaks framfart i Holland och nu Spanien börjar det bli omöjligt att hålla honom utanför startelvan. Mot Färöarna spelade Janne Andersson Isak och Berg. 

Berg bänkades senast

Och mot Norge bänkades sedan Berg till förmån för Isak och Quasion. Vilket anfallspar blir det denna gång? Hur som helst får vi hoppas att få se vår guldklimp Alexander Isak på planen i dessa matcher. Då kommer det smälla!

EM 2021 Sverige Odds

Isak gör mål igen?

Målskytt

Analys samt speltips Malta - Sverige

När man inte är tränare för svenska landslaget kan man faktiskt vara ärlig och säga att här ska bara tre poäng hämtas. Sverige för 10 år sedan hade enorma problem i matcherna där man är klart bättre än motståndet. Men på de senaste åren har vi så mycket kreativitet och spelare som kan göra det lilla extra - så detta ska bara bli tre poäng. 

Olsson blir nyckeln för att lösa upp Maltas försvar

Malta har än så länge inte tagit någon poäng mot "the big three" utan enda poängen kom mot Färöarna. Här ska vi ställa upp med ett offensivt lag. Gärna alla tre anfallare inne igen precis som mot Färöarna senast. Vidare bör Kristoffer Olsson få starta, han är fantastisk i de här matcherna. Just att kunna lösa upp ett tight försvar med instick eller snabba riktningsförändringar. Bland backarna så lär vi få se något liknande som förra gången. Mittbackarna Lindelöf tillsammans med Granqvist känns bra här då båda kan gå med i offensiven.

EM 2021 Fotboll Sverige Trupp

Olsson kommer lösa upp Maltas defensiv

Känslan är att Sverige vinner denna match komfortabelt. Dock kommer det nog stanna på 2,3-0. Vi tror på mål i båda halvlekarna, vinst men under 3.5 mål. Vidare så är ett roligt bet att Andreas Granqvist gör mål. Vi kommer troligtvis få lite hörnor där Granen kommer komma med upp samtidigt som mycket spe kommer förläggas i Maltas straffområde. Möjlig straff?

Oddsrekommendationer för Malta - Sverige

Kampanjer till Malta - Sverige

Granqvist Sverige

Sverige mot Spanien - 250 kronor riskfritt spel

EM-kval 8 oktober 2019

PBetfair Exchange erbjuder ett gratisspel till det heta EM-kvalet mellan Sverige och Spanien på tisdag 15/10. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt ... Läs mer

Sverige Grupp E EM2021 Fotboll

Malta mot Sverige - Prova spelbörsen gratis

EM-kval 8 oktober 2019

På lördag reser Sverige till Malta för ny EM-kvalmatch. Betfair Exchange erbjuder ett gratisspel till matchen. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt ... Läs mer

Speltips till EM-kvalet

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
12 okt.
20:45
Malta - Sverige
EM-kval
Bet: Sverige mål i båda halvlekarna & Malta u 0,5 mål
 
11 okt.
20:45
Turkiet - Albanien
EM-kval
Bet: Turkietvinst & ö 1,5 mål i matchen
 
11 okt.
20:45
Tjeckien - England
EM-kval
Bet: BLGM
 
12 okt.
20:45
Malta - Sverige
EM-kval
Bet: Sverige & Under 3,5 mål
 

Livlinan om vi missar topp 2

Nytt för i år är Nations League som i förlägningen kan ge en plats till EM. Sverige placerades i B-divisionen och i en grupp med Ryssland och Turkiet. En grupp Sverige vann på bättre målskillnad än Ryssland, något som nu ger dem en livlina i jakten på en EM-plats!

EM 2020 Nations league Sverige

Ryssland kämpade väl men rådde inte på Sverige

Skulle Sverige hamna utanför topp 2 i Grupp F får man således en bonuschans att nå mästerskapet. Vinsten i Nations League-gruppspel ger nämligen en garanterad Playoff-plats i vår. I playoff-spelet gör fyra lag från varje division upp om en plats i EM-slutspelet. Om gruppvinnarna redan är direktkvalificerade till EM så tar det lag med högst rankning bakom dem deras plats. Denna kommer att spelas i slutet av mars 2020 och när lottningen till dessa matcher är klar kommer vi presentera det kompletta spelschemat. Vi håller dock alla tummar att vi slipper se Sverige i play off! 

Så funkar Nations League
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer

Bundesliga är tillbaka - vi har trippeln!

Bundesliga 12 maj 2020

På lördag drar Bundesliga igång igen! Efterlängtad comeback som kräver att man läser på innan man lägger några spel. En som läst på ordentligt är Bettingstugans tipster Johan ... Läs mer

Så ser du Bundesliga gratis i helgen!

Bundesliga 11 maj 2020

Äntligen öppnar de europeiska stora ligorna upp för fotboll igen! Först ut är Bundesliga som drar igång redan i helgen. Schemat är fullspäckat med matcher för både lördag och ... Läs mer

UFC - Unibet boostar oddsen & visar matchen live!

UFC 8 maj 2020

SÖNDAG - UFC och match mellan Tony Ferguson och Justin Gaethje! Ta del av kampanjen för otroligt fina odds till kampen. Dessutom kan du se matchen live på Unibet 04:00. Läs mer

Svenska spel börjar med Swishutbetalning!

8 maj 2020

Svenska Spel var tidigt ute med att erbjuda sina kunder inbetalningar via Swish och inloggning via Freja-ID. Nu blir man först i Sverige med att även betala ut via Swish! Läs allt ... Läs mer