Stryktipset Lördag 20 mars » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.11)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.11)

Premier League 18 mars 2021

Det har återigen blivit dags för veckans spikar och skrällar till helgens Stryktipskupong. En kupong som ser spännande ut på förhand - nu ska det bara omsättas i en hög utdelning med. Ta del av våra experters tankar i matcherna och deras bästa förslag på spikar och skrällar!

⚽️ Stryktipset lördag 20 mars

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller en härlig mix av Premier League, FA-cupen, Championship och League one. En kupong som lovar gott inför lördagen men ingen tid att vila - spikar och skrällar är ett måste!

🔨 Kupongens spik

Bobby - Man City (62%)

I match ett får vi ett FA-cupmöte mellan Everton och Manchester City. Lagen möttes så sent som 17nde februari. Då blev det 3-1 till City. Blir det revansch här och Everton till semifinal? Det tror inte vår expert.

Bobby om Everton vs Man City
Jonas Weimer

Robert Pettersson

Jag går mycket på hur lages styrkor är. Även om Everton har lite mer vila i benen har de en del skador som tynger dem. City däremot är 100% och går stenhårt för att ta fyra titlar i år. Med det här laget kan de verkligen lyckas. Deras bänk skulle troligtvis vara med och slåss om en europaplats, så bra är de. Spik i match 1!

Weimer - Luton (30%)

I match 5 får vi en match mellan Preston och Luton. Lagen ligger på plats 14 och 16 så det är jämt i tabellen. Det är dock lite fördel Luton och Weimer tycker det är mer som talar för bortalaget här.

Weimer om Preston vs Luton
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag tycker Preston sett rätt dåliga ut länge nu. Man gör sämre och sämre insatser och kanske har det att göra med att man ett tag hade häng på play off men att man sedan tappat anledningen till att kämpa. Man kommer komma i mitten av tabellen hur som. Förluster mot Wycombe och Middlesbrough där man släpper mycket chanser och drar på sig röda kort. Dessutom en hel del skador. Luton däremot gör rätt stabila och bra insatser. Jag tycker denna är en intressant spik som öppnar upp kupongen lite.

Veckan spik v11

💣 Kupongens skräll

Bobby - QPR (24%)

Queens Park Rangers reser till Madejski Stadium för match mot Reading. Reading är fortfarande med i racet och för dem är det här en livsviktig match. Men klarar man att studsa upp igen efter debaclet mot Birmingham senast? Bobby är tveksam.

Bobby om Reading vs QPR
Jonas Weimer

Robert Pettersson

Jag har en känsla av att QPR kan gå ifrån denna match med alla tre poängen. Det är ett starkt QPR som stör alla lag i den här serien. Reading har inte imponerat på mig och det känns verkligen som vi får värde på 2an på kupongen här.

Weimer - Cardiff (23%)

I match 4 är det ett riktigt spännande derby när Swansea möter Cardiff. Sista chansen för Cardiff att hänga på tåget och en chans för Swansea att störa Watford i toppen. Här hittar Weimer sin skräll.

Weimer om Swansea - Cardiff
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag tror det här kommer bli en rolig match. Cardiff har gått bra sedan tränarbytet även om man kanske är inne i en liten tyngre period. Nu vilade man spelare senast just för att satsa järnet på denna match. Swansea har sett sämre ut igen senaste tiden och förlorar konstant statistiken i matcherna. De har fått för många poäng enligt mig. Jag håller Cardiff som snäppet starkare här och jag älskar hur % fördelats. Skrällen på Cardiff alltså.

Veckan skrall v11

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 20 mars

🏡 Andelsspel på Stryktipset 20 mars

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Spela gratis på Eurovision Song Contest 2021

KAMPANJ TILL OCH MED LÖRDAG 22 MAJ: Spela på Eurovision Song Contest 2021 med Casumo och få 100 kronor tillbaka om spelet missas! Kampanjen sträcker sig fram till finalen av ... Läs mer

Eurovision Song Contest 2021 - odds på alla bidrag!

Det har äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2021! Det är nästan två år sedan vi senast såg en final i Eurovision som knyter samman hela Europa under några spännande ... Läs mer