• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och Play off platser fördelas. Dessutom får vi en premiär i Allsvenskan i mötet Örebro mot IFK Göteborg.

⚽️ Stryktipset lördag 10 April

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship och Allsvenskan. 13 heta matcher som kräver en bra spik och skräll.

🔨 Kupongens spik

Bobby -Barnsley (56%)

Femman Barnsley tar emot tian Middlesbrough i denna viktiga match i kampen om Play off-matcher. Vinner Barnsley denna är de i bra läge för att förlänga säsongen. Vinner Middlesborugh lever deras hopp en omgång till. Bobby hittar sin spik här.

Bobby om Barnsley vs Middlesbrough
Robert Pettersson

Robert Pettersson

Har en helt okej form medan Middlesbrough har tveksam form. Barnsley slåss absolut med i toppen och deras motivation och klass ska räcka i detta möte. 55% är fint!

Weimer - Cardiff (58%)

Cardiff åkte på en rejäl smäll senast men vänder nu hem för match mot Blackburn. Blackburn ligger just nu i ingenmansland på en sjuttondeplats. Weimer har sina tankar klara här.

Weimer om Cardiff vs Blackburn
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag spikar Cardiff som jagar Play Off och måste vinna här. 0-5 senast men jag tror man studsar upp direkt här. Blackburn är skadedrabbat, man har inget att spela för och Armstrong är ur form. Tränare Mcharty för Cardiff pratar om att det kommer bli ett krig här och en spik till 58% är okej.

Veckan spik v14

💣 Kupongens skräll

Bobby - Coventry (10%)

Championshipmöte 

Bobby om Bournemouth vs Coventry
Robert Pettersson

Robert Pettersson

Jag hade Bournemouth som spik först men fick magkänslan att Coventry kan ställa till det. Coventry är inte säkra ännu att klara sig kvar och kommer vara skärpta i den här matchen. Coventrys form är inte urusel trots tabellen. De har rätt okej form och kanske kan de störa Bournemouth här. De är rejält överstreckade och det är jackpot. 2an skickar in oss i miljonerna!

Weimer - Rotherham (22%)

Huddersfield börjar på allvar bli indragna i nedflyttningsstriden. Ännu finns ingen anledning till oro men nu kommer det lag man ska hålla bakom sig om kontraktet ska säkras - Rotherham. Weimer väljer sin skräll i detta spännande bottenmöte.

Weimer om Huddersfield vs Rotherham
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Rotherham har några hängmatchen och chans att ta in glappet upp. 0-3 senast var en besvikelse man man såg ändå okej ut fram till avsluten. Mot Hudderfield tror jag man kan skrälla till och ta chansen att hägna kvar. Huddersfield som torskade med 0-7 senast har tveksam form och stora skadebekymmer - Vallejo är tveksam. Toffolo, Eiting, Koroma, Schindler och Aarons missar även de matchen.

Veckan skrall v14 Aterstalld

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 10 April

Läs vår Stryktipskrönika

Bettingstugan stryktipskronika Weimer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 10 April

Premier League 9 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Först ut är Bettingstugans egna expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

🏡 Andelsspel på Stryktipset 10 april

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: