• Hem
  • Nyheter
  • Svenska Spel har lanserat Spela Tillsammans
Andelsspel svenska spel Spela Tillsammans
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Svenska Spel har lanserat Spela Tillsammans

Fotboll 1 april 2019

Svenska Spel har lanserat Spela Tillsammans, sin uppdaterade tjänst till Andelsspel. Den nya tjänsten erbjuder dig som kund hos Svenska Spel att starta egna lag och spela tillsammans med dina vänner och bekanta, nu på ett smidigare sätt än tidigare!

Svenska Spel har lanserat Spela Tillsammans

Innan årskiftet erbjöd Svenska Spel sina kunder möjligheten att spela andelsspel i samband med dom olika poolspelen på hemsidan. Detta har varit en enormt uppskattad tjänst dom senaste åren då man tillsammans med sina vänner och bekanta kunde försöka sig på chansen att vinna en storvinst. Fördelarna för att spela Andelsspel hos Svenska Spel ansågs vara många men framförallt pga att man fick bättre vinstchans då man hade råd med större system. Att man dessutom kunde ta del av andras kunskap och få till en gemenskap var ytterligare faktorer som lockade kunderna att spela Andelsspel. 

Spela Tillsammans

Den nya tjänsten "Spela Tillsammans" är snarlik den tidigare varianten av andelsspel. Svenska Spel har dock jobbat hårt för att förbättra funktionen för sina kunder och göra den ännu mer attraktiv. Några av förändringarna är följande: 

  • Numera skapar du ett lag. Den som skapar laget blir tilldelad rollen "lagkapten" och ansvarar för att bjuda in personerna som vill vara med och spela. 
  • Istället för att bjuda in personer via mail så kan man nu bjuda in dom som vill vara med via länk. Denna länk är inte personlig utan går att använda till fler personer. 
  • Lagkaptenen kan få hjälp att administrera sitt lag genom att tilldela en eller flera medlemmar rollen "Speladmin". Dessa personer kan både skapa och ändra spel.
  • Spela Tillsammans erbjuder nu chansen att köpa fler än en andel per system samt att medlemmarna kan lägga olika insatser. 
  • Som lagkapten kan du skapa en "Radskiss" vilket ger dig chansen att föreslå hur den aktuella raden ska se ut. 

Vilka spel kan jag spela i Spela Tillsammans?

I dagsläget är det endast Stryktipset, Europatipset och Topptipset som är tillgängligt för Spela Tillsammans. Inom kort kommer Svenska Spel erbjuda mer poolspel att välja på. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100