• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 1 februari 2019

Lördagens Stryktipsomgång känns på förhand otroligt svårtippad och det finns stora möjligheter till att vi får se en storvinst till den som grejar 13 rätt. Bettingstugans experter ser i vanlig ordning till att erbjuda sina tips till hur ni ska komma ett steg närmare miljonerna. Denna vecka har även den forne allsvenske profilen Bobbie Friberg da Cruz hjälpt till att ta fram sina rader.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 Stryktips

👊 KUPONGENS SPIK

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Tips är att följa våra experters val, dom har nu suttit samtliga spikar, två veckor i sträck!

Bobbie Friberg da Cruz: Chelsea 90%

Bobbie har förvisso en förkärlek till Huddersfield nya tränare Jan Siewert men han tror ändå inte att den unga tränaren ska kunna leda sitt lag mot en skräll mot Chelsea. Istället menar Bobbie att Huddersfield, sakteligen, börjat planera för en degradering till Championship. 

Limpan: Chelsea 90%

Tidigare i veckan åkte Chelsea på en ordentlig käftsmäll då man föll mot Bournemouth med hela 4-0, ett resultat som Limpan nu tror att Huddersfield kommer få bli straffad för. Limpan tror stenhårt på Chelsea-seger i helgen mot jumbon Huddersfield.

Chelsea ser dock ut att klara sig utan Higuain, då han missar matchen pga. att han är otränad och har ryggsmärtor. 

"You can tell he's not at the top (of his shape) yet,"

Mattias: Hull 52%

Mattias har även han spikat Chelsea men väljer även att spika ettan i match 10, den mellan Hull och Stoke. Hemmalaget Hull är för tillfället ligans näst bästa lag och bör nu ta sig an helgens match med stor motivation då en playoff-plats äntligen är i sikte. På lördag ställs dom mot ett krisande Stoke som för stunden har det otroligt kämpigt då dom förlorat fyra matcher på sex omgångar. Stoke har dessutom inte lyckats vinna en match på bortaplan under dom sex senaste försöken. 

Johan: West Bromwich 57%

Med endast en förlust på 14 matcher så kliver West Brom in till lördagens fajt med gott självförtroende. Senast besegrade man Bolton på bortaplan vilket gör att man endast är fyra poäng ifrån Norwich och direktplatsen till Premier League. En av dom främsta anledningarna till att West brom gått så bra dom senaste veckorna är tack vare sin offensiva krafter; Dwight Gayle och Jay Rodriguez. Dessa två PL-meriterade forwards har öst in mål, något som Johan hoppas att dom fortsätter med på lördag mot toppkonkurrenten Middlesbrough. 

I veckans avsnitt av "Uppsnack Stryktipset" så gästar den före detta allsvenska spelaren Bobbie Friberg da Cruz!

🙏 KUPONGENS SKRÄLL

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Ta del av våra experters skrällar  inför lördagens matcher.

Bobbie: Fulham 14%

Fulham stod för en fantastisk andrahalvlek mot Brighton senast då man tryckte in hela fyra baljor på Brighton. Bobbie menar att Fulham är bättre än vad tabellen visar och att dom absolut har chans till tre poäng i helgen mot Crystal Palace, ett Palace som bland annat saknar sin kreativa stjärna Zaha. Värde på 2:an!

Limpan: Cardiff 29%

Spelarna i Bournemouth har nog haft ett par härliga dagar då man i onsdags kört över storklubben Chelsea med hela 4-0. Att Bournemouth dessutom lyckats värva in ett par spännande spelare i januari samtidigt som man inte gjort några försäljningar bör tillfredsställa Howe. Limpan menar dock att Bournemouth bör kliva in till lördagens match med stor respekt. Cardiff spelar om viktiga poäng och kommer kriga hårt för att ta samtliga poäng på lördag. 

Mattias: Middlesbrough 16%

I match 12 bjuds vi på ett toppmöte i Championship mellan West Brom och Middlesbrough, två lag som bägge har ambitionen att ta sig tillbaka till Premier League. Det är därmed viktiga poäng på spel när dom två lagen på lördag gör upp och enligt Mattias så bör bortalaget Middlesbrough ha större chanser än vad det svenska folket tror. I skrivande stund är Middlesbrough streckade i 16%, något som Mattias reagerar på. Det skiljer nämligen endast tre poäng mellan lagen och med tanke på att Boro visat upp ett sådant starkt bortafacit (obesegrade i nio av dom tio senaste bortamatcherna) så värderar han inte hemmafördelen särskilt mycket. Har ni råd och vill åt miljonerna? Då ska ni, enligt Mattias, slänga in ett tecken på 2:an! 

Johan:  Fulham 14%

Crystal Palace - Fulham är definitivt inte den sexigaste matchen på förhand men med tanke på att det är viktiga poäng på spel så kan vi nog ändå räkna med en underhållande match. Bägge lagen kommer se detta som en match som man vill ta tre poäng i och det bör därför leda till en öppen affär med två lag som turas om att anfalla. Crystal Palace har haft det kämpigt på hemmaplan denna säsong med endast två vinster och Johan hoppas nu att deras svaga facit på Selhurst Park fortsätter. Johan väljer Fulham som omgångens spik!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100