Stryktipset Lördag 10 April » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och Play off platser fördelas. Dessutom får vi en premiär i Allsvenskan i mötet Örebro mot IFK Göteborg.

⚽️ Stryktipset lördag 10 April

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship och Allsvenskan. 13 heta matcher som kräver en bra spik och skräll.

🔨 Kupongens spik

Bobby -Barnsley (56%)

Femman Barnsley tar emot tian Middlesbrough i denna viktiga match i kampen om Play off-matcher. Vinner Barnsley denna är de i bra läge för att förlänga säsongen. Vinner Middlesborugh lever deras hopp en omgång till. Bobby hittar sin spik här.

Bobby om Barnsley vs Middlesbrough
Redaktionen

Robert Pettersson

Har en helt okej form medan Middlesbrough har tveksam form. Barnsley slåss absolut med i toppen och deras motivation och klass ska räcka i detta möte. 55% är fint!

Weimer - Cardiff (58%)

Cardiff åkte på en rejäl smäll senast men vänder nu hem för match mot Blackburn. Blackburn ligger just nu i ingenmansland på en sjuttondeplats. Weimer har sina tankar klara här.

Weimer om Cardiff vs Blackburn
Redaktionen

Jonas Weimer

Jag spikar Cardiff som jagar Play Off och måste vinna här. 0-5 senast men jag tror man studsar upp direkt här. Blackburn är skadedrabbat, man har inget att spela för och Armstrong är ur form. Tränare Mcharty för Cardiff pratar om att det kommer bli ett krig här och en spik till 58% är okej.

Veckan spik v14

💣 Kupongens skräll

Bobby - Coventry (10%)

Championshipmöte 

Bobby om Bournemouth vs Coventry
Redaktionen

Robert Pettersson

Jag hade Bournemouth som spik först men fick magkänslan att Coventry kan ställa till det. Coventry är inte säkra ännu att klara sig kvar och kommer vara skärpta i den här matchen. Coventrys form är inte urusel trots tabellen. De har rätt okej form och kanske kan de störa Bournemouth här. De är rejält överstreckade och det är jackpot. 2an skickar in oss i miljonerna!

Weimer - Rotherham (22%)

Huddersfield börjar på allvar bli indragna i nedflyttningsstriden. Ännu finns ingen anledning till oro men nu kommer det lag man ska hålla bakom sig om kontraktet ska säkras - Rotherham. Weimer väljer sin skräll i detta spännande bottenmöte.

Weimer om Huddersfield vs Rotherham
Redaktionen

Jonas Weimer

Rotherham har några hängmatchen och chans att ta in glappet upp. 0-3 senast var en besvikelse man man såg ändå okej ut fram till avsluten. Mot Hudderfield tror jag man kan skrälla till och ta chansen att hägna kvar. Huddersfield som torskade med 0-7 senast har tveksam form och stora skadebekymmer - Vallejo är tveksam. Toffolo, Eiting, Koroma, Schindler och Aarons missar även de matchen.

Veckan skrall v14 Aterstalld

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 10 April

Läs vår Stryktipskrönika

Bettingstugan stryktipskronika 3

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 10 April

Premier League 9 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Först ut är Bettingstugans egna expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

🏡 Andelsspel på Stryktipset 10 april

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Spela gratis på Eurovision Song Contest 2021

KAMPANJ TILL OCH MED LÖRDAG 22 MAJ: Spela på Eurovision Song Contest 2021 med Casumo och få 100 kronor tillbaka om spelet missas! Kampanjen sträcker sig fram till finalen av ... Läs mer

Eurovision Song Contest 2021 - odds på alla bidrag!

Det har äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2021! Det är nästan två år sedan vi senast såg en final i Eurovision som knyter samman hela Europa under några spännande ... Läs mer