Odds vinnare Premier League 201920
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Odds inför Premier League 2019/20

Premier League 15 juli 2019

Premier League-säsongen 2019/20 närmar sig och Bettingstugan passar därför på att ta reda på oddsen inför den kommande säsongen. Vi ser även till att erbjuda intressanta analyser och speltips till Premier League 2019/20!

När börjar Premier League 2019/20?

Säsongen 2019/20 i Premier League börjar fredag den 9:e augusti 2019 då Liverpool får besök av nykomlingarna Norwich City. Dagen efter (lördag) spelas ytterligare sex matcher från Storbritanniens främsta liga. Dom sista matcherna från Omgång 1 spelas på söndag. Då spelas bland annat Manchester United vs Chelsea.

Omgång 1

  • Liverpool vs Norwich City (9/8)
  • West Ham United vs Manchester City (10/8)
  • AFC Bournemouth vs Sheffield United (10/8)
  • Burnley vs Southampton (10/8)
  • Crystal Palace vs Everton (10/8)
  • Watford vs Brighton & Hove Albion (10/8)
  • Tottenham Hotspur vs Aston Villa (10/8)
  • Leicester City vs Wolverhampton Wanderers (11/8)
  • Newcastle United vs Arsenal (11/8)
  • Manchester United vs Chelsea (11/8)

Fullständigt spelschema till Premier League 2019/20

Vilka vinnare Premier League 2019/20?

  1. Manchester City - 1.50
  2. Liverpool - 3.30
  3. Tottenham - 17.00
  4. Chelsea - 29.00
  5. Manchester United - 34.00
  6. Arsenal - 51.00

Odds hämtat från NordicBet 2019-08-05

Ta del av fullständiga odds för Premier League 2019/20

Vem vinner skytteligan Premier League 2019/20?

  1. Harry Kane - 5.50
  2. Mohammed Salah - 6.50
  3. Sergio Agüero - 6.50
  4. Pierre-Emerick Aubameyang - 9.00
  5. Sadio Mané - 15.00
  6. Raheem Sterling - 17.00
  7. Jamie Vardy - 21.00
  8. Gabriel Jesus - 26.00
  9. Alexandre Lacazette - 26.00
  10. Marcus Rashford - 26.00

Odds hämtat från Unibet 2019-08-05

Vilka lag åker ur Premier League 2019/20?

  1. Sheffield United - 1.67
  2. Norwich City - 1.95
  3. Brighton - 2.80
  4. Burnley - 2.80
  5. Aston Villa - 3.00
  6. Newcastle - 3.00

Odds hämtat från Unibet 2019-08-05

Odds - Vilka vinner Premier League 2019/20?

Premier League-klubbarna har legat lågt med storvärvningar under sommaren, räkna dock med att det kommer bli en och annan storvärvning innan säsongen drar igång. Detta kommer självfallet påverka oddsen för vilket lag som vinner Premier League 2019/20. För tillfället står dock oddsen i följande: 

Speltips från Johan Söderman

Kikar vi in oddsen på ligavinnare så är föga förvånande Manchester City och Liverpool herrarna på täppan- i synnerhet de förstnämnda. Jag tror inte att lagen bakom har vad som krävs för att hota. Men är inte känslan att det är dags för Liverpool nu att slå ett segermätt (?) Manchester City på fingrarna och äntligen lägga beslag på ligatiteln. Liverpool känns näst intill fulländat som lagbygge då man under förra säsongen uppvisade en sanslöst imponerande defensiv och framåt blåste på som ett godståg. Poängskörden man ändå kammade in borde givetvis ha räckt till guld. Jag har oerhört svårt att se Liverpool släppa någon av sina nyckelspelare inför denna säsong och givet detta bör vi ge Liverpool god segerchans till ligatiteln. Man har fått känna på segerns sötma och skaffat sig vinnarrutin i Champions League så nu ska man vara väl rustade att ta upp kampen mot Manchester City även i ligan. 3.60x pengarna på ligavinst lockar sannerligen.

Oddsen i texten är hämtade från Unibet 15/7-19

Liverpool firar

Johan Söderman tycker det finns värde att spela på Liverpool

Odds - Vinnare Premier League 2019/20?

Sammanfattning av odds till Premier League 2019/20

Manchester City har vunnit Premier League dom två senaste säsongerna och enligt oddsen hos spelbolagen så ser klubben ut att få lyfta pokalen även denna säsong. Dom främsta utmanarna till Manchester City förväntas bli dom regerande Champions League-mästarna Liverpool. Liverpool var länge med i racet om ligatiteln förra säsongen men fick se sig besegrade då Manchester City lyckats ta en ynka poäng mer än Liverpool.

Oddsen på lagen därefter är aningen högre. Tottenham är för tillfället det lag spelbolaget håller som tredje störst favoriter till att vinna Premier League 2019/20 men de har ett högt odds. Storklubbarna Chelsea och Manchester United kommer därefter som kandidater till Premier League-segrare 2019/20. Bägge klubbarna står för tillfället runt 30.00 x pengarna.

Arsenal har under dom senaste åren haft svårt att utmana om ligaguldet. Spelbolagen är inte helt överens här utan oddsen skiljer sig en hel del beroende från vilken spelsajt du spelar på. I skrivande stund står Arsenal i 51 x pengarna hos NordicBet.

Det är alltså inte så troligt att vi får se någon annan vinnare än Manchester City eller Liverpool - I alla fall om man ska tro spelbolagen!

Titelfirande Manchester city

Manchester City är stora favoriter

Odds - Vem vinner skytteligan Premier League 2019/20?

Att tippa på vem som vinner skytteligan i Premier League har under en längre period varit populärt. Förra säsongen i Premier League var det tre stycken spelare som delade vinsten på flest antal mål. Denna säsong tror Unibet återigen att det kommer vara en jämn kamp. 

Speltips från Johan Söderman

Säsongen 18/19 blev en nervkittlande historia när det kom till att kora Premier Leagues skyttekung. När krutröken lagt sig hade vi ingen ensam vinnare utan Mohamed Salah, Sadio Mané och Pierre Emerick-Aubameyang fick dela på äran efter sina 22 fullträffar vardera.

Säsongen 19/20 tror jag att Arsenals striker från Gabon ska ges en god chans att vinna skytteligan på nytt och på egen hand. I dagsläget erbjuder Unibet 8x pengarna på att så sker, där Aubameyang har tre namn framför sig som Unibet tror utgör en mer sannolik skytteligavinnare: Harry Kane, Mohamed Salah och Sergio Agüero.

Ryktena kring Aubameyang har placerat densamme i såväl Real Madrid, som lokalkonkurrenterna Liverpool och Man United. Men än så länge känns inte ryktena direkt skållheta så vi kan nog räkna med att han lirar i Arsenaltröjan säsongen som kommer.

Jag tror att Auba liksom hela Arsenal kan ha en än bättre säsong i sig än förra säsongen. Arsenal som lag behöver såklart förstärka lite i backlinjen och på mittfältet och kommer så säkerligen att göra. Unai Emery har haft en förhållandevis kort tid med sitt lagbygge men borde nu ha hunnit bli varm i kläderna.

Oavsett om ytterligare offensiv spets värvas in i Arsenal så kan vi räkna med att Auba alltjämt kommer att utgöra den stora stjärnan i laget. Han kommer med största sannolikhet även fortsätta som första straffskytt. Det är fördelaktigt denna säsong i och med att VAR introduceras i ligan och kommer bidra till fler straffar. Där har Auba nog kommer ha fördel gentemot övriga ”skyttekungskonkurrenter” Salah och Mané- så länge Milner fortsätter lira i Liverpools startelva.

8 gånger pengarna på att Aubameyang blir skytteligavinnare känns som ett riktigt fint långtidsspel att sitta på.

Oddsen hämtade från Unibet 15/7 -2019

Odds - Vinnare skytteligan Premier League 2019/20?

Sammanfattning av odds till vem som vinner skytteligan i Premier League 2019/20

Englands och Tottenhams anfallare Harry Kane är favorit hos Unibet till att vinna skytteligan i Premier League 2019/20. Kane kommer från en skadefylld säsong men lyckades ändå näta totalt 17 gånger.

Förra säsongen gjorde Mohamed Salah gjorde tillsammans med Aubameyang och Mané flest mål i Premier League. Samtliga tre spelare gjorde 22 mål under 2018/19 och föga förvånande så är dessa spelare med som favoriter till att plocka hem skytteligan kommande säsong. Manchester Citys forward Sergio Agüero är ytterligare en spelare som spelbolagen tror kommer ha en målrik säsong.

Raheem Sterling, Jamie Vardy, Alexandre Lacazette och Marcus Rashford är fyra andra spelare som är kandidater till att vinna skytteligan enligt spelbolagen. Dessa fyra spelare står dock i ett högre odds en tidigare nämnde spelare.

Alla grupper i fotbollsEM odds

Harry Kane är favorit hos spelbolagen att vinna skytteligan

Odds - Vilka lag åker ur Premier League 2019/20?

Speltips från Johan Söderman

Spanar vi på långtidsoddsen för vilka lag som åker ur Premier League denna säsong finns det några intressanta picks att välja.

Southampton

Southampton har med en hårsmån klarat sig från att ryka från PL- i två raka säsonger. Säsongen 17/18 var man bara tre pinnar ifrån degradering efter ett sanslöst drama i slutomgången. Säsongen 18/19 var det inte fullt lika dramatiskt men man var ändå där nere och nosade med bara fem pinnar ner till Cardiff som alltså kom tredje sist och fick lämna. Jag anser att Sotons lagbygge är ruskigt överskattat och har svårt att se varför spelbolagen håller så många lag som troligare degraderingslag än Southampton, givet hur farligt nära man varit att ryka så länge nu och det skrala bygget man besitter. Ings på topp är klass men i övrigt har man inte ersatt Tadic på ett fullgott sätt och inte heller Soares på högerbacksplatsen. Hittills svaga namn som bekräftats klara in och händer inget anmärkningsvärt på transfermarknaden så anser jag att man bör spana in oddset på att Southampton åker ur denna säsong till fina oddset 5.50.

Brighton

Brighton klarade sig förra säsongen genom att skrapa ihop ynka två pinnar mer än Cardiff. Brighton har till denna säsong fått in ett välbekant tränaransikte i Graham Potter. Men Potter är namnet till trots ingen trollkarl och detta mediokra lagbygge ska inte kunna lyfta till några högre höjder. Man har värvat in en lång rad namn där få känns sådär superintressanta. Vänsteryttern Leonardo Trossard från Belgien kostade i och för sig en del pengar (Brighton-mått-mätt) och har stått för en del mål och ass föregående säsong i Genk. Med ett lagbygge där Murray är lagets stöttepelare men som nu är 35 bast, så känns degradering farligt nära denna säsong. 3x pengarna på att så sker är godtagbart.

Norwich

Norwich är nykomling och vann förra säsongen Championship på ett klart och imponerande sätt. Även om man får sägas utgöra ett bättre lag än exempelvis ett annat nykomlingslag i Sheffield Utd så anser jag att oddset på Norwich-degradering lockar mer än oddset på Sheffield. Norwich har att förlita sig på att den lysande offensiven från förra säsongen fortsätter att leverera men det är ju som bekant något helt annat nu när svårighetsgraden dras upp ett antal snäpp. Finländska Pukki gjorde braksuccé när han anländer från Bröndby inför förra säsongen och förväntningarna på ny leverans är höga. Men jag är inte alls säker på att det fortsätter rulla på. Man har även tagit in Drmic från Gladbach- en forward som har landslagsrutin från den schweiziska dressen. Men den gubben känns som ett osäkert kort givet hans skadehistorik. Defensiva värvningarna imponerar inte heller. Nej detta Norwich känns tunt och bör få svårt att hålla sig kvar. 1.91x pengarna lyder oddset på att kanariefåglarna ryker ur högsta ligan.

Odds hämtat från Unibet 15/7 - 19

Sheffield united

Sheffield united kommer få det tufft att hänga kvar

Odds - Vilka lag åker ur Premier League 2019/20?

Läs mer om Premier League

På Bettingstugan kan du ta del av massvis av information till Premier League 2019/20. Vi har skapat en event-sida där du kan ta del av information kring ligan men även bettingrelaterade verktyg som t.ex. speltips, vilka spelbolag som är bäst för Premier League samt spelschemat för säsongen 2019/20. 

Läs mer om Premier League 2019/20