Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.20)
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.20)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.20)

Premier League 21 maj 2021

Sista omgången av Premier League! Då får vi 17 miljoner i jackpot och 10 heta Premier Leaguematcher som alla startar samtidigt! Otroligt spännande. Häng med när våra experter ger sina bästa spikar och skrällar till kupongen.

⚽️ Stryktipset söndag 23 Maj

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tio matcher från Premier League, två matcher från Allsvenskan och en match från Serie A!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Man City (30%)

Manchester City är redan klara mästaren. Här tar man emot Everton på hemmaplan. Ett Everton som Limpar spelat själv i men där han går emot sin gamla klubb.

Limpar om Man City vs Everton
Redaktionen

Anders Limpar

Jag är oerhört besviken på hur Everton avslutat den här serien och jag tror tyvärr inte man kommer ha en chans på Man City heller. City är det klart bästa laget i ligan och kan ställa upp med det bästa man har här då det är en hel vecka till Champions League-finalen. Det är perfekt läge att hålla igång truppen och den elva som ska göra jobbet nästa helg mot Chelsea.

Weimer - Wolverhampton (29%)

Wolverhampton avslutar säsongen med match mot Manchester United hemma. En match som är relativt betydelselös för båda lagen. Weimer tror sig dock ha en bra spik här.

Weimer om Wolverhampton - Man Utd
Redaktionen

Jonas Weimer

Jag tror mycket på Wolverhampton i den här matchen av flera anledningar. Man får tillbaka Jimenez. Man får tillbaka publiken igen. Man kan avsluta med att hålla Newcastle, Southampton och Crystal Palace bakom sig. Dessutom möter man ett United som har en hel del skador OCH som ska spela final i Europa League bara några dagar efter den här matchen. Sparlåga på gästerna som lär rotera en del. Fin procent dessutom.

Veckan spik v20 2021 tippare

💣 Kupongens skräll

Limpar - X i Wolverhampton - Manchester United (29%)

Även Limpar hittar tecken i matchen Wolverhampton mot Manchester United. Dock inte samma tecken som sin kollega.

Limpar om Wolverhampton - Man Utd
Redaktionen

Anders Limpar

Jag tror det kan bli en sömnig match mellan två lag som inte kommer bry sig så mycket. Man Utd är trots allt så pass bra att man ska ta en pinne mint i en sån här match även om man ändrar startelvan något. Jag tror inte man vaskar den här matchen från Solskjaers sida i alla fall! X blir en bra % att få in här.

Weimer - Varberg (18%)

I Allsvenskan tar jumbon Häcken emot Varberg och det är inget snack om vad spelbolagen tror. Det är dags för seger för Häcken igen. Men, Weimer varnar ändå för att spika denna match och kör en gaffel.

Weimer om Häcken v Varberg
Redaktionen

Jonas Weimer

Allsvenskan är en jämn serie och får man 18% på ett lag ska man nog ta med det tecknet. När det dessutom är ett hemmalag ur form och med en tränare (Andreas Alm) som ska lämna. Ja då vågar jag i alla fall inte lämna ettan ensam. Jag kör 1-2 här och hoppas på skräll från Varberg likt de gjorde i förra omgången mot Norrköping.

Veckan skrall v20 2021 tippare

Läs Stryktipskrönikan 23 maj

Bettingstugan stryktipskronika thomas w

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Maj

Premier League 21 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Tomas Wahlberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 23 Maj

🏡 Andelsspel på Stryktipset 23 Maj

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Italien - England!

EM 2021 9 juli 2021

SÖNDAG: EM ska avgöras i en rafflande final på söndag! Då bjuder LeoVegas oss på ett riskfritt spel till matchen. Spela på matchen och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Bästa elvan i EM? - här är drömlaget i Fotbolls-EM 2021!

EM 2021 9 juli 2021

Fotbolls-EM 2021 närmar sig sitt slut även om det häftigaste återstår - finalen. Många spelare har gjort sina livs matcher medan andra varit en besvikelse. Här tar Weimer ut sitt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Allsvenskan 9 juli 2021

Stryktipset vecka 27 innehåller en hel del norska matcher på kupongen. Men även svenska så som matchen mellan AIK och Varberg på Friends. Denna helg får vi även jackpot med ca 6 ... Läs mer

SUPERBOOST - Båda lagen gör mål i England v Danmark!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

ONSDAG: Det har blivit dags för semifinal 2 mellan England och Danmark. En match vi bara kan njuta av nu när Sverige är ute. Och njuta gör man extra mycket med en superboost från ... Läs mer

Hajper boostar oddsen - Italien Spanien 4.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

TISDAG: Italien möter Spanien i en direkt avgörande match och Spanien boostas av Hajper! Tror man på spansk seger bör man spana in denna fina kampanj till 4.5 x pengarna. Spanien ... Läs mer