Stryktipset Lördag 15 Maj » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar och Weimer som är redo att leverera sina bästa spikar och skrällar till helgens kupong.

⚽️ Stryktipset lördag 15 Maj

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, FA-cupen, Serie A, Superettan, Division 1 och mycket mer!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Roma Lazio X (30%)

Roma tar emot Lazio i ett hett Romderby! Två lag som haft knepiga säsonger men som nu kan bli kungar i stan. Limpan tror dock båda lagen får dela på poängen.

Limpar om Roma vs Lazio
Redaktionen

Anders Limpar

Jag tror båda lagen kommer vara ganska nöjda med oavgjort. Roma har en del skador men de som kommer in kommer vara taggade. Lazio och Roma delar ofta på poängen, tre av de sex senaste och jag tror det blir tight igen.

Weimer - Benfica (58%)

Benfica ligger på en tredjeplats i den portugisiska ligan. Nu tar man emot serievinnarna Sporting. Då tror Weimer man vinner.

Weimer om Benfica - Sporting
Redaktionen

Jonas Weimer

Benfica har en teoretisk chans till Champions League nästa säsong. Vinner man båda sina två sista matcher samtidigt som Porto missar att vinna klarar man det. Dock en mycket liten chans. Dock fördel av att spela ett par timmar innan Porto här. Vinner man denna sätter man press. Man är även inne i en bra form nu. Sporting har firat guldet i veckan och även om man vill gå obesegrade så tror jag man tappar några procent i styrka och då förlorar man en sån här. Fin procent på spiken just nu med.

Veckan spik v19

💣 Kupongens skräll

Limpar - Oavgjort mellan Chelsea och Leicster (24%)

FA-cupfinal mellan Chelsea och Leicester. En av flera viktiga matcher för båda lagen som kommer närmaste dagarna. Den här matchen börjar med X tror Limpan.

Limpar om Chelsea - Leicester
Redaktionen

Anders Limpar

Chelsea är det bättre laget men det är en otroligt viktig match vilket gör att det kan bli lite tillknäppt och lite tightare spel. Leicester lär slåss med näbbar och klor för att få med sig en poäng här. Jag tror mycket väl de kan greja det.

Weimer - Täby (18%)

I division 1 möts Örebro Syrianska som startat säsongen bra mot Täby som slåss i botten inledningsvis. Här varnar Weimer för bortalaget.

Weimer om Atletic Bilbao v Osasuna
Redaktionen

Jonas Weimer

18% på Täby måste jag bara ta ner som ett av mina första tecken. Örebro Syrianska har fått en bra start. Man tippades i mitten. Täby har haft täta matcher allihop utom sin storseger med 7-2 i premiären. Jag tror även denna kan bli tight och det är inte alls nån större skräll om det blir en 2a. Enbart 2.87 på oddset med ger allt under 25% som riktigt bra.

Veckansskrall v19

Läs Stryktipskrönikan 15 maj

Bettingstugan stryktipskronika dalibor

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 8 Maj

🏡 Andelsspel på Stryktipset 8 Maj

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Italien - England!

EM 2021 9 juli 2021

SÖNDAG: EM ska avgöras i en rafflande final på söndag! Då bjuder LeoVegas oss på ett riskfritt spel till matchen. Spela på matchen och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Bästa elvan i EM? - här är drömlaget i Fotbolls-EM 2021!

EM 2021 9 juli 2021

Fotbolls-EM 2021 närmar sig sitt slut även om det häftigaste återstår - finalen. Många spelare har gjort sina livs matcher medan andra varit en besvikelse. Här tar Weimer ut sitt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Allsvenskan 9 juli 2021

Stryktipset vecka 27 innehåller en hel del norska matcher på kupongen. Men även svenska så som matchen mellan AIK och Varberg på Friends. Denna helg får vi även jackpot med ca 6 ... Läs mer

SUPERBOOST - Båda lagen gör mål i England v Danmark!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

ONSDAG: Det har blivit dags för semifinal 2 mellan England och Danmark. En match vi bara kan njuta av nu när Sverige är ute. Och njuta gör man extra mycket med en superboost från ... Läs mer

Hajper boostar oddsen - Italien Spanien 4.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

TISDAG: Italien möter Spanien i en direkt avgörande match och Spanien boostas av Hajper! Tror man på spansk seger bör man spana in denna fina kampanj till 4.5 x pengarna. Spanien ... Läs mer