• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 10 januari 2020

Vi har en mycket intressant omgång av Stryktipset med flera fina matcher. Våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson har båda två tagit ut varsin spik och skräll till lördagens omgång.

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar - Manchester United (71%)

Manchester United tar emot Norwich på hemmaplan och det är ett stukat United efter 1-3 hemma mot City senast i cupen. Två raka förluster nu och återigen sitter Solskjaer löst. Läge för skräll för Norwich? Inte om man ska tro på Limpar som spikar United.

Pukki är ett hot men för ensam i Noriwch

Trots att man var totalt avklädda senast tror Limpan på att laget reser sig och visar fansen att man inte viker ner sig. Det här är en perfekt match att studsa tillbaka i. Noriwch ligger sist och har en usel form. Trots flertalet skador hos United ska det vara ett klart övertag och Limpan tror på hemmaseger med ett par bollar. Håll koll på Pukki så blir allt bra. 

Lindelöf Manchester United Norwich Stryktipset Premier League

Lindelöf kommer städa undan Norwich

Folkesson - Wolverhampton (71%)

Wolverhampton har haft en fin form men tappat senaste tiden. Nu börjar man dock se en ljusning igen när Newcastle kommer på besök. Det här är två lag som har helt olika styrkor i sin elva och där Mattias tycker det är klasskillnad. 

Ett Newcastle i dålig form

Newcastle har en dålig formkurva nu senaste sex matcherna med endast en seger. Lägg till det usla bortaspelet och att försvaret läcker så förstår vi att det här blir en tuff match för Steve Bruce lag. Mattias sätter spik på Wolves utan att tveka.

Newcastle Wolverhampton Stryktipset Premier League

Newcastle hade det riktigt jobbigt mot Leicester senast - det blir lika jobbigt här

💣 Kupongens skräll

Limpar - X i Middlesbrough - Derby (26%)

En konstig skräll kan tyckas då Middlesbrough går rätt så bra och har hemmaplan här mot ett Derby som inte rosat marknaden på bortaplan. Dock lyfter Limpan fram det faktum att Wayne Rooney gått till Derby och sättet han lyfter lagen han kommer till

Rooney lyfter Derby

Ingen kommer våga att skippa hemjobb eller liknande utan det är fullt fokus som gäller när Rooney visar vägen. Det här kommer lyfta Derby till att klara ett kryss mot Middlesbrough tror Limpan och kritar ner det oavgjorda resultatet till fin procent.

Rooney Derby Stryktipset

Derby - ett helt annat lag med Wayne Rooney

Folkesson - Southampton (20%)

Leicester ligger med i toppen av Premier League och är storfavoriter även på lördag mot Southampton. Folkesson går emot svenska folket och tror vi får se poängtapp för hemmalaget här. Man hade en tuff match mot Aston Villa i cupen under veckan och det finns lite risk för slitna ben hos hemmalaget efter en sån match där ett ordinarie Leicester fick kämpa 90 minuter men ändå bara komma ut med 1-1.

Ett bortalag i storform

Southampton däremot har fått upp en riktigt fin form med fem raka matcher utan förlust och 13 poäng av 15 möjliga. Lägg till att försvaret varit ramstarkt med endast två insläppta mål. Det här kan mycket väl bli delad pott på King Power Stadium.

Leicester Aston Villa Southampton Stryktipset Premier League

Leicester slet hårt i regnet och kan ha slitna ben mot Southampton

Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida

Se veckans avsnitt av Uppsnack stryktipset med Folkesson och Limpar: