• Hem
  • Nyheter
  • Månadens Tipster om hans otroliga resultat i oktober
Sanels Horna
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Månadens Tipster om hans otroliga resultat i oktober

Fotboll 1 november 2018

Bettingstugans Tipsters har återigen stått för en stark månad och förhoppningsvis är det många av er som ryggat våra experts tips. En Tipster som förtjänar lite extra uppmärksamhet är Sanels Hörna. Sanel har stått för en helt sanslös månad och radat upp vinster. Vi passade på att ta tempen på Sanel och höra vad han har att säga om sin fina form.

Tjena Sanel,

Oktober månad är nu över och efter att summerat dina 21 spel så kan vi konstatera att du haft en magisk månad.

- Ja, det har varit en jättefin månad med fin utdelning som gör att jag kan kliva in i november med väldigt gott självförtroende.

Totalt blev det 17 vinster och endast fyra förluster. Vad är det som har stämt denna månad?

- Något som stämt denna månad är att mina analyser helt enkelt har slagit in. Jag har hamnat på rätt sida av de satta linorna vilket resulterat i vinst. Sedan får man självklart mer information om lagen ju länge säsongen går och kan därmed hitta bättre spel.

Skarmavbild 2018 11 01 Kl 16 37 27

Samtliga spel från Sanel 👏👏

Något/några spel som du är extra nöjd med?

- Det spel jag är mest nöjd med är spelet med högst odds. Över 4.5 kort till 3.80 mellan Alkmaar - Heerenveen. Min analys var korrekt och jag är glad att jag inte blev skrämd av det höga oddset.

Sanel delar även med sig av rörliga speltips. Detta klipp är från Wikings livesändning den 23/10 inför Topptipset 👇

I september var du ju inte lika framgångsrik, utan då gick det riktigt tungt. Vad var det som inte stämde då?

- September var en riktigt tuff period. En så negativ spiral har jag aldrig tidigare fått erfara och det kändes som att det aldrig skulle ta slut. Det som gick emot just då var att många av de förlorade spelen väldigt ologiskt inte gick in sett till matchbilderna. Jag snubblade på målsnöret gång på gång. Efter det får självförtroendet sig ett törn och man börjar välja sämre spel. Det går liksom hand i hand. Det gjorde att jag tog en paus från betting i 2 veckor för att kyla ner mig lite och det gav en positiv effekt.

Skarmavbild 2018 11 01 Kl 16 12 31

Sanel hade en dipp i september men därefter har formkurvan pekat uppåt 🚀🚀

Det är hög nivå på våra Tipsters som håller riktigt bra kvalité inom sina expertområden. 

Bortsett från dina resultat i september så har du haft en strålande period som Tipster och är i skrivande stund Bettingstugans bästa Tipster. Kan vi förvänta oss att du håller samma nivå framöver?

- Roligt att höra! Det är hög nivå på våra Tipsters som håller riktigt bra kvalité inom sina expertområden. Att vara ledande i den skaran är riktigt häftigt faktiskt. Jag siktar alltid på att slå mina tidigare resultat men måste samtidigt vara ödmjuk och inte stirra mig blind på tidigare stats. Kan jag nollställa och ta en match i taget så ska det nog gå bra.

Förutom att bjuda på speltips på hemsidan så delar Sanel även med sig av speltips i vår Facebook-grupp.

Skarmavbild 2018 09 17 Kl 16 58 32
Skarmavbild 2018 09 17 Kl 16 58 48
Skarmavbild 2018 09 17 Kl 16 59 43
Sanels resultat för oktober
  • Vinster: 17
  • Void: 0
  • Förluster: 4
  • ROI: 174.46%
  • Netto: +804.2
  • Genomsnitt odds: 2.14