• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 11 januari 2019

Inför lördagens kupong dubblar Svenska Spel jackpotten till 24 miljoner, något som bör motivera dom flesta. Ska du åt miljonerna behöver du dock sätta en och annan skräll samt spika rätt matcher. Bettingstugans experter tipsar nu om sina spikar och skrällar inför lördagens Stryktipset.

👊 Kupongens spik

Wiking: Chelsea

Newcastle har en vinst på nio omgångar och nu åker man till London och Stamford Bridge för att ta sig an topplaget Chelsea. En alldeles för tuff uppgift om du frågar Wiking. 

Chelsea vinner denna match åtta gånger av tio och även om det inte är fel att gardera så kommer jag att spara mina tecken och spika ettan.

Läs Wikings analys av samtliga matcher på Stryktipset

Ni har väl inte glömt Papiss Cissés mål på Stamford Bridge?

Mattias: Sheffield United

Sheffield United kommer från en chockartad förlust i Carabao Cup mot National League-laget Barnet och det krävs nu en rejäl uppryckning från The Blades. Mattias tror dock inte att debaclet i cupen påverkar helgens utgång ut väljer att spika ettan i match 11.

The Blades är ett mycket starkt hemmalag och kliver in till lördagens match med inställningen att bara tre poäng tillfredställer. Man ställs mot ett QPR som gjort det bra på senare tid, dock när man spelat hemma. På bortaplan har man haft det tuffare med endast fem poäng på dom sex senaste matcherna. Sheffield United kommer från tre övertygande vinster i ligaspelet och jag tror dom fortsätter på den inslagna vägen. Spiketta! 

Johan: Chelsea

Chelsea har inte direkt övertygat i ligaspelet dom senaste veckorna och i den senaste omgången fick man bara ett kryss mot Southampton på hemmaplan, detta efter att man haft stora problem med det offensiva spelet. Det är dock långt från kris hos Londongänget och inför lördagens hemmamatch mot Newcastle så bör spelarna i Chelsea känna sig självsäkra. Newcastle är nämligen en riktig favoritmotståndare för Chelsea på Stamford Bridge. Dom sex senaste matcherna har slutat med Chelsea-seger och att Johan spikar denna är rätt förståeligt. 

Janek tror på en målsnål match i Chelsea - Newcastle

4 Stryktips 12Jan

🙏 Kupongens skräll

Wiking: Fulham

Förra veckans skräll-tips från Wiking satt fint (Swansea vinner mot Aston Villa) och förhoppningsvis fortsätter han på samma inslagna väg även denna vecka. Om ni följt Wikings tidigare texter så kommer denna skräll nog inte som en superstor överraskning. 

 I min bok ska Burnley ha runt 40% chans till seger och med det sagt finner jag väldigt fint värde i både krysset och tvåan. Framförallt tvåan till 18%! X2 spelas.

Läs Wikings analys av samtliga matcher på Stryktipset

Mattias: Oavgjort i Brighton - Liverpool

Serieledarna Liverpool har en tuff bortamatch framför sig på lördag då man möter ett av seriens bästa hemmalag. Förra säsongen kunde Brighton säkra sitt kontrakt i Premier League just tack vare poängproduktionen på hemmaplan och även denna säsong har The Seagulls öppnat starkt på Falmer Stadium. Mattias väljer därför att addera krysset i match 2.

Wolves slog tidigare i veckan rättvist ut Liverpool i Carabao Cup och Klopps gäng har nu två raka förluster, detta har inte hänt sedan maj. På lördag är tanken att man ska studsa tillbaka men det är lättare sagt än gjort. Brightons offensiv har varit framgångsrik på hemmaplan och faktum är att man nätat i 16 av sina 17 senaste hemmamatcher. Liverpool är självklart ett bättre lag och är med all rätt favoriter i denna match, dock lite för stora så jag väljer att spela X2.

Johan: Huddersfield

På lördag är det bottenmöte i Wales då krislagen Cardiff och Huddersfield drabbar samman. Cardiff kliver in som favoriter till matchen, vilket inte är så konstigt, i alla fall om man kollar på Huddersfields form. Bortalaget har åtta raka förluster och ligger tvärsist med åtta poäng till säker mark. Det som ska sägas är att Cardiff inte heller övertygat på sistone och Johan tror att det mycket väl kan fortsätta på samma inslagna väg. Detta är dessutom en av säsongens viktigaste matcher för Huddersfield. Ska Huddersfield ha någon chans på att förnya kontraktet så gäller det att dom tar poäng mot "rätt" lag, dvs. bottenlagen. Det innebär att helgens match är livsviktig och det är något Wagner kommer informera sina spelare om. 

Ryggareken har även ett speltips till matchen

Stryktipset Maratontabell 2018 10

Det har svängt rejält i maratontabellen och det är nu otroligt jämnt inför helgens omgång!