• Hem
  • Nyheter
  • Sanel utsedd till månadens Tipster på Bettingstugan
Sanels horna 2
Nyhet

Sanel utsedd till månadens Tipster på Bettingstugan

12 augusti 2020

Varje månad utser vi på Bettingstugan månadens Tipster bland våra spelläggare och efter en stark period blev det Sanel som tog hem det priset under juli månad. Vi tog ett kort snack med honom.

Bästa Tipster på Betingstugan i juli - Sanels Hörna

Månadens Tipsters på Bettingstugan. Hur känns det?

– Det känns toppen. Jag siktar alltid på bra resultat och att vara så jämn som möjligt. Denna utmärkelse är ett kvitto på att man är på rätt spår.

Många fina spel som du sätter i juli, men vilket är du mest nöjd med?

– Mest nöjd är jag med spelet som gav högst odds. Verona som var kraftigt undervärderade av spelbolagen behövde endast 5 hörnor till mer än tre gånger insatsen. De klarade hela sju st och en högoddsare satt relativt enkelt.

Du är på semester nu. Men när får vi se nya speltips från dig på Bettingstugan och vad kan besökarna förvänta sig då?

– Snart är jag tillbaka till de vanliga rutinerna och kan leverera tips i normal takt. Tills dess kan det dyka upp något ströspel här och där.

– Jag gillar aningen högre odds och under rådande omständigheter så finns det mest värde i hörnmarknaden. Lag är i en slutspelsfas i de stora turneringarna och måste gå för seger då det endast spelas en match. Då blir det oftast fler anfall och därmed även fler hörnor. Där kommer mitt fokus att ligga.

Sanels Horna Sharps

Efter en fin månad har nu Sanel en ROI på 111,14% - vilket är ett fint facit! Inom kort hoppas vi att Sanel fortsätter bjuda oss på vinnande speltips och dessa kan ni ta del av här!