• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 28 februari 2019

Premier League-matcherna duggar tätt och i helgen är det återigen dags för en ny omgång. I vanlig ordning är det även ny omgång av Championship vilket innebär att helgens Stryktips-kupong är en bladning av Englands två främsta ligor. Bettingstugans experter har nu tagit ut lördagens spikar och skrällar inför Stryktipset!

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 Stryktips 3

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr

👊 KUPONGENS SPIKAR

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Förra helgen var Johan ytterst nära full pott men föll på den sista matchen. 

Bobbie Friberg da Cruz: Manchester City 76%

Pep Guardiola är nog mycket nöjd med sitt lags prestationer under februari månad. Totalt har Manchester City lirat sju matcher och samtliga fajter har resulterat i vinst. Vinsterna som framförallt stuckit ut är storsegern mot Chelsea med 6-0, vändningen mot Schalke 04 och cupguldet förra helgen. På lördag är det dags för ny match och då ställs man mot hemmastarka Bournemouth. Bobbie anser dock att tabelltvåan inte kommer ha bekymmer med att ta formen vidare i mars och räknar därför med en säker trepoängare.  

Limpan: Wolverhampton 73%

Både Wolverhampton och Cardiff tog steget upp till Premier League denna säsong, frågan är dock om bägge dessa lag spelar i Englands högsta liga även nästa säsong? Wolverhampton gör det definitivt. Dom har stått för imponerande insatser säsongen igenom och dessutom tagit sig till en kvartsfinal i FA-Cupen. Hatten av. Cardiff har däremot haft det tuffare och efter att man förlorat (stort) i dom två senaste matcherna ligger Cardiff på nedflyttningsplats. Wolverhampton åkte på en oväntad förlust mot Huddersfield i onsdags men ska enligt Limpan nu hoppa på vinnartåget igen. Spiketta!

Mattias: Brighton 65%

Nu händer det! Brighton har fortfarande inte vunnit en Premier League-match under 2019 men på lördag får hemmapubliken äntligen gå hem ett leende på läpparna. Brighton gästas av Huddersfield som i stort sett är klara för Championship nästa säsong, detta även fast man vann mot Wolverhampton tidigare i veckan. Huddersfield vann därmed sin första seriematch på 15 omgångar. Mattias tror nu att glädjen var kortvarig för Huddersfield och att dom i helgen återigen får lämna planen som förlorare. Brighton är i ett kritiskt läge på säsongen och det är dessa matcher som dom måste vinna för att undvika nedflyttning. 

Johan: Manchester City 76%

Så nära 13 rätt förra helgen från Johan men tyvärr räckte inte 1X i Leicester - Crystal Palace. Johan gräver dock inte ner sig för det utan är nu taggad på revansch. Kupongens spik är enligt Johan att Manchester City besegrar Bournemouth på bortaplan. Bournemouth kommer från en ordentlig käftsmäll från den senaste omgången då man föll mot Arsenal med hela 5-1. 

Uppsnack inför lördagens Stryktipset med Anders Limpar, Bobbie Friberg da Cruz & Mattias Folkesson. 

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. För att du ska ha chans på storvinst krävs även att du har en del skrällar med på kupongen. Bettingstugans experter delar med sig av sina tips till skrällar inför lördagens matcher. 

Bobbie Friberg da Cruz: Derby 25%

Kupongens skräll från Bobbie hittar vi i Championship och i mötet mellan Aston Villa - Derby. Två lag som klev in till säsongen med stora ambitioner men som mycket väl kan tvingas till en misslyckad säsong. Derby har förvisso fortfarande goda chanser till att nå en playoff-plats men då gäller det att man vänder på den negativa trenden som man är i just nu. Lördagens hemmalag Aston Villa har haft en stökig säsong och dom senaste månaderna har man verkligen misslyckats med att imponera. Bobbie har svårt att se Aston Villa bryta denna trend och menar att Derby-seger till 25% är ett fynd.

Limpan: Oavgjort i Bournemouth - Manchester City 13%

Både Bobbie och Johan valde att spika Manchester City i denna match men Limpan menar dock att dom är fel ute. Limpan har förvisso även han med 2:an i denna match men tycker att det finns goda chanser till att Bournemouth ska kunna stjäla poäng mot ännu ett topplag på hemmaplan. För några omgångar sen förnedrade man Chelsea och att man ska kunna knipa en poäng mot tabelltvåan ser Limpan inte som en omöjlighet. X till 13% finns det gott om värde i.  

Mattias: Newcastle 21%

I match 6 kan det mycket väl bli en skräll menar Mattias. Han väljer förvisso att helgardera denna fajt mellan West Ham och Newcastle men vill alltså flagga för bortalaget Newcastle. Rent kvalitetsmässigt är West Ham ett bättre lag än Newcastle och hemmalaget är helt korrekt favoriter. Newcastle har dock visat gryende form på sistone och med spelare tillbaka från skador och ett nyförvärv (Almiron) som imponerar så kan Newcastle absolut få till sig ett bra resultat. Newcastle är dessutom aningen mer pressat än West Ham och bör kunna utnyttja hemmalagets svaga defensiv. 

Johan: Birmingham 30%

Playoff-kampen fortsätter i Championship och på lördag möts två lag som febrilt jagar en topp sex-plats. Hull gästas av Birmingham och mycket talar för att det kommer bli en underhållande match då bägge lagen både släpper in samt gör mycket mål. Vilka vinner matchen då? Enligt Johan så blir det i alla fall inte Hull. Johan har valt att spela X2 och trycker på att Birmingham absolut ska ses som favoriter i denna match. Kupongens skräll från Johan blir alltså Birmingham-vinst till 30%. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100