Betway oddsbonus
Nyhet

Bild från Bildbyrån

1000 kronor oddsbonus hos Betway!

2 februari 2022

Restriktionerna för spelbolagen är borta och det firar Betway med en helt ny oddsbonus! Ta del av den genom oss och få 100% upp till 1000 kronor! Läs allt om nya bonusen här.

Skapa konto hos Betway och ta del av ny bonus

Betway

500 kr gratisspel i ett kombinationsspel

Betway är ett av Europas största spelbolag med över 2 miljoner användare. De erbjuder sina användare en stor mängd spel inom odds, casino samt poker och totalt täcker Betway över 190 000 events inom 50 olika sporter.

Hämta 500 kr bonus

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.


Ny oddsbonus från Betway

Betway levererar en ny oddsbonus åt oss och det är inte vilken bonus som helst. Vi erbjuds 100% upp till 1000 kronor vilket gör att de som startar ett nytt konto kan få en riktigt fin kickstart på sitt nya bettingäventyr. Betway erbjuder inte bara en bra bonus utan även en sportsbook som det är hög klass på. De storsatsar på fotboll och har ett brett utbud från många olika ligor i världen.

För att ta del av bonusen på Betway följer du dessa steg

  1. Klicka på ”Hämta bonus
  2. Registrera ett konto på Betway.
  3. Sätt in minst 100 kr på ditt spelkonto.
  4. Klart. Sätt igång och omsätt bonusen!
Betway fotboll
BETTINGSTUGANS EXPERT ANALYSERAR BETWAYS BONUS
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Betway har en ny riktigt bra bonus där den första insättningen matchas upp till 1000 kronor. Du får således maximal bonus om du sätter in 1000 kronor och får då 2000 kronor att spela för.Självklart kan du även sätta in mindre om du vill omsätta en lägre bonus. Omsättningskravet ligger på sex (6) x insättningen vilket är helt okej för oss spelare. Totalt får vi 60 dagar på oss att omsätta bonusen vilket minskar stressen då det är gott om tid. Minimioddset för omsättning sätts på 1.29 vilket är bra! Totalt sett en riktigt bra bonus.

Regler och villkor för Betways Bonus

🤷‍♂️ Hur mycket behöver jag sätta in för att del av Betways odds bonus?

Din första insättning behöver vara på minst 100 kr. Sätter du in 100 kr eller mer får du en bonus 100% upp till 1000 kronor.

Hämta Beyways bonus här

📆 Vad är det för giltighetstid på bonusen?

Du måste hämta bonusen hos Betway inom sextio (60) dagar från att du registrerat ditt konto. När du registrerat ett konto och hämtat bonusen har du sextio (60) dagar på dig att omsätta Betways bonus.

Hämta Beyways bonus här

💰Finns det något minimumodds att ta hänsyn till när du använder Bethards odds bonus?

Oddsen behöver vara över 1.29 för att ge omsättning.

Hämta Beyways bonus här