• Hem
  • Nyheter
  • No Account Bet: Alla nya kunder får 200 kronor - helt utan omsättningskrav!
No account bet
Nyhet

Bild från Bildbyrån

No Account Bet: Alla nya kunder får 200 kronor - helt utan omsättningskrav!

Golf 18 september 2019

NoAccountBet har äntligen lanserats i Sverige efter en lång väntetid! Spelbolaget drivs av Mandalorian Technologies Ltd, etablerat på Malta, och nu med svensk licens. Dessutom erbjuder man en välkomstbonus på 200 kronor helt utan omsättningskrav! Men skynda, bonusen gäller bara september ut eller tills de delat ut en miljon.

Välkomstbonus utan omsättningskrav


Efterlängtad nylansering

Vi minns den stora succén No account Casino som lanserades för några år sedan. Nu är det samma bolag som kommer med No Account Bet och känslan är att man återigen träffat rätt vad gäller utseende och kvalité. Man har skapat en snabb sida med en plattform som är väldigt tilltalande.

Inget krångel, snabb uttag

No Account Bet är en sida där man bettar utan konto. Avsaknaden av en krånglig registrering tilltalar allt fler spelare och här får man just det - inget krångel med snabba utbetalningar till kontot.

No account Bet och deras verksamhet har en stark övertygelse kring utseende och användarvänlighet. Man har en sida i ständig utveckling för att maximera spelupplevelsen för sina medlemmar och det märks redan vid första intrycket och hur menyerna samspelar med varandra.

Siktar på att ha den snabbaste sidan

No Account Bet säger sig sikta på att att de ska ha den snabbaste sidan bland alla spelbolag från mobilen och surfplattan. Att man är med och tävlar om snabbast uttag står i alla fall klart då vårt uttag via trustly hamnar på kontot ca 10 minuter efter uttaget gjorts!

Svensk licens och hjälpsam livechatt

No Account Bet har har en Svensk spellicens som gör att du kan känna dig helt trygg och säker när du placerar spel på spelbolaget. Man har även en livechatt som är hjälpsam om man stöter på några problem.

No account bet fotboll odds sport

No Account Bet erbjuder ett stort utbud av odds och betting i form av många matcher varje dag under dygnets alla timmar. På de större och mer välkända matcherna kan det finnas flera hundra spelmarknader där du alltid kommer kunna hitta ett spel som passar dig. Oddssektionen är lättnavigerad och att hitta sitt spel går både snabbt och enkelt, antingen genom menyn eller genom sökfunktionen som finns högst upp på sidan.

No account bet bonus sport odds

Ny unik bonus

No account bonus matchar alltså din första insättning på minst 200 kronor med 200 kronor till alla spelare som registrerar sig under september. De har en miljon att dela ut så skynda att hämta dina gratispengar:

Ta del av bonsuervjudandet med No Account Bet