• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)

Champions League 28 maj 2021

Stryktipset är tillbaka igen! 10 miljoner i jackpot och en del fina matcher så som final i Champions League och Svenska cupen samt landskamp för Sverige och så ska det bli klart vilka som spelar i Premier League nästa säsong. Weimer och Limpar har tagit ut sina bästa spikar och skrällar till veckans kupong.

⚽️ Stryktipset lördag 29 Maj

Svenska Spel kommer med en kupong som sträcker sig över två dagar samt innehåller en härlig mix av bland annat Champions League-final, landskamp för Sverige, Play off till Premier League och final i svenska cupen. 

🔨 Kupongens spik

Limpar - Sverige  (64%)

EM-uppladdningen har börjat och i match två får vi se våra svenska hjältar som ska träningsspela mot Finland som för första gången är med i EM. 

Limpar om
Anders Limpar

Anders Limpar

Även om det är träningsmatch och lagen kommer rotera en del så finns det en hunger att visa framfötterna i sånna här matcher. Här gäller det för spelare 12-13-14 att visa att man ska vara med i elvan. Hos Sverige är det konkurrens på en del platser. Detsamma gäller förstås Finland men sett till bredden är det klar fördel Sverige. Hos Finland har man fler spelare som aldrig skulle petas ur en elva. Och en stor nackdel för Finland är att man saknar Pukki som annars kunde varit ett hot mot oss. Sverige inleder med seger och sätter tonen för mästerskapet redan på Friends!

Weimer - Oskarshamn (69%)

I Division ett norra tar serieledande Oskarshamns AIK emot Skövde IK. Det är ettan mot sexan i tabellen och en möjlighet för hemmalaget att skapa sig ett försprång. Det tror Weimer att man tar.

Weimer om Oskarshamn - Skövde IK
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Här får man följa procent noga inpå spelstopp men just nu tycker jag detta är en okej spik. Oskarshamn går som tåget i division ett norra. Man kör över det mesta av motståndet och målskyttet sprids ut på flera spelare i laget vilket alltid är ett bra tecken på harmoni. Nu har man dessutom lånat in Edvin Crona som gjorde 23 matcher för Kalmar i Allsvenskan förra säsongen. Bara en i raden spelare som mynnat ut i sammarbetet med Kalmar. Till denna match får man även tillbaka avstängda Anton Agebjörn. Oskarhamn har haft lite problem borta men hemma är man urstarka. Skövde har två raka förluster och bara tre poäng på resande fot.

Veckan spik 21 2021

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Häcken (26%)

Cupfinal i Svenska Cupen och spel mellan Hammarby och Häcken som gått trögt i ligan men som imponerat i cupen. Nu kan en av dem vinna sin första titel i år men då krävs vinst i denna direkt avgörande match om trofén!

Limpar om Hammarby - Häcken
Anders Limpar

Anders Limpar

Jag skulle inte vilja lämna Häcken utanför veckans kupong. Sen kommer jag ha minst ett tecken till här men 2an är absolut med. Det är cupfinal mellan i mina ögon två jämbördiga lag. Häcken har haft lite stolpe ut under säsongsinledningen men bör kunna klättra upp. Hammarby har ett bra lag men man är intre färdiga ännu. Och jag gissar att stämningen är rätt dålig i Bajen efter att ha tappat 1-0 mot Kalmar. Det vittnade Billborns sågning av det egna laget om. Billborn som alltså uppges få sparken nu från Hammarby gör inte saken bättre. En låst match där Häcken kan utnyttja den något svagare backlinjen i Hammarby är mitt tips.

Weimer - Lincoln (18%)

I League one ska det avgöra vilka som tar steget upp till Championship. Det står mellan Blackpool och Lincoln som möts i en direkt avgörande match på Wembley.

Weimer om Blackpool - Lincoln
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Oj, två jämna lag på neutral plan. 18% tycker jag är otroligt bra på gästerna. Visst, Blackpool ska vara favoriter men absolut inte så stora. Lagen slutade i princip lika i tabellen och inbördes möten var det fördel Lincoln. Jag tyckte även Lincoln imponerade stort i sina två matcher mot Sunderland. Det här är ett öppet möte där jag börjar strecka från höger på kupongen.

Veckans skrall Stryktipset v21

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 29 Maj

Tyvärr ingen sändning idag då våra experter fått semester. Istället laddning inför Fotbolls-EM! 

🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 29 Maj

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: