Stryktipset Lördag 16 januari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är Mattias Folkesson och Anders Limpar som återigen har tagit ut sina bästa spikar och skrällar till denna kluriga kupong. Luta er tillbaka och njut av deras tankar kring matcherna.

⚽️ Stryktipset lördag 16 januari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fyra Premier League-matcher och 9 matcher från Championship. Ingen jackpot men det lär bli en fin omsättning i alla fall med tanke på de matcher som väntar. Låt Folkesson och Limpar guida er rätt i djungeln av spikar och skrällar denna vecka.

🔨 Kupongens spik

Limpar - Watford (67%)

Watford fortsätter att leta efter formen på bortaplan. Tre raka förluster har det blivit. Men det finns ljus i mörkret - hemmaformen. Och det är just den som Limpan pekar på när han kritar ner veckans spik.

1-10 i målskillnad

"Ja Watford är överlägsna på hemmaplan i London. Man har alltså 8-2-1 hemma och jag kan inte se Huddersfield ta nån poäng här. Visst, de är streckade lågt men de ska de vara också. Borta ha man nämligen fem raka förluster och hör på det här. 1-10 (!) i målskillnad. Jag tar spiken och går vidare".

Folkesson - Bournemouth (67%)

Tredjeplacerade Bournemouth tar emot Luton i den 24e omgången. Luton ligger på en 14nde plats och står för en svår uppgift här. För svårt tror Mattias Folkesson:

Bör bli en bekväm seger för The Cherries

"Luton är för svaga. Man har förlorat 4 av de senaste 5 bortamatcherna. Bournemouth är dessutom starka hemma, har bra form och kan vid seger haka på i absoluta toppen. Ska bli en bekväm seger här!"

Image from i OS

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Leeds v Brighton X (24%)

Dags för Premier League och dags för nykomlingen Leeds att sätta sig på hästen igen. Efter två raka förluster, dels i cupen och dels i ligan, är det återigen hemmamatch. Där är man starka. Nu väntar Brighton som allt jämt slåss i botten. Limpan har hittat sin skräll i denna match:

Förlorar man mot Crawley kan man tappa poäng mot vilka som helst

"Jag tycker det finns bra läge för att ha med fler tecken en ettan här. Visst, Leeds är bra hemma och kan vinna med 5-0. Men det vi sett är även att man kan falla igenom också. Brighton är ett bra lag, jag gillar det jag ser och jag älskar Potter. Han fortsätter utveckla spelarna och håller fast vid sin plan. Jag tror de kan gneta till sig poäng här! Jag har ettan men lägger till X. Förlorar man mot Crawley kan man tappa poäng mot alla lag".

Folkesson - Stoke (25%)

I mitten av Championship hittar vi båda lagen i match 8 på Stryktipset denna vecka. Blackburn tar emot Stoke och vi har två lag som letar efter formen. Folkesson letar dock inte efter ettan på kupongen, utan han går emot svenska folket och spelbolagen genom att krita ner X2.

Blackburn övervärderas

"Jag väljer att spela emot procenten här genom att ha X2 i denna match. Båda lagen har en dålig form och båda är i behov av att lösa en seger. Jag tycker dock inte det skiljer så mycket i kraft mellan dem och sett till hur dåliga Blackburn varit på slutet tycker jag de blir lite övervärderade av svenska folket. Stoke vann senast och rider vidare med en ny vinst!".

Image from i OS 1

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. ... Läs mer

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer