• Hem
  • Nyheter
  • Spelbolagens AIK dom - så stor är chansen till guld!
AIK chans till guld
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spelbolagens AIK dom - så stor är chansen till guld!

Allsvenskan 30 november 2021

På lördag ska Allsvenskan avgöras. Och som det sett ut hela säsongen kommer detta avgöras i allra sista omgången. En efter en har lag fallit bort. Nu återstår bara Malmö FF och AIK. Vi tar tempen på hur stor chans lagen har till guld!

Förutsättningar till SM-guld i Allsvenskan 2021

Förutsättningarna inför slutstriden är glasklara. AIK behöver vinna sin match mot Sirius samtidigt som Malmö FF behöver förlora sin match mot Halmstad. 

Om vi börjar med AIK så spelar de på hemmaplan och vi kan förvänta oss mer eller mindre fullsatt vilket kommer innebära en publiksiffra över 40 000 på lördag. 

Förkrossande siffror för AIK

Henok Goitom ska tackas av men framförallt har man möjlighet att spela hem SM-guldet vid vinst. Spelbolagen tror också starkt på AIK som får tillbaka Sebastian Larsson och som brukar ha väldigt lätt för att vinna mot Sirius. På de tolv senaste mötena har man 10-2-0 i vinster/oavgjorda/förluster. Dessutom är man seriens bästa hemmalag med otroliga 12-2-0 på hemmaplan i år. Spelbolagen ger AIK ett odds kring 1.25 vilket betyder att man ska vinna den här matchen 75% av gångerna ungefär. Sirius har i sin tur inget att spela för mer än att förstöra eventuell guldfest för AIK.

Malmö AIK

Odds AIK - Sirius

Bonusar till Allsvenskan

Spelbolagsbonusar betting

Lagen ändras - Här är alla nya BONUSAR för betting!

15 november 2021

Den 15 november 2021 lättar restriktionerna för alla spelbolag vad gäller betting och sportbonusar. Detta kommer innebära helt nya förutsättningar för dig som älskar sport och ... Läs mer

Malmö i sin tur tar emot Halmstad på hemmaplan och man gör det som serieledare och i vetskapen att oavgjort räcker till guld. Detta lär man dock strunta i och istället gå för att vinna matchen och kunna spela avslappnat. Eleda Stadion är sedan länge slutsålt och Tomasson börjar få tillbaka viktiga spelare nu som tidigare varit skadade.

Spelbolagen försiktigt optimistiska till en MFF-seger

Chansen att Malmö ska missa vinsten här är ändå en chans på tre från spelbolagens håll alltså ungegär 65% möjlighet till seger. Mycket tack vare att Marcus Antonsson är tillbaka igen samt att Halmstad har väldigt mycket att spela för. En vinst kan behövas om de inte ska tvingas kvala, något man som spelare och ledare säkerligen kommer ge allt för att undvika.

Malmö FF SM-guld

Odds Malmö - Halmstad

Dystra odds och procent för AIK

Tittar vi dock på spelbolagens odds är det en dyster bild vi får om man är AIK-supporter. Bet365 ger laget ca 10% chans till SM-guld men då är man ändå snäll. NordicBet ger dem 7.5% alltså 92.5% möjlighet för MFF att vinna guld på lördag!

Så stor är chansen till guld enligt spelbolagen

AIK:

Mellan 7.5% och 10% chans till guld.

Malmö FF:

Mellan 90 och 92.5% chans till guld.

BB211027 CO012

Chans att AIK vinner Allsvenskan

Malmö att vinna SM-guld

Spela på Allsvenskan och få en bonus

Spelbolagen har släppt på restriktionerna som funnits sedan pandemin slog till. Nu kan vi återigen hämta riktigt bra bonusar när vi bettar på Allsvenskan. Titta i listan här och hitta din bonus till avslutningen av Allsvenskan! Varför inte spela ett riskfritt spel till matcherna exempelvis?

Populära Spelbolag i Sverige

Bäst bonus på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 1000 SEK

  6. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  7. 100 SEK gratisspel

  8. 120 SEK gratisspel

  9. 100% upp till 1000 SEK

    18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

  10. 100% upp till 1000 SEK