• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.28)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.28)

Premier League 9 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Och inte nog med det - jackpot på 12 miljoner! Låt Limpar & Folkesson guida er till 13 rätt med veckans bästa spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från Premier League samt Championship till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Manchester City (66%)

Manchester City reser till Brighton för att säkra andraplatsen i årets Premier League. Limpan tror att Brighton passar perfekt för City där vi har ett lag som inte kommer spela så mycket bakom Citys backlinje utan vi kommer få se ett City som står rätt högt med sin backlinje och det kommer bli mycket spel på Brightons planhalva. Potter spelar med ett passningsspel som bör passa City eftersom varje spelare har en större individuell skicklighet.

Citys drömmotståndare

Brighton har heller inte kniven mot strupen utan det här är en match man kan spela avslappnat i och gör man det mot City kommer det rinna in en del mål. Limpan tycker City sett fina ut efter omstarten och borde vinna med ett par bollar. Spik alltså i match 2!

Stryktipset Potter Brighton Watford Maupay Everton

Potters Birhgton gillar att ha mycket boll, det kommer passa City bra

Folkesson - Leicester (60%)

Leicester spelar borta mot Bournemouth och på pappret kan det se knivigt ut. Bournemouth gjorde en bra match mot Tottenham och har nu häng på vidare spel i Premier League nästa säsong. För  Leicester däremot är känslan kanske inte riktigt lika fin då man håller på att sumpa en fin säsong. Mattias tror dock att man kommer samla kraft i denna match. Man har en spetsigare trupp och en klart bättre startelva.

Böljande spel som passar Leicester

Vidare passar denna match rätt bra in i hur Leicester vill spela. Folkesson spår en rätt öppen match där det kan bölja lite fram och tillbaka och det är just i de matcherna som Leicester brukar prestera bäst med de spelare man har som exempelvis Vardy som älskar att trycka framåt i kontringar. De kommer kunna straffa Bournemouth tror Mattias. Spik i match 12 och fortsatt krigande för Bournemouth i botten att vänta.

Jamie Vardy Leicester Norwich Stryktipset

Vardy nätar i helgen tror Folkesson

💣 Kupongens skräll

Limpar - Crystal Palace (27%)

Limpan tycker om vad han ser hos detta Palace som kan spela avslappnat här. Avslappnat är det däremot inte hos Villa som är riktigt illa ute. Missar man segern här kan man nog hälsa hej då till högsta ligan och det här är något som Anders tror kommer sätta en ångestprägel på matchen för Birminghamlaget.

Palace drar åt snaran för Villa

Palace har gjort det bra och skapat mycket chanser men inte riktigt fått utdelning från sina forwards. Här möter man en klart sämre backlinje där vi kan förvänta oss att Palace kan få en hel del lägen. Limpan tror alltså på skrällvinst för Palace eftersom han känner till hur hemskt det är att vara i det läget som Villa är i. Palace drar åt snaran helt enkelt och skickar Villa till Championship.

Crystal Palace skräll stryktipset

Palace får jubla på lördag

Folkesson - Sheffield Wednesday (26%)  

Helgardering från Mattias i match åtta. En jämn match att vänta i mittenriket i The Championship. Streckningen ligger för högt på QPR sett till hur spelbolagen och sett till hur jämn den här matchen egentligen är.

En match som kan sluta hur som helst

Värdet ligger verkligen i Wednesday som alltså får förtroendet denna gång. Men Folkesson varnar - det här är en match som kan sluta hur som helst!

Wow, kolla måljublet hos Sheffield United när de sätter 1-0 mot Wolves i 93e minuten (8:29 in):

💰 Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🤺 Duellen Stryktipset

Visste du att Bettingstugans spelläggare tävlar om vem som är den bästa spelläggaren på Stryktipset? Denna helg är det dags för den andra kvartsfinalen. Denna gång mellan Andreas Höglund och Robert Hammarbring.

Duellen slutspel2 kopia

Läs om kvartsfinalen i Duellen

Duellen robert andreas

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 2

Premier League 9 juli 2020

I kvartsfinal 2 möts Bettingstugans profil i socialmedia Andreas Höglund och en outsider i tävlingen i form av Robert Hammarbring. Medan Andreas jobbat länge med betting och har ... Läs mer

Fler spelnyheter & kampanjer

Superboost från Betway till England - Skottland!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Match i EM och rivalmöte mellan England och Skottland på Wembley. Då bjuder Betway på en riktig superboost! Spela England vinner och över 2.5 mål till 3 x pengarna. Läs mer

Betway Boost: Isak gör första målet idag 6.50 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Sveriges viktigaste match i hela EM? Ja, så beskriver många denna match. Isak var en av de mest hyllade spelarna i första matchen och nu väljer Betway att boosta oddset på ... Läs mer

Hajpade odds - Kroatien, Sverige och England vinner

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Matcherna i EM 2021 rullar vidare och i denna omgång får vi en hel del favoriter. Exempelvis Sverige som spelar under fredagen. Håller Sverige, England och Kroatien för ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 Juni

EM 2021 18 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren och sommaren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Nästa på tur är Bettingstugans spelläggare Jimmie Coachen Nordberg som kommer ... Läs mer

Boostade odds på Lukaku och Belgien - 7.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 17 juni 2021

TORSDAG 18:00: Belgien vann planenligt mot Ryssland med 3-0 i premiären. Nu ställs de mot Danmark som hade en tuff premiär både mentalt och poängmässigt. 0-1 mot Finland var inte ... Läs mer