Andelsspel ny bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spela andelsspel med Bettingstugan

Fotboll 23 oktober 2019

Bettingstugan samarbetar med Direkten Ryd och erbjuder nu andelsspel till Topptipset, Bomben, Powerplay, Europatipset och Stryktipset. Nedan går vi igenom hur andelsspel fungerar samt hur du spelar tillsammans med Bettingstugan!

Spela andelsspel med Bettingstugan

Bettingstugan samarbetar med Direkten Ryd och erbjuder nu andelsspel till Topptipset, Bomben, Powerplay, Europatipset och Stryktipset!

Klicka här om du ta del av våra andelsspel som vi erbjuder via Direkten Ryd

Vad är ett andelsspel?

Andelsspel erbjuds av Svenska Spel och betyder att man spelar tillsammans med andra. Spelläggaren lägger ut ett system som sedan delas på antalet andelar. En andel bli såldes en % av kostnaden och vinsten. På detta sätt kan man få flera tecken på sin rad utan att behöva lägga lika mycket pengar.

Varför ska du spela andelsspel med Bettingstugan?

Det finns flera faktorer som talar för att du ska spela tillsammans med Bettingstugan. Främst för att du ökar din chans till vinst än när du spelar själv då du kommer kunna ta del av ett dyrare system. Att spela tillsammans och förhoppningsvis vinna tillsammans är ytterligare en anledning som många spelare och vi på Bettingstugan värderar högt. Dels för att du kan fira vinsterna med andra men även för att du kan använda dig av en expertis som du själv inte sitter på! Är du inte medlem i vår speltipsgrupp på Facebook kan vi rekommendera er att gå med. Där kommer säkerligen varje storvinst att firas tillsammans med fler lyckliga andelsägare.

Läs mer om varför du ska välja Bettingstugans andelsspel

Vilka är spelläggarna?

Bettingstugans spelläggare och experter är noggrant utvalda och har som krav att inför varje poolspel förbereda sig på bästa sätt. Detta innebär att spelläggarna läser på inför varje omgång och tar reda på värdefull information kring det aktuella pooltipset.

Med oss kan du vara säker på att vi gör allt för att maximera vinstchansen för våra medlemmar!

Läs mer om våra spelläggare här

Stryktipset andelar spela tillsammans jackpot 13 rätt

Två av Bettingstugans alla kunniga andelssläggare