Programledare fotbolls vm 2018
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Programledare Fotbolls-VM 2018

Fotbolls VM 2018 2 maj 2018

Under Fotbolls-VM i Ryssland kommer vi kunna se en hel del del studiosändningar med både uppsnack, analyser och eftersnack. Både SVT och TV4 kommer ha VM-studior eftersom de delar på rättigheterna. Här är de som kommer leda VM studion 2018 i SVT och TV4.

Vi har tidigare listat de som kommer kommentera Fotbolls-VM 2018 i Ryssland i sommar och tittar nu över de som kommer leda VM-studion. Här är namnen som kommer leda dig genom matcherna i VM:

SVT

SVT kommer ha en studio baserad i Stockholm ledd av André Pops flankerad av Johanna Frändén och Daniel Nannskog. På plats i Ryssland kommer Frida Östberg, Jane Björck och Diljen Otlu rapportera om det Svenska landslaget och andra lagen i grupp F. Dessutom kommer Marie Lehman rapportera om de andra lagen i mästerskapet.

programledare vm

Uppställningen som kommer ta oss genom TV4s sändningar

TV4

För TV4:as räkning kommer Anna Brolin och Lasse Granqvist turas om att leda VM-studion. Vid sin sida har de experterna Hasse Backe, Alexander Axén och Hanna Marklund. Lasse Granqvist och Hanna Marklund kommer även kommentera en del matcher tillsammans. Förutom dessa namnen kommer även Frida Nordstrand och Olof Lundh bevaka Sverige i matcher.

programledare svt

Johanna Frändén, Daniel Nannskog och André Pops kommer tillsammans leda VM-studion i SVT