• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)

Superettan 23 maj 2019

Lördagens kupong på Stryktipset är fylld med matcher från Sveriges tre högsta divisioner men även en del godis med bland annat cupfinaler i Spanien och Tyskland. Bettingstugans experter har gjort läxan och djupdykt i helgens Stryktipsrad. Läs våra spikar och skrällar inför Stryktipset lördag 25:e maj.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 stryktips v21

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr.

👊 KUPONGENS SPIKAR

I helgen har Svenska Spel främst matcher på Stryktipset från Sverige, vi bjuds även på en del intressanta cupfinaler. Här får ni fyra spikar från Bettingstugan till helgens kupong.

Veckan spik v21

Bobbie Friberg da Cruz: Celtic 65%

Föga överraskande så kunde Celtic säkra ligatiteln i Skottland än en gång då dom denna säsong vann Premiership nio poäng före Rangers som slutade på andra plats. På lördag spelar den skotska storklubben final i cupen då man ställs mot Hearts. Hearts slutade i mitten av tabellen (sjua) denna säsong efter en svag avslutning med endast en poäng på dom sista fem matcherna. Chanserna till att dom ska kunna störa Celtic på lördag är enligt Bobbie små och den raka tvåan spelas till 65%. Celtic har varit otroligt starka i cupen med 14 raka vinster, dom har dessutom vunnit dom fyra senaste matcherna mot Hearts.  

Limpan: Barcelona 66%

Dom nyblivna La Liga-mästarna Barcelona har på lördag chansen att säkra en ny titel då dom ställs mot Valencia i Copa del Rey-finalen. Matchen spelas på neutral plan (Benito Villamarín i Sevilla) vilket innebär att inget av lagen kommer få en fördel i form av spela på hemmaplan. Anders Limpar tror stenhårt på sitt favoritlag Barcelona som nu har chansen att bli historiska vid vinst då dom i så fall blir första spanska klubben som vinner Copa del Rey fem år i rad. Bortsett från genomklappningen mot Liverpool på Anfield i Champions League så har Barcelona stått för en fin säsong där man säkrade ligaguld med elva poängs marginal, en vinst på lördag skulle definitivt få klubben nöjda med säsongen. 

Valencias tränare Marcelinho har en förmåga att fira ordentligt när hans lag gör mål. Nedan kan ni se ett klipp på när Marcelinho drar baksidan vid målfirandet.

Mattias: Akropolis 38%

Har Mattias fått hybris? Efter tolv rätt på Stryktipset förra helgen så kliver Mattias in med ett starkt självförtroende när han plockar ut omgångens spik. Mattias väljer att spika bortalaget Akropolis till 38% när dom ställs mot Sylvia. Det skiljer endast tre poäng mellan lagen men Mattias menar dock att det kommer skilja mer än så när säsongen summeras.

Akropolis har varit ett topplag i division 1 länge och kommer stärkta efter en storseger mot Boden med 8-0

Johan: Malmö 81%

Serieledarna Malmö FF får på lördag besök av nykomlingarna och bottenlaget AFC Eskilstuna. Tittar vi på hur svenska folket har streckat denna match så kan vi konstatera att detta endast bara kan sluta på ett sätt. Malmö är skyhöga favoriter och står i skrivande stund i 81%, vi kan nog räkna med en högre siffra innan spelstopp. Malmö är ett otroligt starkt hemmalag vilket dom även visat i starten av denna säsong med fyra vinster och ett oavgjort. AFC Eskilstuna kommer sannolikt få det kämpigt, inte minst pga att dom ännu inte lyckats ta en poäng på bortaplan. Johan tror inte på något annat än hemmaseger och spikar Malmö utan att blinka. 

👊 KUPONGENS SKRÄLLAR

Svenska Spel har en del matcher på Stryktipset denna helg som har gott om värde. Experterna på Bettingstugan har hittat varsin skräll som ni bör slänga ett extra öga på. 

Veckan skrall v21

Bobbie Friberg da Cruz: Degerfors 26%

Dalkurd lyckades med bedriften att vinna borta mot Degerfors med 2-1 i den förra omgången, detta efter ett (!) skott på mål. Hur går det egentligen? Jo Degerfors Granath gjorde nämligen ett mycket vackert mål, dock i egen kasse. Matchen i sig dominerades av Degerfors men laget kunde inte ta vara på chanserna som man skapade och tvingades lämna planen utan några poäng. På lördag ställs dom mot Halmstad på bortaplan och då tror Bobbie att Degerfors tar revansch för insatsen sist. Bobbie tror i alla fall att vi kommer få se en vinnare på lördag och spelar 12 på match 4. 

Limpan: Degerfors 26%

Även Limpan tror att Degerfors kan ställa till det för Halmstad. Hemmalaget Halmstad har startat säsongen katastrofalt och har endast tagit fyra poäng på dom åtta senaste omgångarna. Magnus Haglund har tagit över som tränare men har hittills inte lyckats få ordning på sitt nya lag. Limpan tror att krisen fortsätter och att Degerfors tar sin femte seger denna säsong. 

Nedan kan ni se highlights från Degerfors - Dalkurd. Håll koll på det snygga självmålet från Granath (0:55)

Mattias: Oavgjort i Jönköping Södra - Brage 27%

I match 6 ställs Jönköping Södra mot Brage. Båda dessa lag har imponerat försvarsmässigt hittills och mycket talar för att vi kommer få en jämn tillställning. Mattias passar därför på att addera ett X på denna match och väljer det som sin skräll. Det är två lag som kommer tillhöra den övre halvan av tabellen i Superettan denna säsong och det skulle inte vara en allt för stor besvikelse för tränarna om dom delar på poängen. 

Johan: Brage 24%

Johan tror också att Brage kan få med sig poäng hem till Borlänge på lördag. Han tror t.om. att Brage har chans till tre poäng. Brage är tillsammans med Varberg seriens bästa lag defensivt (fem mål insläppta på nio matcher) och kan man leverera rätt typ av bollar till Kouakou så ska det absolut inte vara en omöjlighet att gå vinnande ur denna förväntade strid. Brage till 24% är ett bra spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100