• Hem
  • Nyheter
  • Oddset fortsätter rasa på Zlatan till Hammarby
BB200531 BB066
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Oddset fortsätter rasa på Zlatan till Hammarby

Fotboll 17 juni 2020

I smyg syntes Zlatan på Tele2 under matchen mot Östersund i premiären. Detta samtidigt som Ibrahimovic enligt uppgifter hamnat i bråk med Milans vd Ivan Gazidis. Nu tyder mycket på att ett klubbyte kan vara på gång. Och spelbolagen har sin klubb klar!

Skapa konto hos Unibet

Unibet

500 SEK gratisspel

Skapa konto hos Unibet för att ta del av deras maxade bonus på 100% upp till 2000 kronor. Då kan du även spela på om du tror Zlatan kommer spela i Hammarby under hösten eller inte. Unibet har inte bara en bra bonus utan även höga odds och mycket roliga odds man kan spela både inom politik, musik och förstås fotboll i mängder!


Zlatan till Hammarby

Oddset rasade under den struliga våren 2020 ner till 4 x pengarna. Något som många tyckte var extremt lågt odds. Nu är dock det oddset ännu mer nerpressat och för första gången är det enligt spelbolagen större chans att Zlatan kommer spela för Hammarby än att han inte gör det. Ta del av oddset med oss.

Spela på Zlatans nya klubb

FAQ - Zlatan till Hammarby

💰 Vart kan jag spela på Zlatan till Hammarby?

Det och mycket mer kan du spela på hos Unibet

🎁 Har Unibet någon välkomstbonus?

Ja, skapar du konto idag hos Unibet får du 100% upp till 2000 kronor i bonus.

🏡 Vad tror Bettingstugan?

Det är 50/50 nu och med tanke på bråken med Milan och Zlatans koppling till Hammarby är det inte alls omöjligt. Det är ett roligt bet att testa men lasta inte hus och hem. Zlatan lägger ofta ut dimridåer och står ofta för överraskningar när man tror att något är klart.