Stryktipset Lördag 23 januari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 22 januari 2021

Det är jackpot på Stryktipset denna vecka med 12 miljoner som ska läggas på den redan höga omsättningen. En hel del kluriga matcher från fyra olika ligor och cuper. Det här blir något extra för våra experter Limpar och Folkesson att reda ut!

⚽️ Stryktipset lördag 23 januari

Svenska Spel kommer med en kupong som är en mix av Premier League, FA-cupen, Championship och League 1. En rolig kupong med andra ord som blir ännu intressantare när Svenska Spel lägger in 12 miljoner extra i jackpot. Ännu högre krav ställs på att göra analysen - vilket Folkesson och Limpar gjort.

🔨 Kupongens spik

Limpar - West Ham (72%)

West Ham tar sig an Doncaster på hemmaplan i FA-cupen. Ett West Ham som är på gång efter fyra raka segrar. Gör man processen kort med Doncaster som ligger fyra i League one? Det tror Limpar.

West Ham vinner med eller utan bästa laget

"Jag väljer att spika West Ham, som de flesta i Sverige gör. De står i 75% och det är en självklar för mig. Det är alltid svårt att sia om bästa laget eller inte men West Ham och David Moyes är så pass bra att vad de än ställer ut här så ska de vinna!"

Folkesson - Brighton (66%)

Blackpool stod för omgångens skräll senast när man slog ut West Brom. Kan de göra om den succén mot Brighton här när FA-cupen rullar vidare? Nej, tror Folkesson som spikar ettan:

Potter satsar på Cupen

"Ja vet att Brighton prioriterar cupen. Potter, som gick till semifinal förra året, har vi sett tidigare verkligen satsa på den. Exempelvis i Sverige när Östersund vann Svenska Cupen. Här kan vi räkna med en stark elva. Blackpool spelade väldigt modigt och vågade gå framåt mot West Brom och jag tror det kommer passa Brighton perfekt då man kommer få mycket ytor".

Veckan spik v3

💣 Kupongens skräll

Limpar -  X i Aston Villa - Newcastle (23%)

Aston Villa tar emot Newcastle i detta spännande Premier League match som är match 1 på kupongen vilket betyder att det är den som ska avsluta systemet klockan 21:00. Spikar man eller kör man en helgardering för att kunna njuta av matchen? Olika taktiker men Limpan hittar sin skräll här!

Krysset är fint

"Det här är två lag i behov av poäng och det kan sätta en prägel på matchen. Med Newcastle vet man aldrig, det kan bli åtta mittbackar bara för att ta poäng här. Nej men skämt och sidor,  Steve Bruce är en skicklig tränare och har säkert en bra plan för att ta poäng. Bra värde på X. Hemmafördelen gör att jag utgår från 1an men krysset är fint!"

Folkesson - Gillingham - Rochdale (22%)

League one och ett möte mellan två lag som befinner sig i mitten av tabellen. Mattias tycker dock det mesta, även värdet finns till höger.

Rochdale till 22% bör vara med

"Jag tycker 2an till 22% ska vara med här på veckans kupong. Det är väldigt målrika matcher där båda lagen gör mycket mål och släpper in mycket. Det har även blivit kryss i 3 av de 4 senaste för Rochdale vilke. Gillingham är favoriter men 22% är bra!"

Veckan skrall v3

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Räkna med hög utdelning när det är jackpott denna vecka. Nedan hittar ni våra andelar till lördagens Stryktips.

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. ... Läs mer

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer