• Hem
  • Nyheter
  • Så går det för AIK och MFF i Europa League - våra Tipsters ger sin analys!
BB170524 LT018
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Så går det för AIK och MFF i Europa League - våra Tipsters ger sin analys!

Europa League 27 augusti 2019

Torsdagens Europa League avgör de svenska lagens öde. AIK har med sig 0-2 från Celtic Park i ett svårt läge medan Malmö FF fick hela 3-0 hemma mot israeliska Bnei Yehuda. Nu väntar returerna och vi stämmer av med våra Tipsters hur de tror att de bägge mötena går.

Bnei Yehuda v Malmö

Sanel Hrnjic 

Malmö gjorde jobbet på hemmaplan och ska efter 3-0 och totaldominans ha säkrat avancemang. Denna retur är bara en formalitet och jag tror att X samt målsnålt känns som det troligaste utfallet. Tips: 1-1

Jonas Weimer

Jag tror det blir en enkel resa för Malmö. Ett MFF-mål så är det avgjort och det lär Malmö satsa på tror jag för att sedan slå av. Halvtidsbet kan vara något. Jag tror kanske inte man vilar några spelare heller, eftersom för mycket står på spel. Framförallt för Rösler om han ska ha kvar jobbet. Tror det blir 1-1 här och en spännande höst för Malmö.

Odds till Bnei Yehuda v Malmö FF

Christopher Kviborg

Malmö FF rak tvåa tycker jag är ett bra spel. Israelerna har redan förkunnat att matchen är körd och kommer att rotera därefter. MFF behöver en bra prestation efter den blytunga torsken mot Dif. Jag tror Rösler höjer rösten inför den här matchen och att Malmö vinner med nollan intakt. Tips: 0-2.

Odds till Bnei Yehuda v Malmö FF

AIK v Celtic

BB190822 BB102

Bettingstugans experter tror att Rikard Norling får packa ihop sin Europa League-kostym

Sanel Hrnjic

Celtic vann komfortabelt med 2-0 hemma mot ett blekt AIK. Trots ledning med två mål gick man för fler. Det är ett tecken på att man är betydligt bättre än svensklaget. AIK kommer trots hemmaplan tyvärr inte att kunna förmå en vändning. De har sett lite småtrötta ut på sistone. Jag ser även här X som troligaste utfall men varnar även för att Celtic ska kunna ta det på bortaplan när AIK tvingas chansa lite. Tips: 1-2

Christopher Kviborg

För Gnagets del naturligtvis mycket svårare än för Malmö. Ett tidigt mål eller Celtic-utvisning är ett scenario som får med sig publiken. Men lyckas AIK hålla nollan mot denna vassa offensiv? Tveksamt. Jag tycker 1-1 känns mest logiskt och tyvärr blir det respass för AIK i detta läge.

Jonas Weimer

Jag har redan ett speltips i den här matchen och det är att båda lagen gör mål. Tror vi kommer få se en offensiv match och jag tror nog AIK kan göra en fin prestation. Celtics defensiv kan nog säkert darra. Men man hade behövt ett mål i Skottland. Tror på 2-1 till AIK och tyvärr respass.

Odds till AIK - Celtic