Overgangar united bale real icardi
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Läs de hetaste övergångsoddsen!

Fotboll 26 april 2020

Europas fotbollsligor står och väntar på att få öppna igen samtidigt som vi har ett transferfönster som närmar sig. Räkna med en hel del action när klubbarna ska kasta sig in i hetluften igen. Vi listar de hetaste övergångsoddsen med hjälp av några av våra tipsters på sidan.

Skapa konto hos Casumo

Casumo

100 SEK i Gratisspel

Gillar du europeisk toppfotboll och höga odds kommer du gilla Casumo. Här kan du skräddarsy din egen lobby och bara få upp det du verkligen vill följa. Dessutom har man en rad roliga spel så som övergångar, nedflyttningsstrid eller skytteligor. Skapar du ett konto idag får du en bonus på 100% upp till 1000 kronor!


De bästa spelen för transfers och övergångar

Casumo har släppt en rad intressanta odds för oss att ta del av när det kommer till övergångar i sommar. Vi tog ett snack med våra tipsters och bad dem ge oss sina bästa tips. Hör deras tankar och förslag med heta färska odds från Casumo.

Tony Hägglöf

✈️ Alexis Sánchez (Man Utd) till MLS
💰7.00*

Sa det innan och säger det nu. Är Uniteds sämsta värvning i historien.

"Finns inte en chans att Inter köper ut han och finns inte en chans att United vill ha honom kvar. USA borde locka mer än exempelvis Kina. Borde kunna briljera i New York och få bra betalt. Men att en europeisk klubb skulle vara intresserad kan jag inte tänka mig. Varit usel o skadad ett par säsonger och har inget att tillföra förutom en stor utgift. Sa det innan och säger det nu. Är Uniteds sämsta värvning i historien".

*Odds hämtat 22/4-2020

Alexis Sánchez Man Utd till MLS

Alexis Sánchez korsar atlanten?

Spela på Alexis Sánchez klubb/land 1 september

Sanel Hrnjic

✈️ Mauro Icardi (Inter) till PSG
💰 1.80*

Reapris på Icardi

"Icardi till PSG känns som spik. Inter kommer aldrig vilja ha tillbaka honom och han har levererat bra i PSG. PSG kommer tappa Cavani och behöver ersättare samt att Neymar och Mbappe ständigt ryktas bort. Icardi känns därför som ett bra spel till PSG. Dessutom har de pengar för det och får honom nu för reapris runt 600 miljoner".

*Odds hämtat 22/4-2020

PSG har högt odds

Mauro Icardi får vänja sig med PSG-emblemet på tröjan?

Spela på Mauro Icardis klubbadress 1 september

Johan Söderman

✈️ Gareth Bale (Real Madrid) till Man Utd
💰 2.50*

"Trots osäkra tider med Coronaviruset så tror jag verkligen att Bale lämnar Real Madrid innan transferfönstret stänger den 1 september. Marängerna behöver även frigöra pengar för att kunna landa någon riktig håll-käften-värvning i Neymar/Mbappé-klassen. Är det en klubb som har lite fördel när det kommer till ekonomiska muskler, och som dessutom verkligen skulle behöva en spelartyp som Bale så är det Manchester United.

Ingen acklimatisering

Det har ju tisslats och tasslats om Bale till Man Utd ett längre tag nu, och David Moyes gick nyligen ut och meddelade att man verkligen gick hårt för Bale för ett antal år sedan då Moyes rattade laget. Manchester United vill göra fler prestigevärvningar av Bales kaliber och känner sig trygga i att Bale- så länge han är skadefri- knappast behöver någon tid för acklimatisering i ligan."

*Odds hämtat 22/4-2020

BB191222 ZV030

Bale till United känns logiskt

Spela på Gareth Bales klubbadress 1 september

Hör våra experter på Bettingstugan snacka övergångar

Läs hela reken från Johan

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
1 juni
20:45
Champions League-vinnare
Champions League
Bet: Vinnare - Arsenal
 

Fler övergångsodds från Casumo

FAQ - Övergångar

🏠 Vilket spelbolag har bäst odds för övergångar?

Casumo, Unibet och LeoVegas har satsat mycket på övergångsodds.

✈️ Vilket odds är det på att Zlatan går till Hammarby?

I skrivandets stund ligger oddset på 4.00 hos Casumo

🎁 Får man någon välkomstbonus om man spelar på ett övergångsodds?

Ja, hos Casumo får du en 100% bonus på upp till 1000 kronor.