• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Fotboll 20 juni 2019

Stryktipskupongen innehåller denna helg matcher från Superettan, Division 1, Copa America och Afrikanska Mästerskapen. Bettingstugan bjuder som vanligt på spikar och skrällar till den omgång. Värt att nämna är att spelstopp för Stryktipset denna helg är på söndag 23:e juni 15:59.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 stryktips v25 1

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr.

👊 KUPONGENS SPIKAR

Svenska Spel har denne helg valt att sätta Stryktipset på söndag. Kupongen bjuder på flera intressanta möten och på förhand anser Bettingstugans experter att det finns många klara spikar. 

Veckan spik v25

Bobbie Friberg da Cruz: Algeriet 59%

Afrikanska Mästerskapen sparkas igång på Midsommarafton då värdnationen Egypten ställs mot Zimbabwe. På söndag kväll är det dags för Omgång 1 av Grupp C och i en av matcherna ställs Algeriet mot Kenya. Två lag vars trupper skiljer sig enormt i kvalité och där Algeriet är storfavoriter till att vinna. Bobbie tror inte att vi får se någon premiärskräll utan spelar rak seger på Algeriet. 

Algeriet kommer vara en kandidat att vinna hela Afrikanska Mästerskapen!

Limpan: Colombia 58%

Med full pott efter två omgångar är Colombia redan klara för slutspel i Copa America 2019. I den sista omgången ställs man mot ett Paraguay och även om det finns risk för rotering i Colombias trupp så tror Limpan att vi får se en slagkraftig startelva som kommer göra jobbet. Limpan berömde Colombias trupp i "Uppsnack Stryktipset" och menar på att man alltid ska spela med bästa laget, turneringen igenom, oavsett utgångsläge. 

Mattias: Senegal 67%

På söndag kväll spelas det en till match i Grupp C av Afrikanska Mästerskapen då Senegal ställs mot Tanzania. Senegal har en stjärnfylld trupp med spelare som Koulibaly, Mane, Sarr och Gana Guye, mycket talar för att dom kommer vara ett av dom lag som kommer göra om guldet i detta mästerskap. I Tanzanias trupp finns det inte alls lika många välkända namn och att dom ska kunna lyckas stjäla några poäng från Senegal i premiären anser Mattias är osannolikt. Spiketta!

Läs mer om Afrikanska Mästerskapen 2019

Sadio Mane

Mane kommer från en lysande säsong i Liverpool!

Johan: Argentina 53 %

Argentina var ett pressat landslag inför Copa America 2019 och efter två spelade omgångar så kan vi konstatera att läget fortfarande är allt annat harmoniskt. Messis gäng ligger sist i gruppen inför den sista omgången mot Qatar och är nu tvingade att vinna samtidigt som Colombia måste ta poäng mot Paraguay. Utgångsläget är alltså inte bra. Inför den sista omgången av Grupp B så förväntar sig Johan ändå att Argentina rycker upp sig och gör processen kort. Mot Qatar ska man bara vinna. I skrivande stund står Argentina i 53% men räkna med att procenten kommer öka ytterligare på 2:an. 

Messi Argentina 1

Argentinas öde ligger inte längre i Messis händer. Ska laget ta sig vidare till slutspel krävs inte bara en vinst mot Qatar utan även att Colombia tar poäng mot Paraguay.

👊 KUPONGENS SKRÄLLAR

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att ha med ett par skrällar på Stryktipset. I skrivande stund finns det flertalet lag som är lågt streckade, Bettingstugans experter berättar mer om dessa fajter nedan. 

Veckan skrall v25

Bobbie Friberg da Cruz: Karlstad BK 26%

I Division 1 Norra spelas det match på Jernvallen mellan Sandviken och Karlstad BK, två lag som ligger på den övre halvan i tabellen men som har en bit upp till Akropolis och Umeå som toppar tabellen. Det är alltså viktiga poäng på spel i denna match och vi kan nog räkna med en öppen tillställning med två lag som kommer gå för tre poäng, det behövs för att kunna haka på i toppen. Sandviken har två poäng mer än Karlstad men Bobbie flaggar för att vi kan få se ett bortalag som snor åt sig samtliga poäng. Karlstad BK är seriens näst bästa bortalag och Sandviken har samtidigt inte fått igång poängproduktionen på hemmaplan. Bobbie har kryssat för samtliga tecken på denna match men trycker alltså på att procenten på Karlstad BK är för lågt. Spelvärde!

Skarmavbild 2019 06 20 kl 09 58 22

Bobbie är i fin form (fem raka vinster) med sina speltips.

Limpan: Öster 35%

Varberg är den stora positiva överraskning i Superettan och toppar tabellen efter en magisk inledning på säsongen. Tidigare i veckan åkte laget dock på sin första förlust för säsongen då Jönköpings Södra besegrade Varberg med 3-1. Limpan tror nu att vi kan få se ytterligare en förlust för Varberg i helgen då dom ställs mot Öster. Öster har gjort allt annat än att imponera denna säsong men kan för tillfället glädjas åt att man inte förlorat på tre omgångar. Det har dock varit tre raka kryss och suget efter en trepoängare bör vara enormt. Limpan helgarderar denna fajt på sin rad men tycker absolut att ettan ska med på kupongen.  

Mattias: Frej 17%

Halmstad BK har haft en turbulent vårsäsong med svaga resultat och tränarbyten. I den förra omgången kunde man dock glädjas åt en seger mot topplaget Mjällby och nu hoppas fansen i Halmstad att man bjuds på en ny hemmaseger på Örjans Vall. IK Frej kommer på besök och tittar man på formen hos bortalaget så kan vi se att det inte varit särskilt bra på sistone. Två raka torsk och dessutom två svaga prestationer gör att det inte är konstigt att svenska folket tror på hemmaseger. Mattias menar dock att IK Frej har en högstanivå som kan ställa till det för många lag och kan Täby-laget få till det på söndag så kan det leda till en trepoängare. IK Frej har visat att man behärskar att spela på gräs och bortaplan, dom har bland annat vunnit mot GAIS och Degerfors denna säsong. Mattias väljer att helgardera denna fajt men anser att det är bra att addera bortaseger (om man har råd) då Frej står i låga 17% för tillfället. 

IK Frej

Mattias tror att IK Frej kan få jubla igen!

Johan: Degerfors 30%

På måndag kväll avslutas Stryktipset med Superettan-mötet mellan GAIS - Degerfors. Två lag som inte kan vara nöjda med sin vår och som kommer göra allt dom kan för att avsluta första halvan av säsongen på bästa sätt. Johan håller dock bortalaget som sina favoriter till tre poäng. GAIS är seriens näst sämsta hemmalag samtidigt som Degerfors har gjort det fullt godkänt på bortaplan. Johan håller dessutom Degerfors som det bättre laget och tror att dom kommer kunna straffa ett desperat GAIS på måndag.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Skarmavbild 2019 06 20 kl 10 35 29

Bettingstugan har verkligen visat form på sistone, hela 13 av dom 14 senaste speltipsen har resulterat i vinst!