spelbolag ned Bank ID och Swish
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Blixtsnabba uttag hos LeoVegas

17 oktober 2018

Allt fler spelbolag vill underlätta för spelarna när det kommer till insättningar och uttag. Ett av dessa spelbolag är LeoVegas som nu erbjuder ett mycket smidigt sätt för att både sätta in och ta ut pengar på spelkontot!

Snabb registrering hos LeoVegas

Med LeoVegas Bank-ID-lösning behöver du endast en mejladress och ett Bank-ID för att komma igång och spela. Du slipper alltså allt som har med registrering och krångliga verifieringar att göra. Du är snabbt igång och dina uttag från sidan går bra mycket fortare än vad du är van vid.    

Snabba uttag!

En av de revolutionerande fördelarna med denna metod är uttagen som går extremt fort. Om du använder dig av betalmetoden Trustly så kommer du inte bara bli förvånad över hur fort insättningarna går, du kommer även få uppleva pengar på kontot bara en timme efter uttag, och detta är oberoende av vilken dag i veckan du gör uttaget. Detta är givetvis en enorm förbättring från hur det har fungerat tidigare, då det varit tre bankdagars väntetid!

Fördelar med registrering via Bank-ID

  • Den stora fördelen med registrering via Bank-ID är snabbheten. Du är igång på nolltid, ett Bank-ID och en mejladress sen är det bara att spela! 
  • Tidigare har du som kund hos ett spelbolag även behövt identifiera dig genom att skicka in bilder på något som kan identifiera att du är du, ex ett körkort. Med Bank-ID slipper du detta och identifieringen sker mycket snabbare, så att även uttagen ska gå fort. 

LeoVegas

Vi på Bettingstugan har sedan länge fattat tycke för LeoVegas

De erbjuder ständigt bra odds, har en av de allra bästa produkterna via mobilen. De har en kompetent och trevlig support, LeoVegas är även ett av de spelbolagen som har flest erbjudanden och gratisspel till redan befintliga kunder. Med hjälp av registrering via Bank-ID har de nu också skaffat sig en snabb och smidig registreringsprocess, och väldigt snabba uttag. Sammanfattningsvis är LeoVegas ett riktigt bra Spelbolag! 

LeoVegas - Registrering utan konto

Vilka är fördelarna med registrering utan konto?

Det finns flera fördelar med konceptet men framförallt är det följande:

  • Kortare tid att komma igång och börja spela
  • Mycket snabbare uttag!

Hur är säkerheten med denna metod?

Både Bank-ID och Trustly är två välbeprövade metoder som fungerar mycket bra och har en hög säkerhet.